çok değerli bir insandır onur yavuz.. dünya üzerindeki kelimelerin o'nu tarifte yetersiz kaldığı bir varlıktır.. her gün tonla kahpeliğin yaşandığı bu dünyadan henüz ümidi kesmemiş olmamı sağlayan birkaç kişiden biridir..
insan hep sevdiğini üzermiş daha çok.. hep sevdiğini kırarmış, anlayış bekler, af dilenirmiş.. karşılıksız kelimesini sadece aşkla birlikte kullanıyor insanlar.. üzülüyorum bu duruma.. işi yüzsüzlüğe vurmadığın sürece her daim sığınabileceğin bir limandır onur yavuz.. hangi gemileri barındıracağını, hangilerinin kamaralarını havadan arındıracağını çok iyi bilen bir limandır.. kimi zaman yoğundur aramız, kimi zaman bazı bazı.. şartlar, engeller, gerçekler her daim değişkendir fakat ben bilirim, o bilir ki ben sırrımı açmam pek kimseye.. vakıf olandır onur yavuz.. niye 1 gün geciktin be köftehor diye soracak olsa dahi, kalbi gayet iyi bilir benim hayatta her daim her şeye geç kalmış, ve kafam sola 15 derece açıyla bükülmüş, anlayış bekliyor olduğumu..
nice mutlu, sağlıklı, zevkli, paralı, şerefli, sevgi dolu yıllara onur abi..
bir kere de açık açık söyleyelim değil mi içimizdekileri; çok şeyleri içlerine atan insanlar olarak? azıcık şov(bye bye türkçe) bizim de hakkımız eheh..