Philadelphia 76ers

emre abi ne var ne yok mardin cok sıcak phıldelphia nasıl sıcakmı transfer durumu nedir ? Mahallenin muhtarı,imamı vede bizim tayfa nasıl biraz sessiz kalmıs buralar :)

valla volkan,NBA de hayat durdu.. Lock-out meselesi nedeniyle sessizlik var.. kimse tramsferle takasla ilgilenmiyor.. bir draft heyecanı oldu işte, o da geçti gitti.. ben açıp bakmıyorum bile neler oluyor diye.. lock out meselesi çözülmeden konuşulanlar boş..

anladım abi sixers bu sene yüzümüzü güldürsün artık vede konu baslıgı Geliyor diye degistirsen abi yeni sezon biraz güvenelim kendimize :)

Müthiş durgunluk hali devam ediyor.. Durgunluk da değil, sanki NBA diye bir şey yok havası var. Biz, kendi takımımızı takip ediyoruz yine de ;

1) GM Stefanski'nin aynı pozisyon için Raptors ile görüştüğü söylenmiş ama Ed kabul etmemiş.. Tabii Sixers abad oldu Stefanski ile, başarıdan başarıya koştuk ya Toronto sulandı.. Ne oldu Toronto'nun o Avrupa basketbolu hayallerine.. Nerede B.Colangelo, nerede pick seçimi Bargiani.. Nerede süper guard Calderon.. Yemiyor değil mi ? NBA in en yalancı takımı.. İşleri güçleri rüzgar.. Nefret..

2) T.Young'ın belirsizlik hali sürüyor.. Adam sınırlı serbest ama yaprak kımıldamıyor.. Underrated olduğunu düşünüyormusunuz demişler, evet demiş.. Ben de öyle düşünüyorum..

3) Nocioni, Real Madrid'e gidebilirmiş..O da Songaila gibi bence.. NBA de çok olmadı ama Avrupa'da kendi pozistonu için çok dominant oyuncu.Bir sene daha sözleşmesi var ama şu aşamada sözleşmesi olmak da bir iey ifade etmiyor..

4) Comcast bizim takımı satılığa çıkarmıştı ama bu aşamada alıcı da yok elbet.. Eski sahip Pat Croce bu belirsizlikte konuşamam demiş, haklı.. Wall Street Group diye bir holding talipmiş ama ne olur bilmem..

Lock-out bitti, lig şu tarihte başlıyor demedikçe, transfer, takım satışı, takas v.b hiç bir şey olmaz. Anca Avrupa takımlarıyla anlaşanların ismini duyarız..

Müthiş durgunluk hali devam ediyor.. Durgunluk da değil, sanki NBA diye bir şey yok havası var. Biz, kendi takımımızı takip ediyoruz yine de ;

1) GM Stefanski'nin aynı pozisyon için Raptors ile görüştüğü söylenmiş ama Ed kabul etmemiş.. Tabii Sixers abad oldu Stefanski ile, başarıdan başarıya koştuk ya Toronto sulandı.. Ne oldu Toronto'nun o Avrupa basketbolu hayallerine.. Nerede B.Colangelo, nerede pick seçimi Bargiani.. Nerede süper guard Calderon.. Yemiyor değil mi ? NBA in en yalancı takımı.. İşleri güçleri rüzgar.. Nefret..

2) T.Young'ın belirsizlik hali sürüyor.. Adam sınırlı serbest ama yaprak kımıldamıyor.. Underrated olduğunu düşünüyormusunuz demişler, evet demiş.. Ben de öyle düşünüyorum..

3) Nocioni, Real Madrid'e gidebilirmiş..O da Songaila gibi bence.. NBA de çok olmadı ama Avrupa'da kendi pozistonu için çok dominant oyuncu.Bir sene daha sözleşmesi var ama şu aşamada sözleşmesi olmak da bir iey ifade etmiyor..

4) Comcast bizim takımı satılığa çıkarmıştı ama bu aşamada alıcı da yok elbet.. Eski sahip Pat Croce bu belirsizlikte konuşamam demiş, haklı.. Wall Street Group diye bir holding talipmiş ama ne olur bilmem..

Lock-out bitti, lig şu tarihte başlıyor demedikçe, transfer, takım satışı, takas v.b hiç bir şey olmaz. Anca Avrupa takımlarıyla anlaşanların ismini duyarız..

4) Satis oldu aslinda, NBA'in onayi bekleniyor 3-4 ay surebilir deniliyor LA Dodgers'in durumundan sonra.

geçen nba tvde retro bölümü vardı 83 finalinin son maçını verdiler şampiyonluk kutlamaları falan...
ulan özledik takımı be...
dalembertli takıma bile razıyım vaktinde başlasın şu lig...

yada vazgeçtim dalembert falan olacakca lokavt bir yıl sürsün...

