Philadelphia 76ers

Ligin en iyi 6.adamlarından biri kesinlikle L.Williams. Kendisini çok severim, son iki senedir de çok iyi oynuyor. Fantasy takımımda da severek oynatıyorum :)

Emre abi , bu Lavoy Allen kimdir?Hawes'ın sakatlığında Kinder süpriz yumurta oyuncağı gibi çıktı.Dinazorlaşmış Battie'den iyi midir bu adam?

76ers beklemediğim bir performans sergiliyor. Açıkcası sezon öncesi play-off oynayamaz diyordum. Ama artık en iyi rakipleri bile korkutacak düzeyde basket oynuyorlar.Boston - Oklahoma arasındaki takasta çok üzülmüştüm Jeff Green Oklahoma'da yıldız olabilirdi.

Bu Chicago-Boston falan akıllı olsunlar bundan sonra..
Yedikleri tokatları unutmasınlar.
Sıra Miami'de..

Şaka yapmadığımızın anlaşılması için bir tokat da Miami'ye..
Atlantikle bir işimiz kalmadı. Grubu 1. bitireceğiz, konferansta da ilk 4 içine tutunacağız.

özeti izledim hiç şaşırmadım...
açıkcası 1 maç izlemek yeter bütün maçları izlemiş gibi oluyorusun...
sert defans arkasından koşmalar, uçmalar, smaçlar vsvsvs
iguodala'yı sevmiyorum ama 2 tane fena smaç yapmış hele bir tanesinde gariban korver çok uğraşmış postere girmemek için ama nafile...:)

4 senede zorla getirdiniz takımı

çok şükür..Billy King'in sıvadıgı duvarları tırnaklarımızla temizledik. Bu yolda Ed Stefanski ve D.Collins'e teşekkür borçluyuz. Belki yine şampiyon olamayız ama bir umut, bir ışık var.. Kazanan bir takım var.

Doug Collins camiamızın çocugu. Adam Chicagolu ama 8 sene NBA de oynamış hepsi Sixers'da. Coach olarak da bizden biri oldugunu gösterdi.

Artık ilk 4 den play-off yapma konusunda ciddi yol aldık. Play off ilk turunu mutlaka gecmemiz lazım. Miami'den kacarsak da konferans finali hayal olmaz. Indiana, Atlanta, Orlando ve hatta Chicago'yu eleyebilecek durumda oldugumuz zaten görülüyor..

Bu aksam da Lakers'ı yenebilecegimizi düşünüyorum.

Tarihimiz çok degerli oyuncularla dolu. Doctor J en büyügü.. Chemberlain, Moses Malone, Charles Barkley bu formayı giyen büyük oyunculardan sadece bazıları..

Iverson belki şampiyon olamadı, sadece bir final görebildi ama hem sahada, hem dışarıda bizim en önemli yıldızlarımızdan biri oldu. Şehre ve armaya olan sevgisi malum..

Cuma akşamı saat 22 de Ntvspor'da Iverson belgeseli var. Ben Sixerslıyım diyenler kaçırmasınlar. Bir siyah-beyaz kavgası ve sonrası. Ben büyük ihtimalle yurt dışında olacagım ama tekrarlarını mutlaka yakalamak istiyorum. Iverson bizim bayragımızdır.

dengeli kadrolara sahip fakat çok büyük yıldızlara sahip olmayan takımları seviyorum...tek yarim minny'dir lakin phillye de sempatim var çok dengeli bir rotasyonları var...lakers'i evlerinde elton baba olmadan harcadılar sırada spurs var...

SAS a yenilmemiz normal de Clippers'a biraz bala yenildik. Adamlar topu kaybettiler yine ellerine geldi..CP3 ü çok iyi savunduk ama çok zorlama bir basket attı. Chris Paul bu, atar atar.. Yapılacak bir şey yoktu..

Bu gece Cleveland'ı kazanıp yola devam edecegiz. Panik yok.

Laf yok , icraat var.. Kazanmaya devam ediyoruz. Orlando da boşuna heveslenmesin, ilk maçta olduğu gibi yine biz kazanacağız. Magic maçı önemli.. Chicago ile Miami zirveye yanaştı ama Indiana, Orlando ve Atlanta'yı altta tutmaya devam etmeliyiz. Aramızdaki maçlar çok önemli. İlk 4 ten play off yaparsak , sonrasında işler değişecek.

Toparlandik yeniden dogu altıncılıgına kadar düsmüstük, suan dördüncü sıradayız orlando önümüzde biraz daha konsantrasyon ile ücüncü sırayıda alabiliriz.Atlanta ile indiana pesimizde dikkat