Nice Sarı-Kırmızı Yıllara Tugay Aktepe!

Belki çok sitemkar davrandım, kızdım, söylendim ama haklıydım kendimce. Belki sizler de haklıydınız sonuçta söylendiği gibi facebook hesabım yok. Ama hepsini, herşeyi unuttum diyebilirim. Öyle dostlar kazandım ki burada bir anda çekip gitmek, uğramamak olmuyor. Kolay şey değil cidden. Neyse..

İlgi gösteren bütün abilerime,kardeşlerime kısaca bu ailenin tüm değerli fertlerine teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.

Not : Sağlam içerim, hesabı kim öder bilemem. Şaka yapmıyorum..

İçki'yi duydun bir de Burak işin içine girince yelkenleri indirdin hemen :) Doğan , Uğur , Burak , ee bende gelince ısmarladım mı bir sürü içkin olur bir süre idare edersin. :)

Herkesin geç kaldığı bir ortamda bizim kusurumuz daha kolay kabul görür. Ne de olsa yaşlandık bazılarının deyimiyle...

Nice yıllara Tugay.

@ Uğur, teşekkür ederim kardeşim.

@ Anıl Mehmet, bu sefer daha sağlam olacak değil mi ? Teşkilatına kurban, teşekkürler kardeşim.

@ Onur Abi, ben bu yaşımda bioxcin kullanıyorum yaşlandım mı ben şimdi ? :) İnsan yaşayabildiği kadarı ile gençtir, teşekkürler abi.

ben bayağı geç kalmışım , şimdi kutlayayım diyeceğim ama Tugay Reis dövecek diye korkuyorum :D Bir kere o forumun altında isimler yazıyor bahanesini kabul etmiyorum. Ben oraya hiç dikkat etmem. Cidden. :D Her neyse abicim mutlu,huzurlu yıllar sana. Nice yıllara demeyeceğim. Nice yaşarsan kesin sirozdan ölürsün :D