New York Knicks

kritik husus sudur;
miami ilk turda mı çıkacak karşımıza, yoksa konferans yarı finallerinde mi..
dilediğimiz husus şudur;
ilk tur ilk maçı miami'de alıp, maç sonu ropörtajlarını izlemek..
 
Çok şanssızız.İlk iki maçta önce Billups sakatlandı.Ardından Amare.İlk maçta kazanabileceğimiz bir maçtı ama 2. maçta Amare sakatlanmasaydı eminimki o maçı alırdık.En azından son topta Jeffris in yaptığını yapmazdı...3. maçta Amare ve Billups ta oynayabilecekmiş.Boston fazlasıyla çekindiğim bir takımdı ama şu iki maçtaki hallerini görünce umudum dahada arttı.
 
Bu turu kim geçerse geçsin gerçekten çok yıpranmış olacak orası kesin.Maçların tansyonu çok yüksek geçiyor ve genelde son toplara kalıyor sakatlar veriliyor falan filan gerçekten denk güçlerin mücadelesine tanık oluyoruz bu tur için ama bu seyir zevki sonraki turlarda bize yarayacak.
 
New York - Boston serisi için söylenecek ne kelime var ne de cümle..

40621073362802597953.jpg
 
Bizim takım cafcaflı atmosfere karşı oynamayı sevdiğinden New York'taki maçları farklı aldık..
New Yorklu renkdaşlara geçmiş olsun dileklerimizi yollayalım ama önümüzdeki sezon olası bir D.Williams veya CP3 hamlesiyle çok tehlikeli olacaklar..
 
Bu kadar durgun olduğumuz bir seride süpürülmeyi başardıkları için tebrik ediyorum kendilerini.. Sakatlanan Amare ile Billups'u bir kenara koyuyorum. Özellikle Landry Fields kayboldu seri boyunca. 4 maça da ilk 5 başlayıp toplam 7 sayı ile kapattı seriyi. Normal sezon ortalaması zaten 10 sayıydı. Her çaylak kaldıramıyor buraları tabi...

Seneye Chris Paul hamlesini yapabilirlerse finale kapak atarlar düşüncesindeyim...
 
bana göre de c. paul'u ya knicks alır ya da lakers..tabii lakers sıradışı bir hareket yapar mı bilmiyorum ama benim 2 numaralı favorim lakers..%90 knick alır %10 lakers alır..üçüncü bir ihtimal görmüyorum..bu arada gönlümden geçen kesinlikle bu iki takım değil,hele knicks hiç değil..takımlar arasında uçurum çok fazla olacak..lakers alırsa batıda tek takım olacak,knicks alırsa doğuda çok güçlü 5(orlanda bir hamle yaparsa) takım olacak ve hepsi şampiyon adayı olacak...gönlümden geçen ilk takım dallas,onlar olmazsa portland...
 
peki howard-paul olamaz mı?ve elinde gasol-odom-bynum varken paul daha mantıklı..zaten paulu alması için cesur hareket etmesiderken takası kastettim..sonuçta paul 2012de serbest kalacak..ve orleans eminim 1-2 iyi parça alırsa paulu verir..ve en iyi parçalar da lakers'da...knicks'in alması için serbest kalmasını beklemeli..çünkü verecek hiçbirşeyi yok..tabii aynı şarlat orlando-lakers takası için de geçerlii..bynum+odom=howard..
gerçek olan tek şey 2011-2012 çok haraketli geçecek..williams-paul-howard ve hatta tony parker da takım değiştirebilir..tek istediğim dengeli dağılması...
 
Halil Bey;

Bu konu derin.. Triangle-offence oynayan hiç bir takımda dominant PG yoktur, bu bir.. Çünkü hücum düzenleri iyi ve yaratıcı bir PG ye göre değil belli bir düzene, şablona göre kurgulanmıştır.. (bkz. Tex Winter felsefesi) Bulls'un en iyi zamanlarında bile baskın bir PG si olmamıştır.. Bu nedenle MJ, Pippen, Kukoc hala konuşuluyor ama B.J.Armstrong kimsenin aklına bile gelmiyor..

Lakers Kobe ve Gasol'un ikisinden birinden vazgeçmedikçe Paul'e istese de yer açamaz.. Elinde Bynum ve Odom'un da iyi kontratları duruyor hala.. Artest, Walton , daha herkesin kontratı devam ediyor.. CP3 ün alacağı ilk kontrat, maksimum kontrat olacak.. Ortalama 20 milyon usd gibi bir ücrete imza atacak. Şu anda Lakers, yılda 91 küsür milyon USD ile payroll'de NBA birincisi.. Seneye lüks vergisi ne olacak, belli mi biliyorum ama bildiğim, lakers'ın kolunu kıpırdatacak hali yok..Ne takas yapacak, ne adam alacak durumda değil.. Dediğim gibi takas yapmak isterse Kobe veya Gasol'den birini vermek zorunda kalır ki bu imkansız. Kalan parçalarla da takas olmaz.. Chris Paul'ün Lakers'a gitmesi sadece bir hayal şu şartlar altında.. O'na maksimum verebilecek takımlara bakmak lazım..
 
haklısınız ama ben zaten takasdan başka gelmez diyorum..ama siz new orleans'ın yerinde olsanız takas etmeye çalışmaz mısınız?olay takasa dönerse new york carmelo ve amare'dan birini mutlaka vermek zorunda..bence paul olayı takasla bitecek..new orleans 2012-2013 yılına ya paulsuz bir takımla başlayacak ya da takasdan aldığı oyuncularla..ben de diyorumki kadrosu en geniş takım lakers ve onları en çok lakers tatmin eder...ayrıca phil bu yıl bırakmıyor mu?
 
Tabii bu tarafta, New York Post'ta hayaller , dedikodular, yalanlar birbirine girmiş durumda..

NY Post şöyle diyor ; Phil Jackson, şu anda coachluk yapmak istemediğime eminim ama 6 ay sonra ne olacağı konusunda emin değilim demiş.. P-Jax'in sevgilisi ,Lakers'ın sahibi Jerry Buss'ın kızı Jenny.. Sözde Jenny Buss demiş ki 2012 de Phil kariyerine devam edecek ve York'a gelip kariyerini taçlandıracak..

New York'ta her zaman başka bir kafa olmuştur.. Bu neyin kafası bilmiyorum ama hep böyle işte.. NBA tarihinin en büyük coachu bu adam ya, mutlaka yanıp tutuşuyordu York'a gelmek için, varsayılan hep o ama sonuç hep koca bir yalan.
 
Tyson Chandler 4 yıl 58 Milyon Dolar tutarında bir kontratla New York'a gidebilirmiş.Yaklaşık, yıllık 14.8 Milyon Dolar.İnanılmaz...
 

Üst