Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tanıdığım ManU üzerine kurmuş olduğu bir forum. Gerçi site çok yeni ve üye falan çok az, eğer ManU'yu takip ediyorsanız siteyi çok iyi geliştirebilirsiniz..
Ayrıca bildiğim kadarı ile ilgilenebilecek ve ManU ile ilgili çeviri vs. falan yapabilecek kişilere de ihtiyaç var bu yüzden de yönetim kadrosunda dahi yer alabilirsiniz..
P.s: Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de ki ilk ve tek ManU fan sitesi, o yüzden gelişime çok açık bir site olma özelliğine de sahip...
Bu oyunla daha önce uğraşmıştım. Oyunun bir aşamasında sorun var; çünkü ne yaparsanız yapın geçilmiyor orası. Ben de bırakmıştım onu geçemeyince. Hatırlamıyorum hangi aşama olduğunu; ama deneyin. Sinir olunca bırakırsınız nasıl olsa.
Şu taş oyununda geçtim alayını
10. bölümde taşları ikiye ayırıp önce yuvarlak olana dokunuyorsun sonra X in üzerine koy. Space e basıp diğerinide diğer taşın üzerine koyup devam et.
Büyük derbiye çok az kala Barça hayranlarının Türkiye'de ki tek adresini önereyim bende..
İki sene önce kurulan Fc Barcelona Türkiye forumu gerek ana sayfası gerekse forumda ki konuları ile gerçekten dünyada bilinen bir site. Ünü taa İspanya'da bile olan ve İspanya'da ki ulusal radyolardan dahi duyurulan siteyi bütün Barça'lılara şiddetle öneriyorum.