Geç olsun güç olmasın mantığı ile doğum günün kutlu olsun Berkan, nice senelere..
B Barış Şişman 0 30 Kas 2009 #21 Geç olsun güç olmasın mantığı ile doğum günün kutlu olsun Berkan, nice senelere..
Berkan Karadurmuş 0 30 Kas 2009 #22 Onur Abi çok teşekkürler. Yeni yaşımda eğer görüşebilirsek bu sürenin iki dakikadan daha fazla olması dileğiyle Barış Abi teşekkürler. Hep beraber mutlu senelere=)
Onur Abi çok teşekkürler. Yeni yaşımda eğer görüşebilirsek bu sürenin iki dakikadan daha fazla olması dileğiyle Barış Abi teşekkürler. Hep beraber mutlu senelere=)
Burak Ceyhan 0 1 Ara 2009 #25 Berkan kardeşim inşallah yeni yaşında Öss'de tüm hedeflerine ulaşırsın. Nice senelere...
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 2 Ara 2009 #27 İnternetim olmadığından dolayı daha yeni yazabiliyorum, doğum günün kutlu olsun .
Berkan Karadurmuş 0 2 Ara 2009 #28 İnterneti olmayanın halinden, interneti olmayan anlar diyorum ve teşekkür ediyorum Anıl
Kaan Yarkın Çağdur 0 2 Ara 2009 #30 abi doğum günün kutlu olsun kusura bakma daha yeni gordum Al buda hediyen
Berkan Karadurmuş 0 2 Ara 2009 #31 Çok teşekkürler Uğur Abi. Kaancım ne kusuru. Hediye için çok teşekkürler