Nice Yaşlara Onur Yavuz (Abi)

Onur abi hatırlarsan[ki inanmam böyle birşeyin olacağına :p] geçen yıl senin doğum gününü kutlarken, forum üyelerin daha az ceza verip daha az konu kapatmanı temenni etmiştim.Ama sen 1 yıl içinde ceza rekortmeni oldun çıktın. :p Bu sebepten ters manyal yaparak, yeni yaşında önüne gelene ceza vermeni önüne gelen konuyu kitlemeni diliyorum :p .

Ama espriyi bir kenara bırakırsam mutlu ve gönlünde ki eşi bulabileceğin bir yaş diliyorum Onur abim...

* Teşekkür ederim Veysel.

* Teşekkür ederim Barış. Sadelik her zaman için iyidir. : )

* Teşekkür ederim Doğan. Yeni yaşımda tanışıp siyasetin beline vurabiliriz umarım.

* Teşekkür ederim Bayram. Barça en azından birkaç yıl daha rakipsiz görünüyor, Madrid ne kadar transfer yapsa da. Darısı bizim başımıza. : )

* Güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim Sühan. Galatasaray Ankara´da oynamaz da hızlı trenin 3 saate düşürüleceği söylentisi var. Umarım o günleri görürüm.

* Teşekkür ederim Yiğit. İmza konusunda baskılar artmaya başladı. Bakalım zaman ne gösterecek. : ) Sevmek, sevilmek, değer vermek karşılıklıdır.

* Teşekkür ederim Sefa. Yeni yaşımda en çok erkek basketbol takımımızdan umutluyum. Umarım başta kadın basketbol takımımız olmak üzere voleybol takımlarımız ve futbol takımımız beni şaşırtır.

* Teşekkür ederim Yılmaz.

* Teşekkür ederim ?reis?. Beraber gidilecek çok yol, çok maç var daha. Evet, tanışalı çok olmadı ama samimiyetini görmek zor olmadı dört gözüm olunca. : )

* Teşekkür ederim Enes. Bence de yeni yaşımda yüzyüze görüşmek gerek artık.

* Teşekkür ederim Can´lar.

* Teşekkür ederim Okan. Yeni yaşımda dileğin gerçekleşecek mi göreceğiz. : )

* Teşekkür ederim Kaan.

* Teşekkür ederim Alperen. Bugün pek müsait değilim ama alacağım baki kalsın. : )

* Teşekkür ederim Emre Bey.

* Teşekkür ederim Gazanfer.

* Teşekkür ederim Şamil.

* Teşekkür ederim Aras.

* Teşekkür ederim Berkan. Özlemek de karşılıklıdır derler. : ) En son ben geldim, sıra sende. : )

* Teşekkür ederim Semih Bey. Umarım bu sene kupa sevinçlerimiz Kayseri´de başlar.

* Teşekkür ederim Tolga. : )

* Teşekkür ederim Alen. Senin gibi duygularını pek yansıtmayan birinden bu sözleri duymak büyük mutluluk benim için. Bu ortamın güzelleşmesinde bir nebze de olsa katkımız varsa ne mutlu bana.

* Teşekkür ederim Bağdat Hanım.

* Teşekkür ederim Mert Bey.

* Teşekkür ederim üstad.

* Teşekkür ederim Furkan.

* Teşekkür ederim Deniz. Deplasmanı Ankara´da yaşıyoruz, bol ev sahibi olabileceğim bir yıl olsun. : )

* Teşekkür ederim Uğur.

* Teşekkür ederim Emel Hanım.

* Teşekkür ederim Yunus. Sonunu getiremesen de ben aldım mesajı. : )

* Teşekkür ederim Barış. Emin ol ki seni tanımak benim adıma da çok güzel bir duygu.

* Teşekkür ederim Tugay. Aslantepe açılışı ile iyi denk geldi ama yönetim biletleri erken satışa sunmayarak yine yaptı yapacağını. : ) Gerçi son gün davetiye buldum ama iş işten geçmişti.

* Teşekkür ederim Canberk.

* Teşekkür ederim Pınar.

* Teşekkür ederim Aslı Hanım.

* Teşekkür ederim Erdal. Bitsin şu sınav da dön artık.

* Teşekkür ederim Erdal. Emin ol ki ceza vermekten keyif almıyorum ama forumun düzenini korumak için de bazen şart oluyor bu gibi yaptırımlar.

