Medley'in de oynadığı yukarıda verilen maçı izledim. Oyuncu olarak yetenekli, fiziği falan özellikle ribauntları çok iyi, ancak bana biraz takımdan kopuk oynuyor gibi geldi. Yani takımda 3-4 kişi kendi aralarında oynuyor, medley bunlara katılamıyor sanki, eline top geçerse iyi hareketler yapıyor, sonra (sadece bu maçta böyle olmuş da olabilir) bitirici noktalarda sayıları atamadı, çoğunlukla faul ile durduruldu, faul atışlarını iyi değerlendirdi. Sonuç olarak, iyi bir takım oyuncusu olduğu noktasında emin olamadım. Bu anlamda Kaimakoglou sanki daha bir takım oyuncusu gibi.
Bu arada hep böyle iddialı isimlerin söylentileri çıkıyor, yani beklentiler çok yükseldi, bu transferler gerçekleşmezse, daha düşük oyuncular alınırsa büyük hayal kırıklıkları yaşanabilir.
O. Mahmuti tartışmasına bence artık son vermeliyiz. Bu konuda hemen her şey söylendi. Bazı arkadaşlar hala Mahmuti'nin iyi hoca olup olmadığı konusu ile gönderiliş biçimindeki yanlışlığın farklı şeyler olduğunu sanki kabul etmek istemiyorlar gibi yazmaya devam ediyorlar.
Hem sonra, neden siyah-beyaz gibi, ya "kahraman" ya da "hain" olarak kategorize etmeye çalışıyoruz. İkisinin arasında bir yere koyamaz mıyız. Mesela 100 üzerinden puanlayarak da değerlendirebiliriz. Zaten sanırım böyle bir durumda 100 diyen de olmaz, 50 diyen de olmaz. Tahminimce çoğunlukla 60 ila 90 arasında puanlar gelir.
Çoğu arkadaşın dediği gibi asıl sorun gönderiliş şekli, yani önce anlaştık diye açıklama yapıp sonra bir türlü imzalanmaması, yetmiyormuş gibi hiç bir resmi açıklama yapılmadığından bilgi kirliliğine neden olunması, taraftarın her iki yönde de tatmin edilme ihtiyacının hissedilmemesi vs. vs. bunlar hep yazıldı çizildi... Bence artık önümüze bakmalıyız.
İmama kızıp ta camiyi terketmeyeceğimize göre
yeni hocamıza ve yeni teknik - idari kadroya (bu arada müjde M.Tümer de gitmiş) haksızlık yapmamalıyız. Desteklemeli ve yine yanlışları eleştirmeye devam etmeliyiz
diyorum