Okan Buruk

Okan Buruk: “Kadromuzun genişliği daraldı. Sakatlar, cezalılar, listeye az oyuncu yazmamız… Turu bu yüzden geçemedik."

Senin hiç mi suçun yok hoca? Maalesef bu kibrin ve takıntıların sonunu getirecek.

Valla benim beklentim bu maçta "uçalım, kaçalım, süper basalım, inanılmaz organize oynayalım" falan değildi.

Tüm sistemi manipüle eden adamlara karşı "hata yapmamak" ve "puan farkını 6'nın altına indirmemek"ti.

Ben beklediğimi buldum, fazlasını konuşmak böyle bir ortamdaki, böyle bir maç için fuzuli.

Hele de bizim aşırı formsuz, fener'in de aşırı formda olduğunu hesaba katarsak.

Maçın en kritik oyuncusu yine hocanın “orta saha istemiyorum, 12 kişi mi oynayacağız” diyerek alınmasını istemediği ve alınınca da “hazır değil” diyerek Avrupa listesine yazmadığı Lemina oldu.

Hiçbir plan, taktik, organize atak yok. Oyuncuların kondisyonu yerlerde. Her geçen hafta daha kötü oynuyoruz. Takım ümit vermiyor gelecek için. Şampiyon da bitirsek, teşekkür edilerek yollar ayrılmalı.

Son düzenleme:
Aralık sonrası büyük hayal kırıklığı.
Bu maç belki de beklenilen sonucu aldık.
Ama özellikle hücumda ki organize olamama sıkıntımız umarım ilerleyen süreçte başımıza çok iş açmaz.

Yine bir maç sonu fiyasko açıklamalar... Her maç daha saçma daha alakasız ve gerçek olmayan konular üzerinden açıklamalarda bulunuyor. Savunulacak bir yer de bırakmıyor millete karşı. İlk başlarda hep mantıklı, hatalarını gören ve kendini geliştirmeye yönelik mütevazı açıklamaları olan adamdan eser yok. Muslera kornerden o %100 golü çıkarmasa, Lemina rakipleri yakalayıp golü engellemese, Fred karşı karşıya dışarı vurmasa şu an başka şeyler konuşuyorduk. Allah'ın en şanslı kullarından bu sezon. Şu futbolla tarihi facialardan hep kurtuldu.
Aldırdığı iyi oyuncular da aylar içerisinde inanılmaz geriye gidiyor futbol olarak. Sezonun neticesi ne olursa olsun mayıs gibi plaket verilip teşekkürlerle yollar ayrılmalı.

Doğru dersin renkdaş. bak suyun karşıki tarafı bunalımdan çıktı.nerden nereye yönetimleri hocalarını bunca saygısız, hoyrat ,edepsiz, tavrına rağmen koruyor...4 maç ceza alıyor.ceza 2 maça iniyor.niye tek vücut olmuş hocamızı yedirmeyiz diyorlar.bizde ise dursun başkan halen bildiğini okuyor.valla bu sezon belki şampiyon oluruz ama seneye bu adamlar iflahımızı keserler . dursun başkan masaya vurup yeter diyemiyor.halen adamları dost görüyor dostluk mesajları verip susuyor.
.

Son düzenleme:
Sahayı en iyi yerde izleyip bu kadar kötü okuyan olabilir mi?
Hocam 3lüye niye döndün?
Hocam Cuesta'dan bir cacık olmayacağını 1.sınıfa giden yeğenim gördü de sen nasıl göremezsin?

Her transfer dönemi bir sürü adam aldırıp her geçen hafta daha berbat bir futbol izletiyorsun. Her maç sonu hiçbir şey olmamış gibi sırıtarak röportaj veriyorsun. Erdemli olan istifa eder ama diretiyorsun. Seni kovmayan vasıfsız yönetimle birlikte gideceksiniz!

Neyse torpilli prensin kağnı Kaan’ı, süper transferin Cuesta’ya oyuna aldın ya gerisi önemli değil. Öbür prensin veteran Demirbay’ı sokamamışsın ama olsun. Bir dahaki maça artık. Lemina hazır değil, hazır olan onlar.

Bu maçtan sonra bile hala Okan hocayı savunan ya futbol cahilidir ya da Galatasaray hainidir. Takımın en iyi ismi Lemina'yı çıkarıp onun yerine Cuesta'yı sokmak onun da 2 dakika sonra saçma bir penaltı yaptırmasını 30 milyon Galatasaray taraftarı şaşırmadı biliyordu da Okan hoca tahmin edemiyorsa demek ki bu adam futbol cahili.

Şans verilen, krediden harcanan şeyler çoktan tükendi. Gidişat iyi değil, sahada futbol yok, en yıldız oyuncular 2.lig topçularına döndü, puan farkı gitgide eriyor. Geleceğe dair umut verici TEK 1 ŞEY yok. Biraz radikalist olacak ama hocadan çıkıp yerine Arda Turan'ı getirmekte fayda görüyorum kalan haftalar için. Göz göre göre eriyoruz çünkü, elde avuçta kalmadı. Şu dakikadan sonra fayda sağlayacak tek adam koyu Galatasaray'lı ve başarıya aç, iyi işler de yapabilen biridir. Galatasaray teknik direktörsüz bile şampiyon olmuş bir takım.