V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Re: Philadelphia 76ers yeniden gelemiyor..
Şu takas biraz önce olaydı da iddaa oynasaydım ya tam fırsattı kaçtı
Şu takas biraz önce olaydı da iddaa oynasaydım ya tam fırsattı kaçtı
Doruk Ünlü' Alıntı:yenersek ne ala, bak Orlando'yu yendik, yenilirsek bahane hazır; Philly'li delikanlılar savunmasız adama vurmazlar.
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Doruk Ünlü":3v4nssu3]yenersek ne ala, bak Orlando'yu yendik, yenilirsek bahane hazır; Philly'li delikanlılar savunmasız adama vurmazlar.
Doruk Ünlü' Alıntı:Dwight Howard'ı durduramayacağımız, durdurulamayacağını dünya alem biliyor yine de katkısını minimuma indirmek lazım hele ki böyle bir günde; adamlar 8 kişiler.Takım onun eline bakıyor sadece.
Howard kenara gelmiş ne diye dışardan oynarsınız ki arkadaş ya gir içeri drive et penetre pas yap ne biliyim, şut opsiyonunu Howard varken kullanırsın.
Doruk Ünlü' Alıntı:Jason Williams'ın sakatlığından sonra 7 kişi kaldı Magic.Şu halde bile yenemezsek harbiden ayıp...
Doruk Ünlü' Alıntı:Thaddeus Young'dan ve Evan Turner'dan klasik olarak katkı alamıyoruz, daha doğrusu adam akıllı süre bile almıyorlar.Kötü oynuyoruz ama kazanacağız bence.Yorgunluk faktörü iyice devreye giricektir, biraz dişimizi sıkarsak çok rahat kazanılacak bir maç.
*Howard yaptı yine yapacağını, rencide etti Hawes'ı...
Doruk Ünlü' Alıntı:Howard'ın bir sakatlığı var sanırım, dün birine çıkıp da Orlando yarınki Sixers maçına 8 kişi çıkacak üstüne Jason Williams ve Howard sakatlanıcak desen bir tarafıyla gülerdi heralde.Kazanmamız farz oldu artık.
Emre abi çok fazla maçları izleyemediğim için bilmiyorum rotasyon durumlarını vs pek fazla.Box score'dan takip ettiğim kadarıyla ancak.Thaddeus Young'ın çok yüksek bir potansiyeli var bana göre kesinlikle kullanılmalı bir şekilde.Evan Turner da umarım ileride düzelir, 2-3 sene sonra başımızı taşlara vurmayız inşallah.