Parker Jackson-Cartwright

“Haziran ayinda devreye girebilecek opsiyon” ifadesi onemli burada.Belli ki ya bizim elimizde ya da oyuncunun insiyatifinde olan bir opsiyon durumu var.Opsiyonun kimin insiyatifinde olacagina bagli olarak sozlesme 2024/2025 sonuna kadar olacak gibi duruyor.Yani opsiyona bagli olarak sozlesme 1.5 senelik olacak bana gore.
 
Son düzenleme:
Orda şöyle bir sorun var, muhtemelen PJC Euroleague kontratı alamaz, Prepelic'le uyumu soru işareti olacak, iyi bir oyuncuyu kaybetme riskimiz de var, şişirilmiş bir performansla kontrat yapma durumumuz da. Mesela Jordan Crawford'u izledik Pierre Jackson ile birlikte, kalsın diyenler de olmuştu. Peki bir bir sonraki sezona o ikili ile başlasaydık ne kadar başarılı olurduk soru işareti. Oyuncu değerlendirme açısından iyi bir noktada değil sezon. Hocanın kişisel yorumu önemli olacak burda ama PJC kalacaksa Prepelic ile yollar ayrılır muhtemelen sezon sonu.
 
En az 8 muhtemelen 11 maçımız var sezon sonuna kadar, anlaşmanın çıkış opsiyonlu olması önemli. Tutmazsa yollar ayrılır. Zor bir guard rotasyonumuz var Buğrahan yaratıcı ama ball handingi zayıf, İsmet stabil guvenilir bir oyuncu ama hak ettiği saygıyı görmüyor. Bost Walden'ı saymıyorum zaten. Prepelic saf skorer 2 numaradan fazlası oyun aklı ve yaratıcılığı geçmişteki skorer şutör siyahi Abdlilerimizde pek yoktu. Düşüşü geçici mi kalıcı mı?
Cartwright bakalım ne verecek?
 

Üst