Orkun Çolakoğlu İle Röportaj

İsmail Senol tamamdır. Orkun Colakoglu cevapları yollayınca blog'da yayınlayınca. İsmail Senol icinde baslık acacagım. Ondan sonra da Murat Kosava ile irtibata gecicem.

Kusura bakmayın bu roportaj biraz gecikti. Ama benden kaynaklı degil. Orkun soruların yarısını yanıtlamıs. Tamamını yanıtlayınca yollayacak bana. Bu aralar biraz yogun.

Anlayısınız icin tesekkurler..

Heh vallaha daha guzel bir tema bulursanız onu kullanalım ama o da benim icin olum olur. Sag taraf komple gidiyor. Hepsini tek tek eklemek olum. =)

Tebrikler, Nilay abla. Umarım bu röportajların sürer.
Bilgiçlik taslamak istemem, ama röportaja konuk olan kişiyi kendi ağzından tanıtacağı bir soruyla başlayabilirdin. Nacizane fikrim. Teşekkürler, ayrıca sorumu sorduğun için.

Diğer soruların cevaplarında az cok verdigi cevaplarında belli nasıl biri oldugu. Ayrıca tanınmıs oldukları icin sormuyorum kendilerini tanıtmalarına dair soru. Bir de bu roportajın altında Basın Bunun Üstüne Nasıl Gitmez yazımda yorumlarda tabatas diye biri dadandı sizde oraya bisiler yazarsanız yalnız kalmam. Zira sinir sabrımı zorlamaya basladı. :(