Real Madrid CF - Galatasarayımız

33.Santiago Bernabeu Kupası

24 Ağustos Çarşamba
23.30 Euro Futbol

Hazırlık maçları ayrı bir başlıkta gözükse de böyle bir maç için başlık açmamak ayıp olurdu.Maç yarın ama heyecanı şimdiden sarmaya başladı.Aslında heyecan mı korku mu tam çözemedim.Daha ciddi bir sınav olamazdı heralde defansif açıdan.Dünyanın en iyi hücum eden takımına karşı zayıf bölgemiz olan defansın sınavı çok mühim.Umarım yüz kızartıcak bir sonuçla dönülmez.Kupayla dönmek muhteşem olur :)
 
Bence de başlık yerinde olmuş. Böyle bir maç için hazırlık bile olsa bol bol konuşmak gerek. Şahsen ben şimdiden maçın havasına girmiş durumdayım.

Bir yanda Türkiye'nin en büyük futbol takımı, diğer yanda İspanya'nın en başarılı futbol takımı..
Kenar yönetiminde kendi taktikleri, oyun planları ile özdeşleşmiş teknik direktörler..

Güzel bir gece geçireceğimiz futbol şölenine tanıklık edeceğimiz bir karşılaşma olması dileklerimle, kazanan biz olalım.
 
Muhtemel 11'imiz :
Muslera
Ujfa-Gökhan-Servet-Hakan
Eboue-Melo-Selçuk
Sabri-Kazım
Baros

Savunmanın solundan başlayp sağ tarafına doğru devam eden bölge çok sıkıntılı. Maç da keşke kanal d'de olsaydı da şöyle rahat rahat izleseydik televizyonda.
 
nevzatdindar Nevzat Dindar
Real antrenmanından ilk olarak Mesut Özil çıktı..GS'yi beklemeden bastı gaza gitti..Mesut Real'e gitmiş ama maalesef adam olamamış...

Benim açımdan enteresan bir olay değil ama yine de bu haberi koyalım. Sonuçta adam Alman gelmemesi normal. Nuri ile Hamit gelmiş, görmüşleri hocalarını, arkadaşlarını, vatandaşlarını, yeterlidir.
 
Adam Alaman kimliğini seçti biz hala Türk muamelesi yapıyoruz:)
ayrıca adam bizim takımdan kimi nekadar tanıyorki ziyeret etsin
şu dsmart saçmalığından sıkıldım artık netten izlemenin pek zevkide olmuyor
hotbirdden izlemenin yolunu bilen varsa paylaşssın lütfen
 
defans dörtlüsünün
eboue ufa servet çağlar
şeklinde olması dileği ile
hepsi güzelde biz bu maçı tv den keyifle izleyemicezmi ille cccam olayınamı girelim yani :)
 
İspanya Ligi'nin ertelendiğini de hesaba katarsak, Real Madrid'in birçok asını sahaya süreceğini düşünüyorum ben. Çok zor ama güzel bir maç olacak. Uzun yıllar sonra tekrar Real Madrid'le karşılaşacak olmak mutluluk verici. İnşallah iyi ve zevk veren bir futbol ortaya koyarız...

Skor olarak, fark yeme ihtimalimizin de olduğunu düşünüyorum. Real Madrid hazırlık maçlarını baya ciddiye alıyor, gerçi oynadığı takımlar oldukça güçsüzdü.. Tabi en başta göstereceğimiz direnç de önemli bu kadar güçlü bir takıma karşı. Başarılar Aslanlar..
 
Ilk yarı 2 sakat verdık Eboue nın ınsallah onemlı bı seyı yoktur. Yalnız Sabrı gercekten sen bırıncı lıgte oynayacak adam degılsın. Bırkez daha kanıtladın bunu. Fatıh hocam ne olur gor sunu artık :(
 
Ujfa'nın yaptığını Sabri yapsa olay olurdu ama şimdi kimse bir şey demiyor. Adam resmen golü hediye etti. Şu yaşta, şu tecrübeyle yapılacak iş değil valla bırak topu taca ya.
 
Melo tek kelimeyle müthiş oynadı,takıma cuk oturmuş.Çok iyi oyuncunun psikopat olanı tadından yenmiyor :D.

Ayrıca Eboe nin sakatlandığı pozisyonda itirazı ve takımı sahiplenişide on numaraydı.Yine aynı pozisyonda Ujfaluji nin isyanıda güzeldi.Özlemiştik böyle oyuncuları.

Yapılan bütün transferler nokta atışı bence.Yönetimi tebrik etmek lazım.

Sola adam lazım Podolski alınırsa orayı kapatır.Yine hızlı yabancı bir stoper lazım bence takıma.
 
Sonuçta Uzay Takımı diye lanse ettirilen Barselona'yı ezmiş bi Real Madrid ile oynadık ilk yarı iyi oyunumuz benim için yeterlidir. Takım çok kısa sürede önemli mesafe almış buradada en büyük pay benimde çekinceli yaklaştığımı İmparatorun büyük etkisi vardır kim ne derse desin bu kdar kısa süreli toparlanmayıda başkası başaramazdı. Çok net eksiklerimiz var sol bek ve stopper gibi. Bu sene Avrupda yokuz forvet ötelenip bu sene takıma bi stopper kazandırılsa çok güzel olur.
 
Bir hazırlık maçına ve Madrid'e oynamamıza rağmen ilk yarı fena değildik. İkinci yarı düşüş yaşadık.

Ama itirazdan, hakeme tepkiden sarı kart gören oyuncuyu özlemişim yahu. Adamsın Melo!
 
Bence iyi bir sol açığa ihtiyacımız var. Podolski bu ihtiyacı giderir ama bence ortasahada yaratıcı bir oyuncu daha lazım bize. Selcuk'tan başka yaratıcı bir oyuncumuz daha yok. O da sakatlanırsa zorlanabiliriz. Bide ilerde yeterince coğalamadık. Benim gördüğüm eksiklikler bunlardı. Sol bek'i zaten yazmaya gerek yok bu arada :).
 

Üst