Nice Yaşlara Onur Yavuz (Abi)

Doğum günün kutlu olsun abi, nice güzel yıllara. ;)

Daha şatafatlı bir kutlama mesajı atacaktım ama vazgeçtim, sen pek hoşlanmazsın öyle şeylerden. :)

Vay arkadaş başlığı ben açmaya girdim Veysel önce davranmış :p

Doğum günün kutlu olsun Onur Abi,
Sevdiklerinle beraber daha nice nice GS'ın bizi sürekli sevince boğucağı yıllara inşallah abicim :p

Oooo kimleri göriyem:) Onur la iki defa görüştüm. İkisindede çok kısa sürdü bir türlü uzun uzun konuşamadık. Ama kendime çok yakın hissediyorum onu. Benden tek farkı bana göre naif kalması (daha naif diyim kendime haksızlık yapmıyayım)

Bir daha ki Doğum gününe GS maçlarını Ankara'da oynar sende daha az yorularak maçlarını takip edersin inşallah diyim :)

Ben ona genç muamelesi yapsam da yavaş yavaş yaşlanıyor.Her hafta onu kilometrelerce yol çekmesi için zorluyoruz sanki çok kolaymışçasına.Bu sene St.Petersburg maçında çok şaşırttı.Okuldayken saatime bakmıştım 1 di.Şimdiye kadar işlerini halletmiş olsa,yetişemez diye geçirdim içimden.Salondaydım ve 10 kiloluk çantamı taşırken telofonuma gelen mesajla çok şaşırdım.Geldim Yiğit.
O şaşkınlıkla pota arkasına geçtim(Mustafa Sarp formamla birlikte).Geldiği maçlarda değişik şeyler denese de(mesela fb maçında telefonla konuşmaya çalışmak),ailesine İstanbula geldiğini çaktırmamaya çalışsa da..
Bu forumdaki en sevdiğim abi Mr.Yavuzdur.
İyiki doğdun,İyiki varsın.
Bu sene daha fazla maça geldiğin ve kısmetini bulduğun sene olması dileğiyle..

Vaaaay Onur abimizin doğum günü :)
Senin herkese dilediğin gibi umarım gönül verdiğin renkler her branşta kupalarla dolu bir yıl geçirir :)

Bir insanın abi kardeş olması için aynı anadan aynı babadan olmasına gerek olmadığını bana gösteren kişidir kendisi.Onur abiyle tanışmadan önce abim yoktu ama şimdi öz abim olsa bir insan bu kadar severdim heralde diyorum.Az çok bişeyler yaşadık daha önümüz açık umarım yeni yılında bütün isteklerin gerçekleşir abi.

Artık evlendirelim abi seni ya :)

Uğur Güven' Alıntı:
Bir insanın abi kardeş olması için aynı anadan aynı babadan olmasına gerek olmadığını bana gösteren kişidir kendisi.Onur abiyle tanışmadan önce abim yoktu ama şimdi öz abim olsa bir insan bu kadar severdim heralde diyorum.Az çok bişeyler yaşadık daha önümüz açık umarım yeni yılında bütün isteklerin gerçekleşir abi.

Artık evlendirelim abi seni ya :)

Ya bırak Uğur gözünü seveyim. Adam senin yanında iki dakka siyasetin belini kıramıyor. Kim ağabey kim kardeş belli değil :))

Sühan Cem' Alıntı:
Ya bırak Uğur gözünü seveyim. Adam senin yanında iki dakka siyasetin belini kıramıyor. Kim ağabey kim kardeş belli değil :)

Abi ne alaka ya maça gelmişiz siz Haydarpaşa neden yandı onu konuşuyodunuz orjinde :) Sonra baktım konu ilerliyor siyasete girmeyelim dedim valla aradan nerdeyse 2 ay geçicek unutmamışsın abi bi ara geldiğimizde oturup 1-2 saat siyaset yapalım abi bende çok doluyum.

Sosyalist ülkücü kominist olduğum için baya doldum :p

Amanın amanın Onur Abi'nin doğumgünüymüş :)

Yarın Bahçelievler'de hakedişinle birlikte günün anlam ve önemine binaen bir şeyler yapalım derim ben :)

Uğur Güven' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":82u08513]

Ya bırak Uğur gözünü seveyim. Adam senin yanında iki dakka siyasetin belini kıramıyor. Kim ağabey kim kardeş belli değil :)

Abi ne alaka ya maça gelmişiz siz Haydarpaşa neden yandı onu konuşuyodunuz orjinde :) Sonra baktım konu ilerliyor siyasete girmeyelim dedim valla aradan nerdeyse 2 ay geçicek unutmamışsın abi bi ara geldiğimizde oturup 1-2 saat siyaset yapalım abi bende çok doluyum.

Sosyalist ülkücü kominist olduğum için baya doldum :p[/quote:82u08513]

Beraber kıralım kardeşim o beli :p
Sühan Abi ile Onur Abi'm iyi bilir çok pis siyaset konuşurum :p