Doğum günün kutlu olsun Halil Abi, nice sağlıklı, mutlu ve Federer'in şampiyon olmadığı Grand Slam'ler gördüğün senelere...
Teşekkürler Yunus...Yunus Gökyıldız' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Abi. : )
Teşekkürler Ali Erdem...Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Halil Abi.
Teşekkürler Yiğit...Yiğit Pazar' Alıntı:Mutlu yıllar,hocam.
Teşekkür ederim Emin...Emin Doğanca' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun güzel insan.
Teşekkürler Berkan...Berkan Karadurmuş' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Halil İbrahim Abi.
Teşekkür ederim Emel...Emel Dizili' Alıntı:Mutlu yıllar hocam,nice yıllara
Teşekkürler Uğur...Uğur GÜVEN' Alıntı:Mutlu yıllar Halil abi..
Teşekkürler...Sühan Cem' Alıntı:mutlu doğum günleri diliyorum
Teşekkürler Erdal Can...Erdal Can İçelli' Alıntı:Nice sarı-kırmızı yıllar Halil Abi
Teşekkürler Bayram...Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Nice yıllara Halil İbrahim Abi
Uğur YILMAZ' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Halil Abi, nice sağlıklı, mutlu ve Federer'in şampiyon olmadığı Grand Slam'ler gördüğün senelere...
Teşekkürler Hakan... Geç olması hiç olmamasından her zaman iyidir.Hakan Avci' Alıntı:Belki biraz gec oldu ama nice yillara abi,bayadir foruma giremiyorumda.
Teşekkür ederim Barış...Barış Şişman' Alıntı:Öğretmenimizin doğum günü kutlu olsun, nice yıllara..
Teşekkürler...Bağdat KAYNAK' Alıntı:Mutlu yıllar.
Burak Ceyhan' Alıntı:Mutlu yıllar İbrahim abi, herşey gönlünüzce olsun.
Yeni yaşınızda umarım bizlere daha çok vakit ayırır,bizleri aydınlatırsınız,sizin gibi değerli öğretmenlerimizi,büyüklerimizi aramızda görmek büyük bir şans bizler için.
İyi ki varsın abicim nice güzel senelere sevdiklerinle ve bizlerle birlikte. . .
Emre Yuksel' Alıntı:üstadım kutlarım..
bana da ayrıca, özel teşekkür et ama..
yoksa hatrım kalır..: )
Teşekkürler Kaan...Kaan Çağdur' Alıntı:Mutlu yıllar Halil abi
Teşekkürler Canberk...Canberk Işcan' Alıntı:Geç oldu ama..
Doğum günün kutlu olsun Halil Abi
Nilay KIZILOK' Alıntı:dogum gunun kutlu olsun.
bayagı bi gecikmisim 13 gun kadar ama hic kutlamamaktan iyidir. :ehue