Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıte yapmasına saygı duymak gerek ama bız zaten basket vs gıbı konuları bu sıtede ogrenıp tartısıyoruz. arkadasın bu sıtede reklam yapması bıraz komık
:claps
tamam site yapılmış elinize sağlık bir hevestir güzel bende bir hevesle site yaptım hemde çok amatördü ki hala amatörlük devam ediyor. Ama!!! neden yılın en iyi sitesi diye bir iddia var ortada bir forumun yılın sitesi seçildiği çok nadirdir içinde bir materyal yok bişey yok üstüne üstlük taklit özelliği taşıyor ismi nedeniyle. Neyse bu kadar dalga yeter kardeşlerimizi fazla yıpratmaya gerek yok benim tavsiyem ismi değiştirin
yanlıs dedım benım tek ıstegım bu sıteye uye olunması taklıt bılıyorum ama olsun bare burayada uye olun bu kadar dalga gecılecek bısey yok yanı ama tek ıstegım http://www.gsbasket.phpbb3.cam a uye olunması yılın sıtesı dedıgım ıcın ozur dılerım ama lutfen uye olun saygılar ve tşk
ayhh :kop :kop allahım dayanamıorum sadce gülüorumm sakın yanlış anlaşılmasınn ne gidip siteye baktımm ona gülüorum nede başka bi detayy.. valla ben sadec aliemre ve kardeşimiz arasındaki dialoga gülüom...neyse barii ebdne güzeel bi dilekle bitiriyimm.. herkese hayatında başarılarr .. huahahahah :kop