• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nicolo Zaniolo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Son maç çok kötüydü forma giydiği sürede. Ben kanat diye biliyordum ama siz daha iyi biliyorsanız doğrudur çünkü önceki kariyerini pek takip etmedim. 10 numara pozisyonunda bir Mertens etkisi vereceğini zannetmiyorum pek ama kötü de olmazdı diye düşünüyorum. Fiziksel olarak da o pozisyona biraz ters kalıyor.

Son maç çok kötüydü forma giydiği sürede. Ben kanat diye biliyordum ama siz daha iyi biliyorsanız doğrudur çünkü önceki kariyerini pek takip etmedim. 10 numara pozisyonunda bir Mertens etkisi vereceğini zannetmiyorum pek ama kötü de olmazdı diye düşünüyorum. Fiziksel olarak da o pozisyona biraz ters kalıyor.

Ben de kiralık gittiği yerlerde ne yaptı ya da nerelerde oynadı takip edemedim ama wonderkid olarak piyasaya çıktığında olayı zaten klasik 10 numaralardan çok daha irice bir fizikle kıvrak ve hızlı oluşu, sert şutlar çıkarabilmesi ve deliciliğiydi. Yine klasik 10 numaradan beklenen ara pas atma ve oyun kurma konularında kendini pek geliştiremedi ama CL oynadığımız sezonda çok parlayabilirdi diye düşünüyorum. Okan Hoca net bir on numara kullanmamaya çalışıyor ama karşında dirençli ve organize bir takım olunca çözemiyorsun, Kopenhag maçlarında olduğu gibi... Sıkışan bir maçta kenardan getirebileceğimiz, oyunu açabilecek sadece İlkay var. Umarım aramayız diyelim.

Geri