• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nick Altı Yazıları

James Ford(Sawyer) yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

Bende yeni katılan bir üye olarak;

SEİMONE AUGUSTUS-JEKABSONE ZOGOTA-SOPHİA-RABEKAH BRUNSON-ANN WAUTERS yazılmasını sitesem kızmazsınız dimi. :P

Bu kadar uzun bir yazı olmaz. Sanırım sınır 20 karakter...

Ömer Horzum' Alıntı:
Evet, eski sitedeki uygulamaya bir örnek olarak nick altı yazılarını rütbe olayının yerine koymaya karar verdik.

100 mesajın üstünde, 3 aydan beri üyeliğini bulunan her kullanıcı buraya nicklerinin altında görmek istedikleri kelimeyi yahut kelime topluluğu yazsın.
Onur BALCI' Alıntı:
Bu kadar uzun bir yazı olmaz. Sanırım sınır 20 karakter...
Zübeyr Talha' Alıntı:

SEİMONE AUGUSTUS-JEKABSONE ZOGOTA-SOPHİA-RABEKAH BRUNSON-ANN WAUTERS yazılmasını sitesem kızmazsınız dimi. :P
Sanirim cevabinizi almis oldunuz.

Zübeyr Talha' Alıntı:

Bence sen onu imza olarak kullansan çok daha iyi olacaktır. O kadar uzun bir nick altı yazısı olması mümkün değil..

Önemli değil zaten kendisi balon bir insan... :)

LeBron James
yazabilirmiyiz banada:)

ultrAslan Çorum yazısının silinip yerine ARMA SEVDALISI yazılmasını istiyorum

Ömer aştın kendini. : ) Ben en az bir ay bekler diye tahmin ediyordum ama bir günde hallettin.

Mirza Teletovic yazarsanız memnun olurum..
geç olsun güç olmasin :)

benimkinin de 'vey-ba' yazılmasını istiyorum

Bunlar da tamam. Formumdayım.

Ben hiç değiştirmedim, Türkiye'ye döneceğini biliyordum, Galatasaray'a da dönecek zamanı gelince... :)

Richard Alpert yazılsın..

Keo-EnJoYMenT olabilir mi acaba? :)

Geri