Nice Sarı-Kırmızı Yıllara Tugay Aktepe!

Şimdiden söyliyeyim de, peşin peşin anlaşalım.

Öncelikle bu başlık silinir mi kilitlenir mi bilemem. Bildiğim birşey var ki, hadi kimse aklında tutamaz da; portal uyarıyor kocaman yazıyor.

Böyle şeyleri kafama takacak biri değilim normalde. Bu neyin tribi lan diyen de olabilir, haklıdır.
Ama bu sitede, ailemiz dediğimiz sitede de hatırlanmıyorsak eğer birşeyler eksikmiş demek ki.

Uzunca bir süre aranızda olmayabilirim, belki de hiç. Nedense çok koydu bana bu olay, anlam veremedim ama içime oturdu..

Neyse, herkes sağolsun varolsun. Kalın sağlıcakla..

Dün arkadaşlarla mini bir deniz keyfi yapalım dedik ve nete giremedim. Bu rötarı anlayışla karşılayacağını düşünüyorum Tugay Abi :) Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, güzel, gsbasketli senelerin olsun.

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, abi.

Serzenişte haklısın, ona bir şey diyemem. Bahane olarak algılama ama ben kendi adıma şunu diyebilirim ki, ben harbiden görmedim. Zaten forumun alt tarafına o kısımlara pek bakmıyorum, o doğum günü falan harbi gözüme çarpmıyor sitede. Çoğu kişinin doğum gününü facebook'ta görünce kafaya dank edip, ondan sonra buraya gelip kutluyorum. Öyle ki dün akşam sen ''teşekkür ederim'' yazdığında, aklıma geldi baktım aşağıya. Doğum gününü bugün zannederek, daha kimse yazmadan niye teşekkür ediyorsun diye yazdım hatta.

Valla şahsım adına mahçup oldum abi, kusura bakma. Tekrardan özür diliyorum, nice senelere diyorum. Serzenişte de haklısın dediğim gibi, bir şey diyemem. Ama açıkladığım gibi oldu kendi adıma, sen de bir facebook açsan fena olmaz gibi. Kullanmasan da kenarda dursun, en azından bu doğum günlerinde benim gözüme orda çarpar..

Tugay Aktepe'nin burada böyle göründüğüne bakmayın, dışarıda harbiden şeker gibi adam. Aile içinde küslükler olmaz sayın Aktepe, yeni yaşınızda nice mutluluklar diliyorum, Lakers hariç her şey gönlünce olsun :)

Haftaya geldiğimde Tugay'ın tüm içkileri benden:( kardeşim kusura bakma bu işin savunmasına girmeyecem, forumdan koptuğumuz doğru ama sende bi facebook al artık be mübarek :)

Kardeşim çok özür dilerim kendi adıma, nice mutlu yıllara seneye kendimizi affetirecez dansöz oynattıracam forumda senin şerefine...

Haftaya geldiğimde Tugay'ın tüm içkileri benden:( kardeşim kusura bakma bu işin savunmasına girmeyecem, forumdan koptuğumuz doğru ama sende bi facebook al artık be mübarek :)

Kardeşim çok özür dilerim kendi adıma, nice mutlu yıllara seneye kendimizi affetirecez dansöz oynattıracam forumda senin şerefine...

Valla tüm hislerimi, mahçubiyetimi belirtmişssin kardeşim.
Diyecek bir şeyim yok ama foruma uğramamaktan oldu bu aksilik affedicen artık kardeşlerini Tugay.

Doğum günü noktasında forumla facebookun farkı yazılmış.O gün foruma girmeme rağmen molanın aşağısına inmediğimden görememişim.Yeterli bir özür olmasa da anlayış bekliyoruz sayın Aktepe'den. :) Güzel söylenmiş,aile içinde küslük olmaz.

şu an bu başlığı gördüm de çok kötü oldum be abi,uzun süredir giremiyordum foruma,malum facebookta olmayınca bilmiyordum,geç oldu ama nice senelere abi,nice söyleceimiz bestelere,gece yapacağımız iddaa kuponlaırna :)

Belki çok sitemkar davrandım, kızdım, söylendim ama haklıydım kendimce. Belki sizler de haklıydınız sonuçta söylendiği gibi facebook hesabım yok. Ama hepsini, herşeyi unuttum diyebilirim. Öyle dostlar kazandım ki burada bir anda çekip gitmek, uğramamak olmuyor. Kolay şey değil cidden. Neyse..

İlgi gösteren bütün abilerime,kardeşlerime kısaca bu ailenin tüm değerli fertlerine teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.

Not : Sağlam içerim, hesabı kim öder bilemem. Şaka yapmıyorum..

Belki çok sitemkar davrandım, kızdım, söylendim ama haklıydım kendimce. Belki sizler de haklıydınız sonuçta söylendiği gibi facebook hesabım yok. Ama hepsini, herşeyi unuttum diyebilirim. Öyle dostlar kazandım ki burada bir anda çekip gitmek, uğramamak olmuyor. Kolay şey değil cidden. Neyse..

İlgi gösteren bütün abilerime,kardeşlerime kısaca bu ailenin tüm değerli fertlerine teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.

Not : Sağlam içerim, hesabı kim öder bilemem. Şaka yapmıyorum..

En son Sağlam&Barut AŞ ihaleyi almıştı :D