Önerdiğiniz Siteler

Önerdiğiniz ve hoşunuza gidip takıldığınız siteleri önerebilirsiniz...

Uyarıyı da yapalım. Reklam kokan hareketlere müdahale edeceğimizi, aynı ismi iki kere verirseniz sileceğimizi şimdiden söyleyeyim. Gayet güzel başlık. Öyle de gitsin. Hatta isteğiniz olursa onu bile sorabilirsiniz.

Kerem

Re: Benim Blogum

Barış Şişman' Alıntı:
Başka bir konu açarak ya da buraya takıldığımız, bildiğimiz web sitelerini yazabilirmiyiz?
Ben bir tavsiyede bulunayım... : )

Ağırlıklı olarak kültür ve siyaset başlıklarında güzel yorumların yer aldığı bir site: www.inceayar.org

Biz yine de blog tanıtmaya devam edelim...

bir arkadaş başka bir topicte demişti burdan site önerebilir miyiz diye inşallah bundan başka başlık yoktur sanırsam yoktu

Evet arkadaşlar sürekli internette gezerken güzel site bulamadığımdan şikayet ediyorum sizin bildiğiniz forum olur spor olur siyaset sanat her türlü site varsa burdan paylaşabiliriz şimdiden teşekkürler

O soruyu ben sormuştum. :)

www.fcbarcelonaturkiye.com

Barcelona hakkında bütün haberleri, üyelerin maçlarla ilgili yorumlarını ve hatta canlı yayınlanmayan maçların linklerini bile bulabilirsiniz... Site çok eski olmamasına rağmen çok büyük bir sıçrama yaparak Avrupa'da da yavaş yavaş duyulmaya başlanmış durumda...

Eğer iyi bir Barça hayranıysanız bu site tam size göre... ;)

Ne demek Veysel, Barça'lıları buluşturmak görevimiz.. :p

Onlarca Barça hayranıyla sohbet edip, birşeyler paylaşmak bayağı güzel. Zaten üye olarak bende takılmaktayım.. ;)

Rock ve Metal müzik seven arkadaşlara yönetimde bulunduğum siteyi tavsiye edebilirim. www.RockDream.net Rock-Metal müzik haberleri, albüm tanıtımları, röportajlar ve yine bu müzik tarzına yönelik içerikler mevcuttur sitede. İlgilenen arkadaşları misafir etmek isteriz..

İki yıllık bir bölümde okuyanlarınız veya tanıdıklarınız varsa, iyi bir bölüm kazanamayacağınızı düşünüp moralinizi bozuyorsanız sizlere güzel bir site vereyim. İki yıllık bölümlerden dört yıllık bölümlere geçmek için uygulanan Dikey Geçiş Sınavı'na girenlerin oluşturduğu bir platform. Ben de platonique nickiyle foruma üyeyim ve şu anda bulunduğum yeri bu siteye borçluyum. İnceleyin derim. Dandik bir site değil. 112000 üyesi var.

http://www.dikeygecis.org/

Kerem SEÇER' Alıntı:
İki yıllık bir bölümde okuyanlarınız veya tanıdıklarınız varsa, iyi bir bölüm kazanamayacağınızı düşünüp moralinizi bozuyorsanız sizlere güzel bir site vereyim. İki yıllık bölümlerden dört yıllık bölümlere geçmek için uygulanan Dikey Geçiş Sınavı'na girenlerin oluşturduğu bir platform. Ben de platonique nickiyle foruma üyeyim ve şu anda bulunduğum yeri bu siteye borçluyum. İnceleyin derim. Dandik bir site değil. 112000 üyesi var.

http://www.dikeygecis.org/

Sağol Kerem Abi, şahsıma hitap edebilecek bir site...

Veysel benim "Blog Tanıtım" konusundaki mesajımı ayıklayarak senin konunla birleştirmiş yöneticiler. O yüzden konuyu ben açmışım gibi gözüküyor, yani zamanlama meselesi..

Barış Şişman' Alıntı:
Veysel benim "Blog Tanıtım" konusundaki mesajımı ayıklayarak senin konunla birleştirmiş yöneticiler. O yüzden konuyu ben açmışım gibi gözüküyor, yani zamanlama meselesi..

yok sorun değil zaten de sadece bir an beynimden şüphe ettim :)

Evet, bu konu "Benim Blogum" konusuyla farklı olduğu için iletiler birleştirildi. Yazılış tarihine göre sıralandı yazılar. Sorun yok yani. : )