Nice Yıllara Göker Akel...

Göker abi doğum günün kutlu olsun. Bundan sonra ki hayatında tüm beklentilerinin gerçek olmasını,geri kalan zamanda huzurlu,mutlu olman ve Galatasarayımızın şampiyonluklarını görmen ve yaşaman dileğiyle...

@ Salih teşekkürler Wizards?a saygım sonsuz.Ama Gilbert Arenas yeter ki 1 sezonu sakatlanmadan bitirsin , bu Washington?dan tek beklentimdir ;)
@ Slem pardon :oops: Özlem teşekkürler.Bu senenin ( 2009 ) eminim ki senin için çok daha fazla büyük bir önemi var.Ne de olsa Kerem yuvaya geri döndü
@ Eyüp abim sana yazsam az.Zaten kelimeler de ??kiyafetsiz?? kalıyor cümlenin içinde Eyüp Yıldız olunca ?
@ Burak eyvallah , artık bu sene şeytanın bacağını kırsın şu Rockets yoksa yıllar geçiyor baksana
@ Ferhat çok teşekkürler , Salt Lake City?den gelen en anlamlı mesajdı benim için
@ Yiğit?im , hep beraber tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileklerimle ?
@ Savaş kaleminde ki mürekkeminin hiç bitmeyip , o yazılarının Arma sevdamız noktasında bizleri birleştirmesi ve daha yukarılara da çıkarmasıyla dileklerimle.

Ve ayrıca bu topicte adı olmayan , fakat özelden mesaj atan gizemli kişilere de çok teşekkürler :p

Göker abi mutlu yıllar nice senelere, sensiz nba bölümünün ne tadı,ne tuzu var, dön artık be abi...

Herşey gönlünce olsun abi, bizleri yorumlarından mahrum etme, eksikliğini de aratma.

En içten sevgiler.

Doğum günün kutlu olsun abi, nice sarı-kırmızı senelere.

Umarım seni tekrardan yorumların ile beraber NBA bölümünde görebiliriz. Detroit'in düzelmesini bekliyorsan, ona daha yol var. Onu beklemeden sen gel...

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.11 ekim 2009 dan beri (172 gün) forum kuralarının herkese eşit uygulanmayıp , eski günlerde ki ''yapıcı'' bir taraftar forumu olmamız için olan taleplerimin bekletilmesi sebebiyle böyle bir karar almıştım.Tabi doğum günüm için teşekkür etmek içinde bu kararımı bir seferlik bozmuş oluyorum.
Detroit konusu içinde Alperen'e şu cümle ile yanıt vereyim , bad boys sevgisi mevsimlik değildir , gün gelir bu devran döner , bu günlerde geçer ;) Herkese tekrardan teşekkürler , klavye delikanlısı olup ahkam kesen ''boş zihniyetede'' Matrix'den selamlar olsun ...