Play-Off Finali | Kasımpaşa - Karşıyaka 17 Mayıs 20.30

Hayır Tugay , geçen seneki gibi olmasın son halleri o yüzden dedim yanlış anlama olmasın..Bu arada tekrardan kutlarız Tugay sen yeter ki iste..:)

Taner ve Saadet teşekkür ederim. =)

Gelecek sezon için düşme adaylarım; Diyarbakırspor, ligde kalırlarsa Denizlispor ve Antalyaspor. Diyeceksiniz ki daha sezon başlamadı, ortada ne kadro var ne hoca. Ama bir gerçek var ki çekirgenin zıplama sayısı da sınırlıdır. Özellikle Denizlispor ve hiç akıllanmayan Antalyaspor için...

Onur Yavuz' Alıntı:
Gönül isterdi ki Süper Lig İzmir´e, İzmir de Süper Lig´e renk katsın...

Geçmiş olsun Mustafa...
Çok sağol Onur Abi, ne yapalım kısmet değilmiş.Seneye inş. TK'da Altay'ın, Ksk'nin... grubuna filan düşerizde ancak öyle görürüz Galatasaray'ı :) :)

kaaasımmm şık şık şık paaaaşaa şık şık şık...Hemen hemen her macına gitmeye calıstım..Gönül bagımız büyük kasımpasayla hos geldin kasımpasa :)

Haberleri izledim de Karşıyaka taraftarı biraz daha uğraşsa, Ankaralı futbolseverlerin en büyük dileklerinden birini gerçekleştirecekmiş, ASAŞ Stadını yıkarak. : )

Şaka bir yana stadda neler oldu ki KSK taraftarı çileden çıktı Bülent? Eğer mesele yenilgiyi hazmedememekse, böylesi daha hayırlı olmuş Süper Lig için.

Onur Abi eğer bi neden arasak çok sayıda bulabiliriz öncelikle 3 gün boyunca durmadan içen bir seyirci,ölen arkadaşımıza verilen sözün kaybedilen final sonrası tutulamaması,kasımpaşalı futbolcuların(özellikle eski oyuncumuz özgür,erhan ve kaleci tolga'nın)tahrik edici sözleri ve el kol hareketleri taraftarı bu olaylara sevk etti.
Ancak sene başında alınan bir karar vardı.Karşıyaka taraftarı küfür etmeyecek,taşkınık yapmıcaktı devre arası fedarasyon tarafından fair play ödülünede layik görüldük ama anlaşılan bunlar çok yüzeysel kalmış ve herkesin zihninde yer eden çirkef Karşıyaka taraftarı dün ortaya çıktı yinede herkesten ben özür dilemek istiyorum,süper lige renk katabilirdik saygılar.

Taner Tuna' Alıntı:

Şimdi Süper Lig'e neden çıkamadıklarını anlasınlar.
Dileğim odur ki bu sezon Bank Asya 1. Ligi'nden düşerler ve amatör kümelere kadar giderler. Karşıyaka denildiği zaman akla taraftar terörü ve ölümler geliyor. Kimse hiçbir açıklama falan yapmasın. Daha önce de bu tip çirkin olaylar oldu ve defalarca taraftar açıklaması yapıldı.
Ne değişti Karşıyaka taraftarının pisliği,çirkefliği ve hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak takımına verdiği zarardan başka ?

Tugay Aktepe' Alıntı:
Taner Tuna":tm8mm26p]Çok yazık.. [url="http://www.yeniasir.com.tr/haber_detay.php?hid=24922' Alıntı:
http://www.yeniasir.com.tr/haber_detay.php?hid=24922[/url]

Şimdi Süper Lig'e neden çıkamadıklarını anlasınlar.
Dileğim odur ki bu sezon Bank Asya 1. Ligi'nden düşerler ve amatör kümelere kadar giderler. Karşıyaka denildiği zaman akla taraftar terörü ve ölümler geliyor. Kimse hiçbir açıklama falan yapmasın. Daha önce de bu tip çirkin olaylar oldu ve defalarca taraftar açıklaması yapıldı.
Ne değişti Karşıyaka taraftarının pisliği,çirkefliği ve hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak takımına verdiği zarardan başka ?[/quote:tm8mm26p]
Hayretler içerisindeyim 2-3 aşalığın yaptığı bir olayın koskoca Karşıyaka kuluübüne mal edilmesi asıl açıklanamaycak bir durum

Bülent kardeşim,

Tugay Abi'nin yazısı tek sefer için yazılmış bir yazı değil. Sürekli aynı şeyler tekrarlanınca, doğal bu tepkiler.

