Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
mağlubiyetlerden çok beni üzen şey takımın içinde bulunduğu durum...
yani geçen sezon herşey kanıtlanmış ispatlanmış un elenmiş elek asılmış bir hava var takımda...
Boston-Detroit-Cleveland
ilk 3 te garanti...
Orlando ve Toronto da play off içinde muhakkak bulunacak takımlar...
zaten etti 5
kalır 3 bilet bu biletlerden birini kapmak için mücadele edecekler...
Atlanta bu sezon çok formda görünüyor genç oyuncuların enerjisi tecrübeli oyuncuların rehberliğinde ilerliyor...
Mike Bibby
Joe Johnson
Josh Smith
Marvin Williams
Al Horford
Maurice Evans
Ronald Murray
en önemli oyuncuları...
New Jersey'de sezona beklenenden iyi başlayan takımlardan play off için rakibimiz olabilirler...
Vince Carter ve Devin Harris takımın tartışmasız yıldızları onlara bu sene çinli Yi Jianlian da yardım etmeye başladı...
Miami geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığından sonra kendilerini hatırlatmak isteyeceklerdir...
Dwyane Wade, Shawn Marion,Udonis Haslem ve çaylak Michael Beasley takımın taşıyıcıları...
New York NBA'da en çok taraftarı olan takım olduğu rivayet edilir...
ama uzun yıllar süren inzivadan uyanmak için çok iyi bir kadro kurdular ve sağlam geliyorlar...
takımın maskotu durumunda olan
Nate Robinson dışında
Wilson Chandler
Chris Duhon
Al Harrington
David Lee
Quentin Richardson
Tim Thomas
gibi isimleri ve bunların dışında da
Eddy Curry
Cuttino Mobley
Stephon Marbury
gibi sakatları var...
Chicago yine ligin yorgun efsanelerinden bir takım genç kadroları alışmaya başladı birbirine şampiyonluklara alışkın bu takımda play offlarda rakibimiz olabilir...
Luol Deng
Drew Gooden
Larry Hughes
Ben Gordon
Chicago'nun 4 atlısı konumunda...
şimdi rakiplere baktığımızda durumumuz maalesef çık iyi görünmüyor...
3 bilete bizle beraber 6 aday var...
hadi Chicago ve Jersey bize sezon içinde rakip olamazlar desek kalır 4 takım kaldı ki Atlanta bu sezon çok formda ve bunun yanında New York bize göre çok güçlü görünüyor...
şuan ki durumumuzla bu sene için play off şansımızın zor olduğunu düşünüyorum...