play-off hayal mi?

itü, b.kolej, tekel ve bizim 6 galibiyetimiz bulunuyor. bu dörtlünün hemen önünde 7 galibiyetli banvit var. onun önünde de 8 galibiyetli daçka.

bir yandan küme düsmememe mücadelesi veriyoruz. bir iki galibiyet çok sey degistirir derken zorlu erdemir deplasmanindan puanlarla döndük ve nefes aldik. bir büyük galibiyet daha büyük bir degisim yasatabilir bize. örnegin yorgun bjk'yi yenersek hem güven kazaniriz hem de banvit'i geçme, daçkayi yakalama sansimiz dogar. ilk 10 için mücadelemizde büyük bir adim atmis oluruz.

gerçi onuncu olarak play-off'lara 1 turdan katilacagiz ve 7. ile oynayacagiz. bu turu geçersek de muhtemelen rakibimiz efes olacak. fazla ileriye gidemeyecegiz belki ama en azindan ligi erken bitirmemis oluruz.

umarim takimimiz sürpriz sonuçlara imza atar...

( gel de tekel maçina yanma)
 
Bu takim eger Erdemire karsi oynadigi oyunu oynayabilirse bence bi cok takimi yenebiliriz.

Bu durumda da Fener ve Bejeke maclarini kazanmamamiz icin bir sebep yok eger boyle oynarlarsa...

Boyle bi durumda da playoff a gireriz bence
 
Kazandıkça açılırız umuyorum

Camia takımlarında müessese takımlarına göre daha önemli olan şey parasal güç değil, seyirci ile bütünleşme ve moral motivasyon diye düşünüyorum. Bu bir tek galibiyet Galatasarayımız açısından çok şeyi değiştirebilir. Playoff'ları bilemem ama kalan maçlarımızdan galibiyet sonuçları ile çıkacağımız maçlar olacağına inanıyorum.
 
Eğer ki Erdemir deplasmanındaki gibi mücadale edersek; ben de Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını kazanacagımızı düşünüyorum.
 
onumuzdeki 2 mactan birini alirsak eziklerle olan maci bu taraftar kazandirir efes i saymazsak 6/4 bizi play-off a goturur
 
bu sene sadece ilk 8 gitmiyor mu play off'a? Bilgilendiren olursa sevinirim

Bu aradaonce biz oplayout'tan kurtulalim, play off'u sonra dusunelim. Bir mac ile fazla havaya girmeyelim
 
TBF e gore sistem degismis.Ilk 8 oynuyor play-off.
Direk pas gecmeden.

Ilk 10 a girme sansimizi bende goruyorum ama ilk 8 :?
 
Maç başlığına ümitlendiğimi yazdım; ama bu ümit tabii ki ligde kalma ümidi. Gerçekçi olalım, hedefimiz ligde kalmak ve işimiz hala çok zor. Ne demişler: Bir çiçekle bahar olmaz.
 
igin Statüsü


?  Lig Normal Lig maçları ve Play Off maçları olmak üzere iki bölümden oluşur.
?  Normal Lig müsabakaları 14 takım arasında, her takımın biri kendi sahasında diğeri rakip takımın sahasında olmak üzere deplasmanlı, iki devreli ve lig usulü oynanır. Bu müsabakalar sonrasında;
?  Birinciden altıncıya kadar, ilk altı (6) sırayı alan takımlar Play Off müsabakalarına 2. turdan katılmaya hak kazanırlar.
?  Yedinci, sekizinci, dokuzuncu ve onuncu olan takımlar Play Off 1. tur maçlarını oynarlar

---
yani ilk 10'a girersek play-off oynuyoruz.
 
TBF.ORG.TR den alıntıdır

1. Normal Lig Müsabakaları :
a. Normal lig müsabakaları,14 takım arasında, her takımın biri kendi sahasında diğeri rakip takımın sahasında olmak üzere deplasmanlı, iki devreli ve lig usulü oynanır.
b. Bu müsabakalar sonrası yapılan puan sıralamasına göre;
(1) Birinciden sekizinciye (1.-8.) kadar, ilk sekiz ( 8 ) sırayı alan takımlar “PLAY-OFF” maçlarını oynamaya hak kazanırlar.(2) Dokuzuncu (9.), Onuncu (10.), On birinci (11.) ve On ikinci (12.) sırayı alan takımlar sezonu tamamlamış olurlar.
(3) 2004-2005 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde final müsabakaları sonucunda Birinci (1.) ve İkinci (2.) sırayı alan takımlar, 2005-2006 sezonunda TBL’de oynamaya hak kazanırlar.
(4) TBL’de On üçüncü (13.) ve On dördüncü (14.) olarak son iki sırayı alan takımlar, 2004-2005 sezonu Türkiye Basketbol 2. Ligi final müsabakaları sonucunda Üçüncü (3.) ve Dördüncü (4.) sırayı alan takımlar ile tarafsız bir sahada, tek devreli lig usulü oynar. Baraj müsabakaları sonucunda Birinci (1.) ve İkinci (2.) sırayı alan takımlar 2005-2006 sezonunda TBL’de oynamaya hak kazanırlar. Müsabakalar sonucunda Üçüncü (3.) ve Dördüncü (4.) sırayı alan takımlar Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alırlar.
 
dolayısıyla play-off a girme sansımız yok gibi bişey.
bu saatten sonra play-out tan kurtulsak yeterli benim için
cok da abartmamak lazım hedefleri..
 
Play-off hayal değil ama aşırı derecede zor.Bir de Büyük Kolej ve Tekel'in önünde olmamız lazım.İki takıma karşı da sayı avantajımız var.
 
ya gecen senelerde yanlis hatirlamiosam 9,10,11,12.ler aralarinda oynuodu play off a kalmak icin bizdeki sansa bak o zmn play off hayal :(
 

Üst