@Burak , iyi ki varsın kardeşim çok teşekkür ediyorum.Çok etkileyici bir kutlama mesajıydı...
@Yiğit , teşekkürler Yiğit.
@Hüseyin , teşekkür ederim Hüseyin.
@Erdal Can , teşekkürler kardeşim..
@Onur Abi , çok teşekkür ediyorum Onur Abi.Burak'sız yıllar geçmez be abi , seviyorum kardeşimi.
@Bayram , teşekkürler kardeşim.Doğum günü mesajlarında gündem konusu Burak Barut olmuş.
@Tugay , sağolasın kardeşimm benim...2 maç izlerim işi bağlarız , şampiyonluğumuzu kutlarız.
@Emin , çok teşekkür ediyorum Emin.
@Mert , teşekkürler Mert Bey.
@Ali Erdem , teşekkür ediyorum kardeşim.
@Enes , teşekkürler Enes.
@Kaan , teşekkürler kardeşim.
@Sühan Abi , çok teşekkür ediyorum Abi.
@Sercan , teşekkürler Sercan.
@Uğur , teşekkürler Uğur.
@Saadet , teşekkür ediyorum Saadet.
@Yunus , sağolasın kardeşim.
@Adaş , teşekkürler adaş .
@Erdal , teşekkür ediyorum Erdal. Ben hep destek veriyorum da sen farketmiyorsun Erdal.
Öncelikle Burak kardeşime çok teşekkür ediyorum beni böyle güzel bir ortamla tanıştırdığı için.İyi ki varsınız , iyi ki sizin aranızdayım.
@Yiğit , teşekkürler Yiğit.
@Hüseyin , teşekkür ederim Hüseyin.
@Erdal Can , teşekkürler kardeşim..
@Onur Abi , çok teşekkür ediyorum Onur Abi.Burak'sız yıllar geçmez be abi , seviyorum kardeşimi.
@Bayram , teşekkürler kardeşim.Doğum günü mesajlarında gündem konusu Burak Barut olmuş.
@Tugay , sağolasın kardeşimm benim...2 maç izlerim işi bağlarız , şampiyonluğumuzu kutlarız.
@Emin , çok teşekkür ediyorum Emin.
@Mert , teşekkürler Mert Bey.
@Ali Erdem , teşekkür ediyorum kardeşim.
@Enes , teşekkürler Enes.
@Kaan , teşekkürler kardeşim.
@Sühan Abi , çok teşekkür ediyorum Abi.
@Sercan , teşekkürler Sercan.
@Uğur , teşekkürler Uğur.
@Saadet , teşekkür ediyorum Saadet.
@Yunus , sağolasın kardeşim.
@Adaş , teşekkürler adaş .
@Erdal , teşekkür ediyorum Erdal. Ben hep destek veriyorum da sen farketmiyorsun Erdal.
Öncelikle Burak kardeşime çok teşekkür ediyorum beni böyle güzel bir ortamla tanıştırdığı için.İyi ki varsınız , iyi ki sizin aranızdayım.