Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
Oracle Arena da an itibariyle sümüklerine çeke çeke soyunma odasına giren takım...
Oracle Arena da an itibariyle sümüklerine çeke çeke soyunma odasına giren takım...
Eser Atalay' Alıntı:Emre Play ofllarda sonuna kadar Phillyim söyliyeyim kardeşim umarım en iyisini yaparsınız yapabileceğiniz.5 olup Atlanta ile oynamaktansa 6 olup orlandoyu yeğlerim geçen sene ne kadar istemiştim Detroit i elemenizi olmamıştı umarım bu sene şeytanın bacağını kırarsınız
Türkülerle laf sokmak deyince mailime gelmişti geçen sene ,seçimde türkülerle laf böyle geçirilir dedirten bir şeydi :=) evlerden uzak
http://www.youtube.com/watch?v=FWAuAmOTUXE
İan Stuart tın bu eserini zamanında kasten İowa Universitesin nin bir basket maçında çalınmıştı bütün İowa City 3 gün zenciler tarafından talan edilmişti
Gerçek mi kinaye mi anlamadım?Umut Gokgoz' Alıntı:dalembert'in muhteşem savunmasıyla craig smith'i adeta canından bezdirmesi ve onu sadece 20 sayıda tutması bize galibiyeti getirdi...
Gerçek mi kinaye mi anlamadım?[/quote:30bp1jcr]Murat Birben' Alıntı:[quote="Umut Gokgoz":30bp1jcr]dalembert'in muhteşem savunmasıyla craig smith'i adeta canından bezdirmesi ve onu sadece 20 sayıda tutması bize galibiyeti getirdi...