Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerald Fitch ve Dee Brown Arroyo ve Bonsu'nun yanına yaklaşamazlar kusura bakma. LLoyd Daniels ve Bonner iyi oyuncular haklısın. Ama Bonsu ve Arroyo'nun 3 Euroleague takımının önünde Bjk Milangaz' şampiyon yaptıklarını da unutmayalım. O dönemler Nba'de 30 yaşının üstünde oyuncunun barınması çok zordu. Ve topladılar bavulları Avrupa'ya para kazanmaya geldiler. 1997-1998 sezonunda sanırım dişe dokunur hiç bir başarımız yoktu. Bu oyuncular bizi alıp bir yerden bir yere getirmediler..

Dee Brown Arroyodan kariyerli oldu ya.Arroyo Maccabide Israil mvp si olduğunda Dee onun havlusunu sallıyordu. Arroyoyu küçümsemeyin boşuna. Maccabi gibi bir takımın lideriydi diğer sezonlarda Nba de idi. Şu an ligde en kariyerli oyuncu Arroyodur

Ben zaten süper performanslar sergilediler dediğimi hatırlamıyorum. Kaliteli oyuncular. Ve yıllarca oralarda takımların rotasyonunda yer aldılar. Bana yok şu kadar maç oynadı bu kadar maç oynadı demeniz komik olmuş. Spanoulis, jasikevicius, nenad Krstic, İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan(örnekler çoğaltılabilir) Avrupa basketboluna damga vurmuş isimler hiçbirinin Nba'de ön plana çıktığı söylenemez ama bu oyuncuların nba kariyerlerinin olmadığını göstermez veya birer yıldız olduklarını değiştirmez. Umarım anlatabilmişimdir. Arroyo ve Bonsu kariyerinde Gakatasaray'a gelen bir oyuncu gösterin de ben de he tamam yamuldum diyeyim..

"Arroyo ve Bonsu Nba'de ciddi kariyerleri olan üst düzey oyuncular" dediniz, ben de açıklamasını yaptım, komik bişey olduğunu zannetmiyorum. NBA-Avrupa kıyaslaması yapmadım ya da NBA'de tutunamamışlar iyi oyuncu değiller demedim.

Galatasaray'ın bu zamana kadar basketbolda ne zaman bu kadar bütçesi olmuş ki, kariyerli oyuncuları kadrosuna katabilsin. Son 2 senedir bütçe artışıyla birlikte, önemli isimler radarımıza girmeye başladı.

Biraz önceki mesajda yazdığımı tekrarlıyorum, Arroyo ve Bonsu iyi oyuncular olabilir ancak kariyerli boyunca istikrarlı ve güvenilir oyuncular olmadılar. Beşiktaş'a ciddi bir bonservis ödeyecekken ve maliyetleri geçen sene x2 olacakken ben daha kısa vadeli kontratlarla Avrupa tecrübesi olan kaliteli oyunculara yönelmeyi daha mantıklı buluyorum. Olay budur.

"Arroyo ve Bonsu Nba'de ciddi kariyerleri olan üst düzey oyuncular" dediniz, ben de açıklamasını yaptım, komik bişey olduğunu zannetmiyorum. NBA-Avrupa kıyaslaması yapmadım ya da NBA'de tutunamamışlar iyi oyuncu değiller demedim.

Galatasaray'ın bu zamana kadar basketbolda ne zaman bu kadar bütçesi olmuş ki, kariyerli oyuncuları kadrosuna katabilsin. Son 2 senedir bütçe artışıyla birlikte, önemli isimler radarımıza girmeye başladı.

Biraz önceki mesajda yazdığımı tekrarlıyorum, Arroyo ve Bonsu iyi oyuncular olabilir ancak kariyerli boyunca istikrarlı ve güvenilir oyuncular olmadılar. Beşiktaş'a ciddi bir bonservis ödeyecekken ve maliyetleri geçen sene x2 olacakken ben daha kısa vadeli kontratlarla Avrupa tecrübesi olan kaliteli oyunculara yönelmeyi daha mantıklı buluyorum. Olay budur.

katılıyorum..önemli oyuncular oldukları kesin,ama bizim için daha makul isimlere yönelmek lazım..özellikle bonsu'nun yerine..hele hele ismi geçen diğer isimleri de görünce..

Anlaşamıyoruz galiba ben hala ciddi kariyerleri var diyorum. Bir insanın kariyeri veya sporcunun nerelerde bulunduğuyla ölçülür neler yaptığıyla değil. özgeçmişine bakarsın buralarda buralarda bulunmuş. Hım kariyerliymiş dersin. Ama çıkıp da şu kadar oynamış bunu yapmış bu parayı almış kısmı kariyer kısmı değil o performans kısmı. Kaldı ki ALL Star muamelesi de yapmadım. Biz de biliyoruz az çok istikrarsız olduklarını ama. Bu onların yeteneklerini göz ardı etmemizi KARİYERlerini kabullenmememizi gerektirmez. Ki hala üstüne basa basa söylüyorum Arroyo ve Bonsu'dan daha iyisi gelebilir ama şu ana kadar gelmedi...

