Richard Hendrix

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, Amerikalı uzun forvet Richard Hendrix ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 
Nba 2k'lerin birinde, yili tam hatirlamiyorum, free agent olarak alip epey oynatmistim. Pivot hareketleri falan baya iyiydi ama adama yuz yapmamislardi. Pops Mensa-Bonsu ve Hendrix beyaz kafayla oynuyolardi :) Ikisini de epey kullanmistim.
Nerden nereye ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hendrix süper bir transferdir. Hucüm ribaundlarında,ikinci bitirişlerde inanılmaz iyi. DursunSporun yöneticilik anlayışına göre üst düzey bir transfer. Zaten kimsenin Ergin Ataman,Messina, Goudelock,Toney Douglas,Marjanovic,Hines gibi proje A level sporcuları ve coachları beklediği yok. B seviye isimlerle kadro kurup,tarih yazmaya çalışmalıyız.
 
Geçen yıl Eurocup'ta final harici hiç maç izlemedim. Gran Canaria'yı izleyen var mı?

İzleyen olduysa;
-Yine eski sistemde mi oynadılar? Pozisyon sayısını artırmaya yönelik, top çalmaya ve hızlı hücumlara ağırlık verdikleri.
Eğer o sisteme devam ettilerse;
-Hendrix sistemin neresindeydi? Omic gibi koşan bi uzun olarak oynaması çok mümkün değil çünkü. Hendrix-Gran Canaria uyumunu merak ediyorum.
 
[video=youtube;E3JWLG5I0MU]https://www.youtube.com/watch?v=E3JWLG5I0MU[/video]
[video=youtube;RcyOTXi8VlA]https://www.youtube.com/watch?v=RcyOTXi8VlA[/video]
[video=youtube;UqR8pz8oeaE]https://www.youtube.com/watch?v=UqR8pz8oeaE[/video]
 
Eğer tamamlayıcı parça olarak kullanacaksak, gayet sevindiğim bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Eski atletizminden uzak olmakla birlikte, hâlâ Eurocup seviyesinde iş yapacağını düşünüyorum. Sırtı dönük oyun opsiyonu olması da diğer artısı.

Hoş geldin Hendrix.
 
2 uzunumuzda galatasaray ruhuyla uzaktan yakindan alakasi olmayan bize yakismayan yapidaydi biri gitti sira henriksede gelir insallah. Bana kalsa dj clinede gonderilmeli. Bana ucluk sokan smac basan adam degil adam gibi adam lazim.
Mesaji 3gun once vermistim. Iyı oluyo bir bir gitmeleri ama asil onemlisi bu adamlari niye aldik

Christmas ve TJ Cline icin yazarken Hendrix de gitmeli demistim. GS karakterine yakismiyordu. Tek uzun olarak kaldiginda iyi mucadele etti falan tamam da ben bu kulube hic yakistiramadim. Kollugumu dizligimi ne yok diye sezonun en kiritik maclarindan ilk yaridaki Dacka macina cikmam dedi kollukmu dizlikmi artik neyse salona gelmesine ramen yinede cikmadi o maci 1 sayiyla kaybettik. Bu arma kaprislilere degil kafa bandajiyla 2 kati rakiplerle ribaunda girenlere layik. Gule gule Hendrix.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Crismis ve dj cline icin yazarken henriksde gitmeli demistim. GS karakterine yakismiyodu. Tek uzun olarak kaldiginda iyi mucadele etti falan tamamda ben bu kulube hic yakistiramadim. Kollugumu dizligimi ne yok diye sezonun en kiritik maclarindan ilk yaridaki dacka macina cikmam dedi kollukmu dizlikmi artik neyse salona gelmesine ramen yinede cikmadi o maci 1 sayiyla kaybettik. Bu arma kaprislilere degil kafa bandajiyla 2 kati rakiplerle ribaunta girenlere layik. Gule gule henriks

Bu mesajınızla Galatasaray Basketbolu neden bugünlerde çok net özetlemişsiniz. Sezonun kulüp adına Hardy ile beraber tek olumlu noktası olan bir oyuncuya bunu söyleyebiliyorsanız, gerçekten galatasaray basketbolu ölmüş biz cenazesini bekliyoruz demektir bu. Ayakları bitik dediğiniz adam koca sezonu tek başına oynadı nerdeyse 30 dakikalardan aşağı almadı 2 maç oynasa ne olur oynamasa ne olur.
 
Bu mesajınızla Galatasaray Basketbolu neden bugünlerde çok net özetlemişsiniz. Sezonun kulüp adına Hardy ile beraber tek olumlu noktası olan bir oyuncuya bunu söyleyebiliyorsanız, gerçekten galatasaray basketbolu ölmüş biz cenazesini bekliyoruz demektir bu. Ayakları bitik dediğiniz adam koca sezonu tek başına oynadı nerdeyse 30 dakikalardan aşağı almadı 2 maç oynasa ne olur oynamasa ne olur.
Ben ayaklari bitik demedim. Oyununada bisey demedim hatta tek uzun kaldiginda iyi mucadele ettigini soyledim. Karakterine laf ettim ben. O lafiminda arkasindayim. Kollugumu dizligimi ne yok diye maca cikmam diyen sonra o kollukmu dizlikmi artik ne haltsa gelince yinede maca cikmayan adam asiri purofesyoneldir. Basariyi getiren ise purofesyonel olupta amator ruhtan onemli izler tasimaktir.
 

Üst