Nice Yıllara Berkan

Berkan kardeşimin bugun doğum günü, doğum günü de mübarek bir güne denk gelmiş : )

Nice mutlu yıllara, kavurmanın üstüne mum dikip üfle kardeşim pasta olmaz böyle günde :)

Bak Bursa maçındaki kötü sonucu da senden bilirim haberin olaa ! ! !

Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle demeye gerek kalmadı.Çünkü mübarek günde doğmuşsun.Gerisi gelir. :)

Doğum günün kutlu olsun Berkan.Mutlu yıllar..

Sana ne kadar iyi dilekte bulunsam az Berkan´ım.

Kimseyi kırmamaya özen gösterdiğin şu dünyada, herkes aynı özeni sana karşı göstersin.

Yeni yaşında en az 6 yıl içinden çıkamayacağın bir kampüse adımını atman dileğiyle...

Malesef artık evde internet yok bu yüzden bir gün rötarlı cevap veriyorum, kusura bakmazsınız umarım :)

Burak Abi çok teşekkürler. Pasta konusunda senin gibi düşünüyordum ama dün hiç beklemediğim bir anda kuzenler sağolsun sürpriz yaptılar. Mumu pasta üstünde üfledik yani : ) Bursa konusuna da değinmiyorum bile çünkü tırsıyorum :p

Yılmaz sağolasın kardeş. Her beraber nice yıllara umarım.

Emre çok teşekkür ederim.

Tugay Abi teşekkürler. Bir gün tanışmak dileğiyle =)

Muhammet çok sağol kardeş.

Uğur teşekkürler. Go Rafa, MVP Lebron : )

Volkan' ım ne demek yaşamamak :p Kendini hazırla; hani o daha tehlikelisi vardı ya havada dönenler, bu sene de Onur Abi' yi alıp hep beraber ona bineceğiz : )

Emre Abi çok teşekkür ederim.

Yunus teşekkürler. Ama ben mübarek günde doğmadım; ben doğdum 18 sene sonra gün kendiliğinden mübarek oluverdi :p

Bayram Abi teşekkürler.

Hüseyin çok teşekkürler.

Onur Abi, öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler. Ben eğer kazanırsam cidden en büyük pay senin. Motivasyon artırmada bir numarasın. Arkadaşlara da burdan duyuralım derslerden bunalan, sıkılan Onur Abi' ye başvursun : ) Seni çok seviyorum abiciğim. Biliyorsun zaten sen de, tekrar tekrar teşekkürler.

Gazanfer hep beraber kardeşim.

Demek 18 oldun ha Berkan? :)

Bir ardına bak, 18 sene nasıl geçmiş bana anlat desem 18 saat bile konuşamazsın ama benden söylemesi. :)

Değerli biraderim doğum gününü gecikmeli de olsa kutlar,sağlık ve mutluluk dolu nice hayırlı yıllar geçirebilmeni temenni ederim.

Saadet ne kusuru :) Çok teşekkürler.

Savaş Abi çok teşekkürler. Hep beraber mutlu yıllar.

Eren Abi teşekkür ederim. Hep beraber =)

Alperen senin gecikmeli kutlamanı kabul etmezdim ama hadi yurttta kalıyorsun bir de bayram telaşı falan kabul ettim :p Şaka yapıyorum tabiki; çok teşekkürler kardeşim.