Şu tanjevic'e o kadar sabrettik Orhun'a niye sabretmiyoruz diyenlere gülüyorum yani.. Yaa karşındaki adam Tanjevic, Koskoca Tanjevic !! Birde bu tarafta daha 2 sene öncesine kadar İtü'yü çalıştıran Milli Takım'da adam kayıran , Kankalarını,oyuncularını alan ve hiçbir uluslararası başarısı olmayan Orhun..Birde Tanjevic'in kariyerindeki başarılar'a bakın ondan sonra bu sabretme,müsahama gösterme nedenini anlarsınız.Bu adam'a dünya 2.si olmuş bir kadro verildi,Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilirken Çeyrek finale bile kalamadan elendik daha ne sıfatla bu adam'a müsahama gösterilsin diyorlar anlamıyorum..Zaten en büyük sorumluluğu-Müsahama'yı bu Çömez'in eline dünya 2.si takımı vererek gösterildi..Ayrıca bazıları ağzıyla kuş tutsada bu milli takım'a giremeyecek belli oldu,Milli takım birilerin'in kadrolu yeri olmuş.... Şimdi soruyorum Emir'in mucize üçlükleri ve performansı ile 2 maç'ın sonuç bakımından kafa kafaya oynamış gibi gözüken Milli Takımımız'ı rezil rüsva eden bu herif'e neden sabredilsin !! Kişisel bir nefretimiz yok,Ama Milli takım için yeterli değil.. Banvit,Erdemir,maroussi ayarında takımlar'ı çalıştırsın Milli Takım 1 kaç beden büyük bir gömlek Orhun Ene'ye .. Bundan sonra eğer Şerefli-Gururlu bir insan'sa oturur düşünür.. Ulan hakkatten şöyle şöyle yaptım takıma zarar verdim,Olimpiyat Sözü verip gittik Olimpiyat'a gidemedik,Şampiyonluğun en büyük favorisiydik Çeyrek final'e bile kalamadık.. Ben hakkatten çok kötü bir yönetim sergilemiş.. İstifa Ediyorum !!! Der. !!