Son olarak, dileklerin odak noktası evlenmem yönünde. Herhalde benden kurtuluşun tek çıkar yolu olarak evlenmemi görüyorsunuz. : )

çok değerli bir insandır onur yavuz.. dünya üzerindeki kelimelerin o'nu tarifte yetersiz kaldığı bir varlıktır.. her gün tonla kahpeliğin yaşandığı bu dünyadan henüz ümidi kesmemiş olmamı sağlayan birkaç kişiden biridir..

insan hep sevdiğini üzermiş daha çok.. hep sevdiğini kırarmış, anlayış bekler, af dilenirmiş.. karşılıksız kelimesini sadece aşkla birlikte kullanıyor insanlar.. üzülüyorum bu duruma.. işi yüzsüzlüğe vurmadığın sürece her daim sığınabileceğin bir limandır onur yavuz.. hangi gemileri barındıracağını, hangilerinin kamaralarını havadan arındıracağını çok iyi bilen bir limandır.. kimi zaman yoğundur aramız, kimi zaman bazı bazı.. şartlar, engeller, gerçekler her daim değişkendir fakat ben bilirim, o bilir ki ben sırrımı açmam pek kimseye.. vakıf olandır onur yavuz.. niye 1 gün geciktin be köftehor diye soracak olsa dahi, kalbi gayet iyi bilir benim hayatta her daim her şeye geç kalmış, ve kafam sola 15 derece açıyla bükülmüş, anlayış bekliyor olduğumu..

nice mutlu, sağlıklı, zevkli, paralı, şerefli, sevgi dolu yıllara onur abi..

bir kere de açık açık söyleyelim değil mi içimizdekileri; çok şeyleri içlerine atan insanlar olarak? azıcık şov(bye bye türkçe) bizim de hakkımız eheh..

Allah her şeyden önce sağlık, mutluluk, huzur dolu, yaşamın her anından tat alacağın yıllara ulaştırsın Onur abi, Sarı-Kırmızı nice kupa zaferlerine inşallah.. Doğum gününü kutlarım.

Burayı nasıl es geçmişim ya, doğum günün kutlu olsun abi tekrardan. Geç tanıştık biraz ama olsun böylesi de iyidir. İyi ki tanımışım abi seni, düşüncelerine aşırı önem veriyorum biliyorsun, güzel günler görmek dileğiyle.

Nice sağlıklı ve mutlu yıllara abicim.

* Sana ne desem, ne kadar yazsam boş Can. Seni anlamak zor, ama anlaşıldığın zaman da senden iyisini bulmak zor. Sağ olasın.

* Teşekkür ederim Ömer Faruk.

* Teşekkür ederim Arca. Geç tanışmak bazen iyiye alamettir, daha sağlam yakınlık kurmak adına.

* Teşekkür ederim Mustafa.

* Önemli değil Sarp, 1-2 günün lafı mı olur. Teşekkür ederim.

* Teşekkür ederim Eren. Finallerden alnının akıyla çık da gerisinin önemi yok.

Mutlu yıllara Onur, biraz geç kaldım kusuruma bakma, erkek takımı dışındaki bölümlere de vakit ayırsam iyi olacak.

Sağlık, huzur, mutluluk her zaman ki olmazsa olmazlardan ama artık vakti geldi eşini alıp, direksiyona geçmelisin. :) Seni de paranteze almışlar; neyse iyi gene bana geçen gün minibüste yer verdiler... Vakit tamamdır anlayacağın.

Yeni yaşında herşey dilediğin gibi olsun.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Timur.

Dolmuşta yer vermeye başladılarsa durum pek parlak değil. Araba kullanma hevesim olmadığına göre, en iyisi ya taksiye binmeli ya da yürüyerek gitmeli. Bu bünye kaldırmaz yer verilmeyi. : )

Arkadaşlar yapmayın etmeyin ben yaşlı bir adamım. "Yahu bu Onur'un doğum gününü kutlamışmıydım ben? Ne çabuk bir sene geçmiş" diye düşünen bir ruh halindeydim. Tüm mesajları okudum :))

Konu dışına çıktığımdan dolayı başlık kapanmasın diye de

"Doğum günün kutlu olsun ONUR" diyorum ;)

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ben yaşlı bir adamım. "Yahu bu Onur'un doğum gününü kutlamışmıydım ben? Ne çabuk bir sene geçmiş" diye düşünen bir ruh halindeydim. Tüm mesajları okudum :))

Konu dışına çıktığımdan dolayı başlık kapanmasın diye de

"Doğum günün kutlu olsun ONUR" diyorum ;)
Abi az daha bekleseydin seneye bu başlıktan devam ederdik . Hem ilk kutlayan sen olurdun ;) Neyse 40 gün 40 gece kutlamak böyle birşey sanırım :p