NTVSpor Yine Şaşırtmadı!

13733.jpg

Biliyorsunuz Ntvspor özellikle kulubümüz aleyhinde,daha da önemlisi Fenerbahçe lehinde sürekli skandallara imza atmaktadır..Hürriyet yetmezmiş gibi Ntvspor da taraflı yayınlarına ve haberlerine her gün bir yenisini daha ekliyorlar saolsunlar..

Maç sonu Ntvspor'un sitesinde geçen haberin sol üst köşesinde Şampiyon Fenerbahçe Ülker olarak etiketlediler..Kimse de 'Hazırlık yapmışlardır Fenerbahçe şampiyon olursa diye '' demesin..Zaten çok hassas bir ortam varken,zaten sürekli başka hatalara imza atarken ve artık tarafsızlığı konusunda büyük şüpheler uyandırmışken böyle bir hata yapılmaz..

Bu hatalara kim sebep veriyor bilemiyorum..Ordaki tüm çalışanlar ya da spikerler ya da yöneticiler yapıyordur demek doğru olmaz..Lütfen sizlerde tepkinizi gösterirken buna dikkat edin..

Ama biz burda Ntvspor yetkililerine,bu hata görünümlü taraflı yayınlara kim sebep veriyorsa,bu sebep verenlere gerekli işlem yapmayanlar da kimler ise,hepsine topluca sesleniyoruz..

Biliyoruz takımınızın,yani Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını heyecanla bekliyorsunuz.. Ama bizim işimiz daha bitmedi..Bence teselli olarak şimdilik o salondaki balonları söküp kendi aranızda paylaştırın,zira sizleri de aynı Kaya Peker gibi biraz daha bekleteceğiz..Umarım bize darılmazsınız :(
 
yok da hangi birinden bahsedelim hepsi aynı ihsan bayülgeninden kaan kuralına nur germen inden çetin yılmaz'ına vallaha ntvspor da düzen kanalı oldu anlaşılan.
 
Başlığı ilk gördüğünde insanlar başka türlü anlayabilir :)

Başlığı "NTVSPOR Noluyor?" tarzı yaparsak daha iyi olur.
 
Bütün serinin FB Ülker üzerinden konuşulması olağan bir durum halini aldı. Bu nedir ya. FB Ülker kazanınca kadro derinliği, kalitesi, biz kazanınca -pardon biz kazanmıyoruz onlar kaybediyor, yine onlar-, efendim ciddiye almadılar 2-0 ın rahatlığı geyikleri. Abdi İpekçi'de yeniliyoruz, zaten FB Ülker 2 maç üst üste yenilmez, bu sefer ciddiye aldılar geyikleri. -Dikkat- Shumpert 2.yarı hiç oynamamış diyen yok, Preldziç ile Ukiç'in en kritik anlardakı fizik kurallarına aykırı sayıları -tamamen şans sayıları bana kalırsa-. Adamları gidip evlerinde yeniyoruz pardan meğer yenememişiz onlar yenilmiş. Yok baskıymış yok Ömer hastaymış, Tomas şut atan elinde doku zedelenmesi varmış. Ayıp gerçekten ayıp. Bu kadar tek taraflı bir bakış nasıl olabilir. Daha ne kadar görmezden gelinecek bu takım bu mücadele ayıp gerçekten çok ayıp.
 
Özellikle Ömer insan üstü performans ile oynuyor,Tomas da öyle..Peki bizdeki Haluk ve Shumpert ne?

Bugün şu çıktı ortaya..Psikolojik olarak,gerek kadro,gerek takım tecrübesi,bizden çok üstünler..Tekrar ediyorum psikolojik olarak..Ben sadece bu sene değil,2 senedir aynı şeyi düşünür aynı şeyi söylerim,eğer ki psikolojik olarak ezilmezsek,her türlü biz alırız maçları..Biz maçları hep başa baş götürüp bi kopmayla kaybediyoruz..Yoksa oyun anlamında çok ağır basıyoruz..Kaldı ki kadroları bizden daha üstün ama oyunu oynayan biziz..
 
Bence de bizim tek eksiğimizi Ukiç ayarında bir guard. Hucum kitlenince takımı krızden çıkaracak bir oyuncu maestro yani. Çok değil Ukiç FB Ülkerde değil bizde olsaydı çoktan şampiyonluğu kutluyorduk.
Psikolojik üstünlük ise hep olacak korkarım. Gazeteler TV ler seriyi hep FB Ülker üzerinden yorumluyorlar. Bizim oyuncularımızı ve verdikleri mücadeleyi görmezden geliyorlar. Biz kazanınca FB Ülker işi ciddiye almadığından yenilmiş oluyor. Onlar kazanınca kalite farkından oluyor. Şaka gibi.
 
yıldız tv'den ntvspor'un salı gecesi 21.45 canlı yayınına giderseniz 21.46 daki shipp'in basketiyle gelen inlemeyi duyabilirsiniz adamlar fb tv'yi geçti..
 
bunları yadırgamamak lazım sonucta ntvspor'un sahıbı fenerbahcelı bız galatasaray olarak ne kadar gucluyuz ona bakalım sonucta herkes guclu olanın yanında bız galatasaraylılar olarak bu takıma gelecek sezon daha guclu nasıl sponsor bulabılırız ona bakalım. kırıntılarla yetınmeyelım
 
Hiç umrumda değil artık ne halt ettikleri. Renkleri açık ve net belli, kaale almıyorum, girmiyorum, izlemiyorum.
 
3241.jpg
 
Yıllardır biz sadece kendimizi yiyip bitiriyoruz
adamlar medyaya sahip oldukları için bunu hep yapıyolar
benim esas kızdığım eski Galatasaraylıların nasıl buna alet olduğu
örneğin nur germen eski galatasaraylı.
4. maçtan önce fenerin kesin kazanması gereken bir maç diyo ben anlayamıyorum
 

Üst