Nice nice mutlu,huzurlu,sevdikelrinde geçireceğin Boğaz Köprüsünden GS bayraklarnın inmayacaği bol bol sohbetlerimize devam edeceğimiz yıllara Onur Abi.
Doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim Erdal. Umarım yeni yaşımda hiçbir iletiye müdahale etmek zorunda kalmam. : )Erdal Avcı' Alıntı:Forumun en cana yakın kişilerinden Onur Yavuz abimin doğumgünü kutlu olsun.Yeni yaşında üyelere daha az ceza verip, daha az konu kilitlemen dileğiyle...
Ne desem ki; bir ben var benden uzakta?Can Bulubay' Alıntı:valla "höyyt kim bu başlığı benden önce açan kendinibilmez" diye dalıyordum ki ..t oldum
bildik tırt kelimelere sığdıramam ben kendisini..
bu şerefsiz hayata fazladır Onur Yavuz..
Teşekkür ederim Kaan.Kaan Çağdur' Alıntı:doğum günün kutlu olsun Onur abi
Teşekkür ederim Kerem.Kerem SEÇER' Alıntı:Mutlu yıllar Onur abi
Teşekkür ederim Uğur. Türk Telekom neden şampiyon olamıyor yıllardır, sebebi iletinde gizli. : )Uğur GÜVEN' Alıntı:Ben açıcaktım konuyu tabiki netin azizliğine uğradığım için 2 saattir giremiyorum facede görmüştüm yazıcaktım saatini bekleyelim dedim neyse uzun lafın kısası
Doğum günün kutlu olsun Onur abi Nice sarı kırmızılı,mutlu ve sağlıklı yıllara...
Teşekkürler Okan.Okan BAKIR' Alıntı:İyi ki doğdun Onur ABİ
Teşekkürler Mustafa.Mustafa Yanar' Alıntı:İyi ki doğdun Onur Abi ,nice senelere.
Haklısın Alen, şöyle bir geriye baktığında, zamanın ne çabuk geçtiğini anlıyor insan. Teşekkürler?Alen Hekimbas' Alıntı:Günler ne çabuk geçiyor değil mi.. Daha 30'una girişin dün gibi kutlama mesajları falan yazıyorduk..
Mutlu yıllar Onur abi..
Emre, öyle bir anda yazdın ki? Cümlenin başına bakarak yanıt verdik? : )Emre Doğan' Alıntı:Msnde fena tongaya düştün Onur abi :
Ben: Sevdiklerinle beraber nice sarı-lacivert yıllara abi
Onur abi : Hep beraber diyelim
Ajan mısın abi yoksa
Teşekkürler Gazanfer.Gazanfer Tosun' Alıntı:Nice yıllara abi...
İyi ki düşündüğümün aksine Muğlalı değilmişsin. : ) Öyle olsa seninle görüşebilmek için 100´lerce km yol eskitmek gerekirdi. Gerçi sen değil 100, 1.000 km yol gelmeye bile değersin.Onur BALCI' Alıntı:Abi demek için illa aynı karından olmak gerekmiyormuş, bunu öğrendim onun sayesinde.
İyi ki seni tanımışım, iyi ki varsın.
Mutlu yıllar...
İçtenlik, tanımak.
Teşekkürler Tolga.Tolga Kaplan' Alıntı:Nice mutlu yıllara Onur abi.
Teşekkürler üstad.Murat İNAL' Alıntı:Sevgiler, saygılar.
Teşekkürler Erdal. Gün gelecek ?Akın Akın? geleceğiz Adana´ya?Erdal Can İçelli' Alıntı:SeviyoruK seni ekmegi tuza banıp,banıp yer gibi Onur Yavuz
Abim iyiki dogmuşsun nice mutlu yıllara
umarım bu yaşında istifa edersin
Teşekkür ederim Çağlar.A.Çağlar TORUN' Alıntı:Mutlu yıllar Onur abi, sevdiklerinle birlikte nice yıllara.
Teşekkür ederim Nilay. Umarım dileklerin hepsi gerçekleşir ve hepimiz mutluluktan sarhoş olduğumuz bir sezonu geride bırakırız.Nilay KIZILOK' Alıntı:Onurcum nice yıllara canım. 7 yıl olmus tanısalı. Umarım yeni yasında diledigin hersey gerceklesir. Yeni yasında Erkek takımımız Eurocup'ı alır insallah. Nice senelere sampiyon olursak, kısmetse son hafta Ankaradayız. Bu da benden sana bir hediye olsun buyur. =)
Teşekkürler Sarp.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Nice yıllara abi.
