Orlando Magic

Arenas'ın bulacağı takım bence dengeleri değiştirebilir Nba'de. Sonuçta Jack Vaughn değil bu herif. Yıllık 3 milyona yedekten gelecek bir Arenas her takımda fark yaratır.

Deniz'e şu konuda katılırım mesela Boston için alınabilir bir risk olur yaşlı takım şampiyonluk iddiası zaten çok gözükmezken bu tarz takımlar risk alabilir ya tutarsa diye? Gidip de Lakers, Bulls, Miami'nin filan alması ise saçma olur.
 
Orlando'nun müthiş bir GM'i var, hayranıyım. Adam ders veriyor yahu, nasıl takas yapılamaz diye(!)

Hadi Howard veriyorsun, bari karşılığında ortadan Bynum'ı falan al. Cidden büyük başarı Howard'ı takas edip, karşılığında bir hiç almak. Güya 4'lü takas olmuş, halbuki bildiğin bahçevan, uşak, şoför, aşçı muhabbeti dönmüş. Burada da tahmin edileceği gibi uşak konumunda Orlando..
 
Minnesota'dan sonra Orlando takasta tarih yazdı...
hayır hiç yapma takas kimseyi alma sene sonu Howard'ın kontratı açığa çıksın...
o bile bundan daha iyi seçenekti...
Valla helal olsun...
 
Jameer Nelson-DeQuan Jones[bu kim be?]-Glen Davis-Nikola Vucevic-E'Twuan Moore-Andrew Nicholson-Josh McRoberts-Maurice Harkless-Gustavo Ayon vs.vs.

2 Yıl önceki Cleveland, Micheal Beasley'i draft etmeden önceki sezon Miami,Garnett takasından hemen sonraki sezon Minnesota gibi çok rezil kadroları gördüm de bu çok başkaymış.Gerçi Hidayet-JJ Redick-Al Harrington-Quentin Richarson sakatmış ama bu kadro hakikaten üzücü.

Bu kadroyla bile temiz bir "reboulding"e giremeyecekler ama.Hidayet'in,Richardson'un,Ayon'un ve Arenas'ın[amnesty edilen] kontratları 2014'de bitiyor.Nelson'un[opsiyon kullanılırsa],Harrington'un ve Davis'in kontratları da 2015'de bitiyor.Durumları 2015'e kadar çok vahim...
 
Orlando belki şu an zararda takasta ama 3 draft hakkı aldılar bu yıl Lotary'e oynayacaklar ki bu da 4 draft hakkı eder en az bu yılki kadar potansiyalli hatta ilk 2 sırası bu yılkinin bile çok üstünde bir draft 2013 draftı Orlando çok farklı bir takım olabilir gelecek yıllarda
Warriors-Denver -Sixers'in draft hakları Magic'te şansları iyi giderse farklı bir takım olabilirler ama adamlara herşey lazım bu bile yetmeyebilir
 

Üst