Philedelphia'nın "Amnesty Clouse" hakkı için önünde çok seçenek yok.Yıllık 6.7 Milyon Dolar'a oynayan [aslında oynamayan] Andres Nocioni için kullanacaklar bu hakkı."Aslında bir süre Elton Brand için mi kullanalım bu hakkı?" diye düşünmüşler ama Emre abinin kalp krizinden gitmemesi için Nocioni'yi daha uygun görmüşler. :p

Philadelphia 76ers yeniden gelmelidir olarak değiştirebiliriz başlığı...
ortalık FA kaynıyor Warriors için bile takastır FA oyunculardır dedikodular dönüyor bizde tık yok
Nocioni bize Dalembert'in mirası zaten ondan kurtulduğumuz an makus talihimiz değişebilir...
gerçi bu kadar becerikli! bir draft ekibi ile ne kadar değişir o talih soru işaretleri yok değil...
birde NBA.com da liste yapmışlar en gözde FA lar diye Ted Young listede...
eğer bu oyuncuyu normalde istemeyen ama listede gördüğü için sulanan olursa Allah belanızı versin...

Yavas yavas biz de takibe baslayalım sagı solu.. Eagles bu sene yüzüne gözüne bulaştırdı.. Sixers geçen sene iyi işaretlerle bitirmişti.. Sadece 22 gün var starta. Bakalım ne yapabilecegiz bu zaman zarfında.

Aynen valla haberleri takip ediyorum her yer dedikodu kaynıyor bizle ilgili 1 tane haber yok :)

Başlığı aslında yine "gelemiyor" yapsak daha iyi olabilir. Geçen sezon öyle yapınca coştu takım, ters manyel işe yarıyor. :D

İnşallah bir gün gelecek eski günlerine...
dedikodu var bizle ilgili Andre Iguodala Lakersa gitme ihtimalı varmış galiba koçun kafasında yeni birşeyler var ve bunları uygulamak için bazı kişileri feda edicek....

Thad Young imzayı 5 yıllık 42 milyona atmış. Yakışır koçuma.. Takımda en sevdigim adam. Her sey güzel olacak. Su Iguodala tilkisine de yol verecegiz. 2 senedir yukarı giden grafigimiz bu sene daha da iyi olacak.

Bu sene artik disaridan takip edicez, lockoutu acikcasi ne sahipler kaybetti be de oyuncular, olan bize oldu ama hala aklbimiz 76ers ile - baska takimla anlasana kadar:)

Anladığım kadarıyla bizim Philly'de bu yıl da ilginç bir durum yok. Gündemimiz şöyle;

* Spencer Hawes'ın kalması şehirde, dış temsilciliklerde ve amishler arasında coşkuyla kutlanmış..Balkabağından pasta yapılmış falan filan.

* Elton Brand'in söylediğine göre Thad Young'în kaldığı açıklandığında takım idmandaymış. İdman kesilmiş ve herkes alkışlamış. (Haber değeri çok yüksek bir şey gerçekten)

* Rod Thorn Başkan, Speights'ı Nuggets'a itelemeye çalışıyor. İyi bir çocuk olmasına rağmen , geçen sene coach hiç yararlanmamıştı.. Tabii biz draftlerde dünyayı keşfeden bir takım olduğumuzdan 1.tur draft hakkı karşılığı verecekmişiz..

*Andre Iguodala ibişi de mutsuzluk yaymaya devam ediyor.. Suratında meymenet yok, evlat olsa sevilmez.. İnşallah bir ara yol bulunur da takımdan ayrılır.. Ayrılmak isteyen adamı tutmak için çabalamak faidesiz.

* Draftte bu sene seçtiğimiz, Buducnost'un Karadağlı uzunu Nikola Vucevic ile de sözleşme imzalanmış. Hem annesi, hem babası basketbolcu, hem yugoslav ekolünden, hem NCAA eğitimi var.. Şu Yugoların biri de bizim takımda patlasın artık. Millet üç köşe teşkil yapıyor, biz hep karavana.

evet wizards maçı ile ilk hazırlık maçını oynadık ve olumlu sinyaller verdi takım geçen seneyi bir adım yukarıya taşıyabiliriz...
turner sanki bu sene bi patlama yapacak gibi içime doğuyor ama şu çakma AI den kurtulsak iyi...

Hepi topu 2 hazırlık maçı yaptık, onlarda da Wizards'a kaşrı ter idmanı yaptık.
Portland maçıyla sezonu açıyoruz. Allah utandırmasın beyler..Hadi hadi hadi..

Gün doğdu, hep uyandık, siperlere dayandık.