Arroyo ve Bonsu'yu istemiyorum. Arroyo yerine Spanoulis, Bonsu yerine Sofoklis çok daha faydalı olacaktır. Sofoklis tamamda Spanoulis zor gibi ama yinede Arroyo'dan daha iyileri var Avrupada. Arroyo dediğiniz adam Westbrook'tan beter. Çok fazla top kullanıyor. Takım oyununa aykırı bir oyuncu.

Arroyo ve Bonsu'yu istemiyorum. Arroyo yerine Spanoulis, Bonsu yerine Sofoklis çok daha faydalı olacaktır. Sofoklis tamamda Spanoulis zor gibi ama yinede Arroyo'dan daha iyileri var Avrupada. Arroyo dediğiniz adam Westbrook'tan beter. Çok fazla top kullanıyor. Takım oyununa aykırı bir oyuncu.

Arroyo dediğmiz adam geçen sene FB ülker'i Efes'i sahadan silen adam. Spanoulis'i ben Avrupa basketbolunda deron williams'a bile tercih ederim orası ayrı. Ama Sofo mu Bonsu muı derseniz ben ribauntçu ve atletik uzun gelmeli diyorum. O yüzden Bonsu...

Dün strickland'la mitchell'la Hairstonla oynuyorduk bugün Arroyoları Bonsuları beğenmiyoruz bu da birşey. Şükretsem mi ne yapsam bilemedim..

Quaresma-Simao-Fernandes-Almeida'yı verseler memnuz olurmuyuz ? hayır..Ama Fernandes'i isterim tek başına, veya Q7'yi.. Bonsu-Ersin-Arroyo-Hawkins gelirsede aynı durum olur.. Ama ben BJK'den sadece Bonsu'nun gelmesini isterim çünkü ligimizde Bonsu'yu savunabilecek bir pivot görmüyorum ve avrupada da çok iyi işler çıkardı.. 4 fauldeyken bile son dakikalarda sahada olup rakip pivotların gözünü korkutan bir pivot Bonsu ! En fazla 2 oyuncu alınmalı EN FAZLA, onlarda bonsu ve hawkins olabilir.

Dün strickland'la mitchell'la Hairstonla oynuyorduk bugün Arroyoları Bonsuları beğenmiyoruz bu da birşey. Şükretsem mi ne yapsam bilemedim..

O zamanki vizyon, kadro, hedefler, sponsor durumu, bütçeler bugünkü gibi değildi bunu unutmamak lazım. Mesela örnekleri daha da aşağılara çekersek Tyrone Washington gibi şimdilerde Çin, Güney Kore gibi liglerde devam eden vasat bile sayılmayacak isimlerde ekleyebiliriz. Uche Amadi, Krzystof Willangowski vb...

Şimdi iyi kötü bir salonumuz var, yönetim destek veriyor, taraftar ilgi gösteriyor.

Ve de oyuncu havuzu bu kadar genişken sadece BJK temelli bir transfer olayını çözmek güç. Bu oyunculara, menajerlerine, geldikleri BJK kulübüne verilecek paralar hesaba katıldığında istemeyişimizin nedeni daha iyi anlaşılır.

Hawkins bile 1.800.000 Dolar ile gelecek ilk yılki maliyeti sadece...

Arkadaşlar ankarada yarın sabah ameliyat olacak yaşlı bir ablam için kan lazım O rh (-) negatif kana ihtiyaç var.İmkanı olan benle haberleşebilir.0555 998 50 73 şimdiden teşekkürler

BJK'den tüm yabancıları alırsak herhalde onlar da sponsor aramaktan vazgeçerler, takımın adını BJK Galatasaray yapıp sponsor bulduk derler. 3 yabancının 1 yıllık ücretini biz vermiş olacağız, zaten milangazın da yaptığı bu değil miydi?

Her gün her yorumu okumaya çalışıyorum. Sayfalardır Bonsu ve Arroyo yu tartışıyorsunuz. Bence bu kadar tartışılacak bir yanı yok. Çünkü koç için iki oyuncuda transfer listesinin en altındalar. Son opsiyonlar. Saygılar

Can Isbakan ‏@canisbakan
David Hawkins için Beşiktaş'a gelen tek teklif Fenerbahçe Ülker'den.. Kunter ile Pianigiani, cuma günü Barcelona'da bir araya gelecek.

Can Isbakan ‏@canisbakan
İddia şu ki; Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş arasında bir takas olabilir.. Ancak henüz bu konu net değil..

Can Isbakan ‏@canisbakan
David Hawkins için Beşiktaş'a gelen tek teklif Fenerbahçe Ülker'den.. Kunter ile Pianigiani, cuma günü Barcelona'da bir araya gelecek.

Can Isbakan ‏@canisbakan
İddia şu ki; Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş arasında bir takas olabilir.. Ancak henüz bu konu net değil..

Biraz garip bence sözleşmeli oyuncu değil ki bu önce klübü ile görüşesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...