Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
Bir başlık açtım olay oldu..Keşke daha önce açsaydım
Neyse benim bu başlığa verdiğim ismi ve savunduğum fikirleri destekleyen bir yazı okudum sabah.. Yalap şap türkçeye de çevirdim hızlı hızlı.. Okumak isteyenler için ingilizce ve türkçesini buraya aktardım.. Çeviri için kusura bakmasın kimse.. Biraz baştan savma oldu zamansızlıktan..
-----------
Iguodala Returns to Philadelphia
By Josh Cohen on Aug. 18, 2008 at 2:45 p.m. ET
Are the 76ers ready to overpower the Celtics as the best team in the Atlantic Division? Is Philadelphia prepared to make a serious run at the NBA championship?
Well, the additions of Elton Brand, Kareem Rush and Royal Ivey earlier this summer helped make the Sixers a franchise on the rise. The re-signing of Andre Iguodala, meanwhile, on Monday potentially helped them become the team to fear in the Eastern Conference.
An entertaining revelation last season, the 76ers will certainly be one of the most athletic teams in the league. Despite the recent injury news to Jason Smith, who tore his ACL in his left knee and may miss the entire 2008-09 season, the Sixers will have all the weapons to advance far in the playoffs.
Sure, the Celtics will return as the premier favorite in the East and the Magic, behind a more experienced Dwight Howard, will be expected to ascend to the next level.
Philly, nonetheless, should not be underestimated. In fact, it?s not preposterous to consider the 76ers, who also re-signed Lou Williams, one of the several teams in the NBA who have a legitimate chance of winning a title this upcoming season.
Özet: Iggy Philly ile nikah tazeledi
Yazar: Josh Cohen
Philly, Atlantik grubunun en iyisi olmak için, Celtics e karşı gelmek için hazır mı ? Philly şampiyonluğa giden yola mı hazırlanıyor?
E.Brand, K.Rush ve Royal Ivey yaz başında takıma katıldılar ve organizasyonu yukarı taşımak için bir aradalar..Iggy ile anlaşıldı ve takım Doğunun korkulacak takımları arasına katıldı..
Önümüzdeki sene kesinlikle NBA in en atletik takımı olacaklar..Jason Smith sakatlığı nedeniyle sezon açılışını kaçırabilir..Ancak Sixers, play-offta ilerleme zamanı geldiğinde bir çok silaha sahip olacak.. Bunlardan biri de J.Smith..
Tabii ki Celtics grubun ve ligin en önemli favorisi olacak ve Orlando , daha tecrübeli bir D.Howard ile birlikte yükselmeyi isteyecek.. Buna rağmen Philly küçümsenmemeli..Onları düşünmek , onları ciddiye almak hiç de mantıksız görünmüyor.. Louis Williams ile de yeniden anlaştılar ayrıca..
Philly, bu sezon bir unvan kazanma şansı olan takımların başında geliyor..