Mahmuti başımızdayken bizim her maçımız kritik! : ) Teşekkürler Kara Oğlan.iyi ki dogdun kritik maclara gelme ipekci'ye..
Teşekkür ederim Alperen. : )İyi ki varsın Onur abi : )
Böyle değerli birinin forumu sahiplenme sürecine katkım olduysa ne mutlu bana. Teşekkürler Mehmet. Bilmez miyim, zaten ben çok bilgili adamım! : )Bu forumu sevmemin en büyük nedenlerinden biridir Onur Abi. Foruma ilk kayıt olduğum zamanlarda kimse ile muhabbetim yoktu sadece yazıp duruyordum. Ama Onur Abi bana kucak açtı ve ondan sonra aramızda öyle bir bağ oluştu ki iyi zamanımda da kötü zamanımda hep yanımda oldu. İyi ki doğdun abi, seviliyorsun.
Teşekkürler Tanju. Yeni yaşımda usanmadan iddia tüyoları vermeni umut ediyorum. : )Nice senelere abi
Hem kutlama hem de güzel sözlerin için teşekkür Yiğit.GSbasket Scout ekibi patronu mübarek, melek gibi insan Onur Yavuz abimin doğum günü kutlu olsun.
Teşekkürler Şamil´im. En güzel sıfatı içeren kutlama mesajı... : )Nice senelere Genç .
Teşekkürler Taner.Mutlu yıllar dilerim Onur abi.
Teşekkür ederim Okan.doğum günün kutlu olsun abi, iyi ki varsın : )
Teşekkür ederim Erdal. Artık yeni yaşımda tanışalım yüz yüze, zamanı geldi sanki. : )senin için o kadar iyi ki ile başlayacak cümleler kurabilirim ki o kadar değerlisin benim için abi
iyi ki varsın iyi ki doğdun abi
Teşekkür ederim Aras. Özellikle kadın basketbol takımımıza verdiğin “karşılıksız” destek örnek alınası davranış.Abicim nice yıllara, sendeki Galatasaray aşkı ve azmine hayran kalmamak elde değil.
Başarılı, sağlıklı, bizlere örnek olacağın nice yaşlara inşallah
Teşekkür ederim Bağdat Hanım.Mutlu yıllar : )
Teşekkür ederim Sarper Bey.Mutlu yıllar
Nice nice senelere...
Teşekkür ederim Tugay. Yakın çevremin dileklerini dile getirmişin, kısmet… : )Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu seneler dilerim..
Yeni yaşında aile babası olmanı da ayrıca temenni ederim.
Teşekkür ederim Arca. Güzel günler bizi bekler…Onur abi nice mutlu senelere, tecrübelerinden faydalanmak kadar güzel bir şey yok.
Hep beraber güzel, mutlu senelere inşallah.
Teşekkür ederim Onur Bey. Dileğinizin gerçekleşmesi bir nevi sizin elinizde. Ne kadar az görüşürsek o kadar çok mutlu olurum.Mutlu yıllar... : )
Teşekkür ederim Furkan. Efes maçına gelmeyi çok isterim ama işler yoğun ve Olimpiyakos maçının olduğu gün il dışından misafirim gelecek.Nice senelere abi, Efes maçında ya da olmadı Oly maçında görüşürüz herhalde
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Doğan.Nice mutlu,güzel,sağlıkla,sevdiklerinle ve GS'ımızın şampiyonlukları ile bezeli yıllara güzel abicim, iyiki doğdun
Teşekkürler Mithat Bey. Bence de imzan yaşamalı, sonsuza dek… Malum koltuk sıcak ve biz sıcak koltuğun bırakılmaması gerekliliğini öğrendik büyüklerimizden, zaman içinde. : )Nice yıllara kardeşim gönlünden geçen her şeyin olmasını temenni ederim.Sanma fikrim değişti,yumuşadım asla ONUR YAVUZ İSTİFA İSTİFA hala geçerli.
Teşekkür ederim Emel.Mutlu yıllar : )
Onur abi doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere : )
Teşekkür ederim Sarper.