Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray - İstanbul Üniversitesi 3-1

Bu maç fitili ateşleyen maç olmuş olabilir. Pazardan salıya pozitif anlamdaki değişim dikkat çekiyor. Finalde sinerji olarak bize geri dönecek bence ;)
 
Alan savunmasına hücum edemiyoruz

Neye hücum edebiliyoruz ki? Hücum ne ki? Edremit'e Antakya'ya karşı 40 sayı yiyince oooo yine süperiz. Kaç atıyorsun şunlara arkadaş? Kaski'yi Mersin'i İÜ'yü bırak daha alt seviyedeki takımlara karşı bile hücumda zorlanıyorsun. Eli düzgün 1 tane oyuncu yok takımda. Şutu olan oyuncular fark yaratıyor bu oyunda. Bizde var mı? Yok. Topa hakim oyuncunun olması lazım. Koskoca takımda bir Whalen vardı. O da gitti. Hentbolda bile topu alan bir kere yere vurur. Biz topu yere vurmadan 985675 pas yapıyoruz. Her pas top kaybı yaratacak şekilde. Hadi yaptın boş şutu sokabiliyor musun? O da yok. Boyalı alanın 0.1 cm dışından şut sokacağız diye akılları gidiyor bizimkilerin. Bir şu takımın kadro mühendisliğine bak bir Ergin Ataman'ın sakatlardan dolayı komple değişen takımına. Ekrem hocaya suç bulmuyorum eli kolu bağlıydı adamın. Şu takımın şampiyon olması mucizeden daha zor ihtimal. Hatta o ihtimal yok. Oyunun gerçeklerine bu kadar ters iş yapan şube yönetimi hiçbir kupayı hak etmiyor. Umurlarında mı? Değil. Taraftara yazık.
 
Hûcum yapmadan şampiyonluk kazanılmaz. Hücum gücümüz çok zayıf. Finale cıksak bile 3-0 yeniliriz. En fazla 1 maç alırız. Fazlasına ihtimal vermiyorum. Şu sene bir an ônce bitse de kurtulsak. Çektiğim azap ve acı yeter...
 
Yazıklar olsun. Whalen gibi bir oyuncunun elden kaçırılıp bize Harding'i layık görenlere yazıklar olsun. Bu takım Whalen gittikten sonra işte içeri gömülen takımlara karşı hep aynı sorunu yaşıyor. İyi giden takımın içine ettiler. Çok zoruma gidiyor bu anlatamam.
 
Bu yenilginin nedeni Whalen-Harding ile açıklanamaz.

Alan savunmasına karşı bir planımızın olmayışı-Hücum setlerimizin yetersizliği falan denilse anlayabilirim ama zaten biz Whalen varkende sonrasında da bu tip kafaya oynayan takımlara karşı deplasmanda hep yenildik.

İstanbul Üniversitesinden 20 sayı fark yemenin açıklaması bu kadar basit olacağını sanmam.
 
3 gün önce 24 sayı fark attığın takıma bu sefer farklı yenil. Çok ilginç bir takımımız var gerçekten!
 
Hücumda hiç bu kadar berbat bir Galatasaray (kadın) takımı izlediğimi hatırlamıyorum. Ayıp ya.

Tamam Whalen olayı falan etkiledi bizi ama Ekrem hoca biraz bizim dengimiz hiç bir takıma karşı etkili hücum yaptıramıyor.
 
Genetiği bozuk bir ligimiz var kabul ama bizim takımında genetiğinin pek sağlam olduğu söylenemez ! iki gün önce + 20 yap iki gün sonra -20, aynı takıma karşı ! Bunu açıklayabilecek teknik bilgiye sahip renkdaşlar varsa bir iki yorum yazsa da bizde okusak.Aslında anlamaktan ziyade bunu kabul etmek zor geliyor
 
Ben şahsen final'e falan çıkmak istemiyorum....Yıllardır final'i kaybetmekten sıkıldım, bu sene de kaybederiz...ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyon olurlar...
 
Finale çıkmayalım düşüncesine şahsen katılmıyorum. Kaybedeceksek finalde kaybedelim.

3 gün önceki tabloya bak bugünkü tabloya bak, Ömer Üründül olsa "enteresan" derdi...
 

Üst