Teşekkürler Özlem Hanım.Özlem Nokta' Alıntı:Mutlu yıllar
Karadeniz´in hırçın dalgaları gibisin, ama o diyarlara da bu yakışıyor. Can´a dediğim gibi; bir ben var benden uzakta?Burak Barut' Alıntı:Seni kendimden çok seviyorum, doğum gününü kutluyor ve final için evden çıkıyorum : )
Benim hiç abim olmamıştı seni tanıyana kadar, aramızda kan bağı olmasa da en içten şekilde sana abim diyorum, iyi varsın abi iyi ki...
Teşekkürler Şamil. Yalnız keşke Türkiye dahilindeki dileklerin diye sınırlama getirseydin, her dileğim gerçekleşirse üzülürsün. : ) Messi, Messi , Messi? Futbolun altın çocuğu yine harikalar yaratıyor ve takımının 5. kendisinin 3. golünü Real Madrid ağlarına gönderiyor. : )Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bak sen hele Onur abinin doğum günüymüş, nice mutlu senelere abicim, yeni yaşında her şey dilediğin gibi olur umarım.
Teşekkür ederim Uğur. Olumlu anlamda bir şeyler katıyorsam ne mutlu bana, çünkü ben de çok şey öğrendim burada.Uğur YILMAZ' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Onur Abim...
Varlığı ile herkese az-çok bir şeyler katan güzel insana; sağlıklı, mutlu, sarı-kırmızı ve be bizimle birlikte nice yıllar dilerim...
Teşekkür ederim Mehmet. Umarım bir gün yüzyüze de tanışırız.Mehmet Tuncer' Alıntı:Onur abi iyiki varsın iyiki doğmuşsun da iyiki tanışmışız .
Seni tanımak çok büyük bir onur
Hayatın boyunca güzel bir yaşantın olur inşallah herşey gönlünce olur
Nice mutlu yıllara Onur abim
Teşekkür ederim Gavurdağlı. : )Hüseyin Karaçil' Alıntı:Doğum günü kutlu olsun Onur Abi...Umarım yeni yaşın mutluluk ve sağlık getirir.
Teşekkür ederim Burak, hem güzel sözlerin hem de şiir için. Umarım tüm erkekler Ayten´lerini, bütün kadınlar da Ümit´lerini bulur hayatlarının bir döneminde.Burak Ceyhan' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun abim, her yönüyle örnek alınacak bir büyüğümüzsün. Gönül isterdi böyle bir günü birlikte kutlayalım ama o günleri de göreceğiz.Herşeyin gönlünce olmasını dilerim, hayatta negatif olan herşey senden uzak kalsın. Seninle tanışmak bir şeref,bir onurdur. Bunu yaşamayanlar,umarım yaşarlar, yoksa yazık derim şu kısa ömrüne Onur Yavuz'u tanımadan gitmiş diye üzülürüm...
Doğum günün kutlu olsun Onur abim, nice mutlu,sağlık başarılarla dolu senelere hep birlikte büyük insan.
Teşekkür ederim Canberk.Canberk Işcan' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Onur Abi.
İnşallah yeni yaşında sevdiklerinle mutlu günler geçirisin.
Teşekkür ederim Barış, sağ ol.Barış Şişman' Alıntı:Yazacağım herşeyi yazmış arkadaşlar, herkes gibi bende seni "abi" yerine koydum.. Ne mutlu bana ki seninle yüz yüze görüşüp, sohbet ettim..
Doğum günün kutlu olsun be abi, nice senelere..
Teşekkür ederim Yiğit.Yiğit Pazar' Alıntı:Onur abi; sana yeni yaşında sağlık, mutluluk, başarı diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim Ferhat Bey. Hayata baktığımız pencerelerin renkleri farklı da olsa, değişik pencereden bakan makul insanları tanımak ne güzel.Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Doğum gününüz kutlu olsun Onur Bey, yeni yaşınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim..
Teşekkür ederim Erdem.Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Onur Abi. Yeni yaşında tüm dilediklerin gerçekleşir inşallah.
Teşekkürler Alperen. Kazanırsan demiyorum, tercih edersen Ankara´yı? : )Alperen Kaplan' Alıntı:Daha fazla birlikte olabileceğimiz bir sene yaşaman dileğiyle abi..
Teşekkür ederim Saadet. Aşık olabilir miyim, zor ama? : )Ş.Saadet Ünal' Alıntı:Gsbasket ailesi olarak yeni yaşında Onur abimizi aşık görmek isteriz..