Bülent haklı, otoyolda Karşıyakalıların sebep olduğu ölümü bir camiaya yüklemek haksızlık olur. Münferit bir olaydır, zaten onu yapan insan dahi olamaz.

Ama Karşıyaka taraftarı da şapkayı önüne koymalı. Evet stadı savaş alanına çevirdik ama bir sorun niye yaptık, evet benzinlikte olaylar yaşandı ama bir sorun neden çıktı o kargaşa, evet bir büfeyi yağmaladık ama bir sorun niye yaptık... Her olaya bahane bularak bir sonuca ulaşamazsınız Bülent. Bahane üretmek çok kolaydır, yeter ki istensin. Neyse atalarımız boşuna dememiş; Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim. Karşıyakalılar öncelikle kardeş taraftar gruplarını doğru seçmeli...

Sanırım İzmirli futbolseverlerin ve işadamlarını Altay´ın Süper Lige çıkması için uğraş vermesi herkes için daha hayırlı olur.

Ben Manisa-Salihlide yaşarken Salihlispor iddialı bir takımdı. Kadrosunda Ali Tandoğan ve Kaleci Süleyman(Denizlide oynadı sonra) vardı. Karşıyaka her deplasmana geldiği zaman takviye polisler gelir, kepenkler inerdi mağazaların. O yüzden Ege bölgesinin bizim gibi yerleri hiç haz etmez onlardan, haliyle bende. Karşıyakalı çoğu arkadaşımda taraftarlık adına kırdıkları yerleri anlatırdı günler boyunca. Kabul etmek lazım ki 2-3 kişiden ibaret değil çoğu olay. Belki son zamanlarda 2-3 kişi ama insanlarda ön yargıyı oluşturan binlerce kişi vardı.

Sevgili Gsbasket okuyucuları Pazar günü yaşanan tüm olaylar için kendi adıma sizlerden özür dilemeştim önceki mesajlarımda.Bir Karşıyaka taraftarı olarak sizlerde biraz zaman istiyorum.Son 2 senedir farkettiğim bir durum var,benim gibi taraftarların sayısı artıyor tribünümüzde.Ankaraya giderken ilk kez sigara içilmeyen otobüsler konuldu,tribün liderlermizde birşeyler için uğraş veriyor.Farkındayız tüm sezon boyunca yaptığımız güzellikleri bir anlık gafletle berbat ettik ama size şunu sölemek istiyorum bu sezon hiçbir maçta büfe yağmalamadık(son 2 maçı ayrı tutuyorum birinde 35 diğerinde yaklaşık 80 otobüs kaldırıldığı için otobüslerin kontrolü kaybedildi büyükler tarafından)küfür etmedik ben süper ligi hakettiğimizi düşünüyorum en azından bu kadar sert davranmayın bize eyvallah.

İşin garibi bu taraftar topluluğu yaptıklarından dolayı kazandığı "eşkiya" ünvanından gurur duyar:=)
"300 kişi semtiniz bastık elde dönerler" lafını övünerek söyleyen taraftar topluluğudur.
Kardeş klübü beklendiği gibi Karagümrük olan zaten başka takım olsa kafamı kırardım Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sözü bu kadar acaba neye uyar başka :=) taraftar topluluğu
Karşıyaka yı gezdiğim kadarıyla çok beğendim yaşanacak bir yer gibi gözüküyor bu kadar güzel bir semtten nasıl böyle bir ruh hali çıkar! yaşasa belki Freud çözerdi ancak..