Cahile söz anlatmak, köre renk tarifi gibidir..
S Suat Aydın 0 10 Tem 2010 #262 Allah?ın rızası anne ve babanın rızasındadır. Allah?ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir. HADİS-İ ŞERİF
Allah?ın rızası anne ve babanın rızasındadır. Allah?ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir. HADİS-İ ŞERİF
Bayram Kurtulmuş 0 13 Ağu 2010 #263 "İlerle ! .." dediğim zaman taşları kırdınız ... "Saldır!.." dediğim zamansa kayaları parçaladınız ... -Cengizhan Generallerini Methediyor
"İlerle ! .." dediğim zaman taşları kırdınız ... "Saldır!.." dediğim zamansa kayaları parçaladınız ... -Cengizhan Generallerini Methediyor
B Bağdat Kaynak 0 29 Ağu 2010 #265 Bu sene oruç tutmak Galatasaray'ı tutmaktan daha kolay. Doğru söze ne denir.
A Ali Ömer Horzum 0 31 Ağu 2010 #266 "Ecdad at sırtında ve fütuhat gayesiyle giderdi. Bizler ise şimdi, trenle, vapurla ve ancak siyaset için gidebiliyoruz." Sultan Abdülaziz Ne kadar acı aslında, değil mi?
"Ecdad at sırtında ve fütuhat gayesiyle giderdi. Bizler ise şimdi, trenle, vapurla ve ancak siyaset için gidebiliyoruz." Sultan Abdülaziz Ne kadar acı aslında, değil mi?
Fatih Sinan Durak 0 5 Eyl 2010 #267 House'dan bir özlü söz "We can live with dignity, we can't die with it"
Onur Yavuz 1 22 Eyl 2010 #269 "CHP tıpkı kemana benzer, sol elle tutulur, sağ elle çalınır." Cevdet Kudret Not: Evet benden beklenmeyecek bir paylaşım ama eleştiri o kadar ince ki... Küçük bir bilgi, sözün söylendiği tarih 1940´lı yıllar.
"CHP tıpkı kemana benzer, sol elle tutulur, sağ elle çalınır." Cevdet Kudret Not: Evet benden beklenmeyecek bir paylaşım ama eleştiri o kadar ince ki... Küçük bir bilgi, sözün söylendiği tarih 1940´lı yıllar.
Sühan Cem Uçsoy 0 22 Eyl 2010 #270 Bende bir Özlü söz söyliyeyim bugün düştü daha. Şenay Akay söylemiş "Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar." )
Bende bir Özlü söz söyliyeyim bugün düştü daha. Şenay Akay söylemiş "Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar." )
Tugay Aktepe 0 7 Eki 2010 #272 Üniversitede hasta Galatasaraylı bir arkadaşımın, istisnasız her dersten önce eline tebeşiri alıp tahtanın ortasına yazdığı cümle geldi aklıma... Dersi Hayat Verir.
Üniversitede hasta Galatasaraylı bir arkadaşımın, istisnasız her dersten önce eline tebeşiri alıp tahtanın ortasına yazdığı cümle geldi aklıma... Dersi Hayat Verir.
Bayram Kurtulmuş 0 13 Eki 2010 #273 "İnsan umutsuz günlerde kendisine umut verecek bir meleğin gelmesini beklerde,o melek hiç gelmez" Bayram Kurtulmuş
"İnsan umutsuz günlerde kendisine umut verecek bir meleğin gelmesini beklerde,o melek hiç gelmez" Bayram Kurtulmuş
Canberk İşcan 0 16 Eki 2010 #274 ''Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına.'' Can Yücel
''Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına.'' Can Yücel
E Emel Dizili 0 17 Eki 2010 #275 "Anlatırsan unutabilirim; gösterirsen anımsayabilirim; beni işin içine katarsan asla unutmam, öğrenirim." (Kızılderili atasözü)
"Anlatırsan unutabilirim; gösterirsen anımsayabilirim; beni işin içine katarsan asla unutmam, öğrenirim." (Kızılderili atasözü)
Canberk İşcan 0 2 Kas 2010 #276 ''İnsana yapılacak en büyük kötülük, onu bir umudun içine hapsetmektir...'' Jean François Lyotard
B Bağdat Kaynak 0 5 Kas 2010 #277 Aşk insanın kendisinde olmayan bir şeyi onu kendisinden istemeyen birine vermeye çalışmasıdır.
Bayram Kurtulmuş 0 9 Kas 2010 #278 "Öyle zamanlar vardır ki,insan hayat ırmağının akış yönünü değiştiremez" Simyacı Kitabından
Can Kırımlıoğlu 0 12 Kas 2010 #279 Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında...
Yunus Taylan 0 16 Kas 2010 #280 Şeytan çıkmış Allah'ın huzuruna demiş ki;"madem kadını yaratacaktın beni niye yarattın!" . .