Nice Yıllara Göker Akel...

Göker Akel Abime nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim:) Kendisini hiç tanımıyorum ama yorumlarıyla sitede sevip saygı duyduğum Abilerden olduğu için doğum günü başlığını ben açmak istedim. :)

Mutlu yıllar Göker...

Berkan'ın "İyi ki Doğduk" konusuna yazmış olduğu iletinin buraya taşınmasından dolayı konuyu Berkan açmış gibi görünüyor; fakat bu özel günü Göker, Saadet'e borçlu... : )

Mutlu yıllar Göker Abi,daha nice sarı-kırmızı şampiyonluklar,başarılarla,sevdiklerinle ,seni sevenlerle geçireceğin yıllara.

Dipnot:Her nekadar uzun süredir iletişim kuramasakta bekliyoruz hala :p

Her ne kadar Piston'lar bu aralar işlemese de gelecekten ümitli bir Detroit fanıyla NBA i takip etmek çok eğlenceli ... Doğum gününe girdiği saatlerde Wizards galibiyeti ''Bad Boys'' ların hediyesi oldu ağabeyime ;)

Bende doğum gününü kutlar ; daha nice sağlıklı , mutlu ve başarı dolayı yıllar dilerim

İyiki doğdun The Matrix ...

@ Saadet , yüz yüze tanışmasakta kalplerimiz aynı renkler ve aynı ARMA sevdası için hep beraber çarpıyor.Doğum günü başlığını açman için de ayrıca teşekkürler ;)
@ Berkan forum saatine göre doğum günümü ilk kutlayan arkadaşım sağol
@ Bayram iyi dileklerin için teşekkürler
@ Erdal iyi dileklerin için teşekkürler
@ Onur öğretmenim eyvallah ;) Forza Türkçe ... Umarım editlemezsin bu sefer yabancı kelimeyi
@ Turgut teşekkürler
@ Hüseyin bu sene batı play-offlarında Denver çok iyi işler yapacak demedi deme ?
@ Doğan ne yazsan haklısın ama üniversite bitip iş hayatı başlayınca sende beni anlayacaksın.Hele de işin Levent?te evin Bakırköy?de olunca ??o trafikte ki beklediğin zamanın?? telafisi için ancak 30 dakika olarak internete vakit kalıyor :(
@ Hakan ve Mehmet sizlere teşekkürler
@ King pardon Uğur eyvallah 8) Tanıdığım kişiler arasında ki sıkı LeBron takipçisi ve Cavs fanı arkadaşım
@ Volkan ve Tugay teşekkürler
@ Tequila Levent ? Sözünü kimseden SAKINMAYAN arkadaşım.Keşke herkes senin şu özelliğini biraz kapsa.Ama az olsun fazlası maazallah neler yapar bilemem
@ Berk eyvallah
@ Saygın , eskilerin deyişi ile Real Lion :p Sana Matrix?ten bir cümle yazayım Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır.Elbet bu Pistonlarda bu yıl çarkları böyle çalışıyorsa seneye ona göre bir bakım onarım çalışmaları vardır.Geçen sene kaldığımız yerden ??parke cilalatmaya?? devam ederiz Bad Boy Pistons olarak ?
@ Alperen forumda ki Detroit nefretine karşı klavyesini silah , monitörünü siper ve o büyük yüreğini kalkan yapan dostum eyvallah