İyi ki varsın Onur abim ve iyi ki bizimlesin..
Teşekkür ederim Berk.Berk Tuna Tertipli' Alıntı:mutlu yıllar Onur abicim..
Teşekkür ederim Yılmaz.Yılmaz Yıldırım' Alıntı:Nice mutlu yıllara...
Teşekkür ederim Berkan. ?Tanrı bize akrabalarımızı verdi, çok şükür dostlarımızı kendimiz seçebiliyoruz? sözünün istisnalarından birisin benim hayatımda.Berkan Karadurmuş' Alıntı:Abicim, doğum günü kutlu olsun. Burak Abi çok güzel söylemiş. ''Seni kendimden çok seviyorum.'' Nice mutlu senelere...
Teşekkür ederim Cumhuriyet Öğretmeni.EsraUzun' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun,beklentilerin dahilinde bir yaş geçirmeni temenni ediyorum.
Teşekkür ederim Mustafa Bey.Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Nice Mutlu Yıllara.
Teşekkür ederim Bağdat Hanım.Bağdat KAYNAK' Alıntı:Mutlu yıllar.
Teşekkür ederim Merve.Merve Durgut' Alıntı:Nice mutlu senelere =)
Teşekkür ederim Sefa.Sefa Kadakal' Alıntı:Yeni yaşında her branşda şampiyonluklar görmen dileğiyle,İyi Seneler...
Teşekkür ederim Sühan Bey. (Siz ısrarla bu sıfatları kullanmak istemiyorsunuz ama alışkanlıkları değiştirmek zor.)Sühan Cem' Alıntı:Yeni yaşının keyifini çıkarman ve istediğin gibi geçmesi dileğiyle..
Teşekkür ederim Doğan. Boğaz Köprüsünde bayrağımızı bir de basketbol şampiyonluğu için dalgalandırdığımız günleri görsek?Doğan SAĞLAM' Alıntı:Nice nice mutlu,huzurlu,sevdikelrinde geçireceğin Boğaz Köprüsünden GS bayraklarnın inmayacaği bol bol sohbetlerimize devam edeceğimiz yıllara Onur Abi.
Doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim Eren.Eren Aydın' Alıntı:Nice mutlu ve beraber senelere Onur Abi...
Yaklaşık on sene önce bir yolculuğa çıktım sarı-kırmızı dünyamda. Anadolu´nun güzel kentlerinin yanı sıra Türkiye´nin en büyük limanlarına da uğradım bu süre içerisinde? Kah İstanbul´daydım, kah İskenderun´da, kah İzmir´de?Kerem Porazan' Alıntı:...
Ve ben.. Aynanda nerede olduğumu henüz bilmiyorum.. Ama baktığında görebileceğin kadar yakınındaysam da, çok uzaklarda minicik bir noktaysam da hiç fark etmez.. Yine de, ne olursa olsun aynanın kırılışlarına yenilmeden ben hep orada olacağım..
- Sen beni aynandan silmediğin sürece.....
Teşekkür ederim Kaan. Gün gelir, bugünlerin de acısını çıkarırcasına uzun uzun sohbet ederiz.Kaan Can Garip' Alıntı:Hiç konuşamıyoruz bu aralar ama durumları az çok tahmin edebiliyorsun, abi. Nice mutlu yıllara. Herşey gönlüce olsun.
Teşekkür ederim Mehmet Anıl. Seni tanımak, seninle tanışmak benim açımdan da değerli.Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Sevgili abim benim durumlarımı biliyorsun. İyiki doğdun abi sende olmasan bu foruma adepte olabilir miydim bilemiyorum. Yeni yaşında herşey gönlünce olsun.
Nice mutlu yıllara Onur abim.Abimiz olmanın bize verdiği huzur ve değer asla eksik olmasın...
gsbasket.org deyince Ankara deyince hatta abi deyince aklıma gelen ilk sevilesi güzel insanın doğum günü bugün. Yeri geldiği zaman sırdaş yeri geldiği zaman abi yeri geldiği zaman arkadaş yeri geldiği zaman dert ortağı. Bu forumu sevmemi ve burada ki güzel insanlarla tanışmama vesile olan abim, doğum günün kutlu olsun.
"Dante gibi ortasındayız ömrün" demiş şair ama pek de ortası olmamış. Umarım bizler için ortası olur Arda. : )Canım benim yaş 35 yolun yarısı Sevgiler ...
Onur Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim. Biraz geç gördüm bu yüzden hafif gecikme var affedersin artık