Nice Sarı Kırmızı Yıllara Mehmet Furkan Şenbabaoğlu!

Vayyy en has adamım benim ya abicim seni ne kadar çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım dimi. Hep beraber Nice senelere canım kardeşim benim. Bu arada maçlarda bana fazla uzak dur olum ya :) .
 
Furkan doğum günün kutlu olsun kardeşim, bu sitenin en has adamlarından birisin, değerini biliyoruz. Hediyenin bir Arca Yıldırım hediyesi olmayacağı açık ama, içeride ilk galibiyet de hiç fena olmaz :p Kutlu olsun kardeşim, sevdiklerinle beraber.
 
Bir insan her telden üyenin olduğu bir forumda, kısa sürede kendini bu kadar sevdirebilmişse ne mutlu ona. Ve tabii ki ne mutlu bize.

Öyle sessiz sakindir ki, maç boyunca omzuna yüklenseniz "omzumu çürüttün ya" demez, yanınızdan kaçmaya çalışmaz... : ) Tek kötü huyu vardır; takımlarımızı her şartta sahiplenir, kötü sonuçlarda sırtını çevirmez! Ha bir de kardeşine sarı - kırmızı tutkusunu yeterince aşılayamamıştır.

Nice yıllara her daim gülmeye çalışan insan.
 
Harbiden evini işini vs. neyi varsa boşverip maçlara gelen, vefakar bir arkadaşımız. Her tribüne böyle birisi şart.
Bir de her karardan sonra hakeme o pöykürüşü yok mu, efsane :)

Nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun!
 
Doğum günün kutlu olsun Furkan Abi :) Furkan Abi'nin bağırmasına herkes değinmiş efsane olanı Ahmet Cömert'te ki kızlarımızın maçıydı. Hakem korkudan maçı bırakıp kaçacaktı :)
 

Üst