Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
phi: 89 - orl: 114 ( 2-4) yolun sonu..
hafta içi oynanan maçları izleme imkanım sıfır.. o nedenle saha içiyle ilgili bir şey yazmak da zor.. istatistik herşey değil elbet ama bazı ipuçları verebiliyor.. herhalde çoğunluğun beklentisine en uygun maç bu oldu.. farklı bir orlando galibiyeti..
ben dahil herkes, philly yi tutmayanlar bile bu akşam kazanmamızı bekliyordu.. murat kosova dün akşam 7. maça gidilecek dedi , büyük ihtimalle bile demedi.. bu beklenti herkesi ters köşeye yatırdı.. bence takımımız gerekli konsantrasyonu sağlayamadı.. 7. maçı düşünmeye başladık.. ben nba.com da araştırma yapıyordum dün akşam 7. maç hangi güne, hangi saate denk gelecek diye.. herhalde pazar gündüz olur, bizde de pazar akşamına denk gelir, izleriz falan diyordum.. hepimiz ters kepçeye geldik..
bu akşam nba stüdyoda kaan kural eminim " ben demiştim " havalarında olacak ama yok.. 4-2 bitti diye haklı çıktığını düşünemez.. kan getirdik.. play off un en zayıf takımı bizsek detroit, utah ne iş yaptılar.. new orleans ne yaptı, hatta san antoino ne yaptı. bunları cevaplasın.. bunları suratına da söyleyeceğim gördüğüm yerde zaten..
gereğinden geç bir takıma sahibizi ve play off tecrübesi anlamında eksiğiz.. dwight howard sız orlando bizi yenemez beklentisi bize kaybettirdi bu maçı.. bizi rahatlatırken, karşı takımı da olumlu etkilemiş görünüyor.. serinin gidişatına ve sürekli son topa kalan maçlara bakınca, sahamızda 25 sayılık bir mağlubiyet elbet garip kaçıyor..
sadece dalembert e bir şey yazacağım.. ülkesi haiti nin yıllık gsmh sı kadar yıllık para alıyor sixerstan.. ulan bari gortat denen adama üstünlük sağlasaydın.. bari ona diş geçirseydin.. gortat bu yıl 700.000 $ a oynadı, dalembert 10 milyon $ a.. adamın 15 katı para alıyorsun, adam seni sahadan siliyor.. yazıklar olsun.. aldığın para haram olsun..
bence gurur duyulacak bir sezon geçirdik.. elton brand i de bu çarka dahil edersek ve herşeyden önemlisi andre miller ı takımda tutarsak seneye daha iyi yerlere çıkabiliriz.. dalembert in takasından dem vurmuyorum, nba de bir sürü enayi gm var ama hi. biri onu alacak kadar enayi değil.. billiy king öldüğünde onu mezar kabul etmeyecek.. bu adama bu kadar para verip, aldı ceketini gtti.. pisliğini temizlemek için 2011 e kadar bekle şimdi..
yaz boyunca takip edeceğim tek bir şey olacak, bu takımla ilgili tek bir beklentim olacak.. ANDRE MILLER a sözleşme verilecek mi ?. Miller kalsın, gerisi umurumda olmayacak..