safina ya koçu oyun esnasında sinirlerini aldırmasını iyice tembih etmeli. örnek olarak novak ı göstermeli hatta. sakin kalabilse yenebileceği rakibine yenildi 2-0.
seneye artık
seneye artık
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Saadet Unal":18ccsrl2]Yok Emel bence Emre abi uğursuzluğunu Safina'yada bulaştırmayı başaramıyacak.
Turnuva başından beri müthiş bir performans.Tebrik ediyorum.Saadet Unal' Alıntı:Emre abi sen neymişsin öyle ya ? Valla inanılır gibi değil Safina kaybetmek üzere.
Ayşegül Aygün' Alıntı:Tipsiz ama ne yapalım
Eser Atalay' Alıntı:Ana dili Fransızca olan olan bir tenisçiyi desteklemeleri gayet normal bence o kadarda hooliganlık yapmadılar,biz daha neler gördük zamanında Henman-Federer maçında Wimbledon da ben Federer e servis topu havadayken bağırdıklarını biliyorum,Atp ve Wta in geldiği milyar dolarlık seviye artık o gentelman ruhunu öldürdü kabul;Fransız veya Avustralya veya İngiltere hepsinde zamanla birlikte tenis kültüründe bir gevşeme olduğu aşikar ama en azından bir kültürleri var hala ,.Dün kü Fransa-Türkiye maçıda spor kültürü meselesinde iğneyi kendimize önce bir batırmamız gerektiğini göstermişdir.
Emre abi sözünü geri al nolur.Federer şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken böyle şeyler yapma yahuEmre Yuksel' Alıntı:madem hep tersi oluyor.. o zaman yarın şampiyon federer diyeyim..
koleksiyon yarın tamamklanır..
Emre Yuksel' Alıntı:emel ve saadet,
gerçekten uğursuzluğuma ben bile inanamaz durumdayım
madem hep tersi oluyor.. o zaman yarın şampiyon federer diyeyim..
koleksiyon yarın tamamklanır..
bu arada bugün finalden sonra stefi graff ı gördüm. böyle bir kariyer olamaz.. en az kazandığı grand slam turnuvasını 4 kere kazanmış.. inanılmaz.. 1988 de tüm grand slam turnuvalarını ve olimpiyatları kazanmış.. bayan tenisinin gelmiş geçmiş en büyük 2-3 isminden biri.. chris evert olmasa belki de en büyüğü..
FEDERER bu uğursuzluğu da kırarak ayrıca büyük bir başarıya imza atmıştır.Çünkü bu uğursuzluğa ne Nadal ne Safina nede diğerleri dayanabildi.Emre Yuksel' Alıntı:madem hep tersi oluyor.. o zaman yarın şampiyon federer diyeyim.
Abi 4 seneden beri Nadal bunlara rağmen kazanıyordu ancak bu sene olmadı. Rafa'nın canı sağ olsun.Halil İbrahim' Alıntı:fransızların yapmadığı terbiyesizlik bir sahaya girmedikleri kalmıştı onuda yaptılar, senaryo belliydi zaten. maçtan sonra Soderling in açıklamaları da bunu gösteriyor...
birgün biri çıkar fransızlara dersini verir eminim,
Söderling işte tipli Adam çok sempatik bana tenis nasıl oynanır gösterdi türü birşey söyledi federere harika bir şey Maçta federer için kolaydı giren seyirci ve nadalsız final güzeldiSaadet Unal' Alıntı:Soderling bugün o muhteşem gülüşü ve konuşmalarıyla beni kendisine hayran bıraktı. 8) Federer için dünyanın en iyi tenisçisi dedi. Federer ile olan maçları hariç başarılar diliyorum Soderling'e .Yolu açık olur inşallah.
Emre Yuksel' Alıntı:wimbledona 15 gün kaldı ve bu 15 gün içinde erkek oyunculara ait 4 turnuva var.. bunlardan en önemlisi queens turnuvası londradaki.. nadal bu turnuvadan dizlerindeki sakatlık nedeniyle çekildiğini açıkladı..
Saadet Unal' Alıntı:Bakalım sitede kaç tane centilmen Nadal'cı var beni ve Emelciğimi kutlayacak ?