Salı Akşamları Basketbol Organizasyonları (Maltepe GS Pamukspor Tesisleri)

Abi salı günleri de hep bir maça denk geliyor. bu hafta voleybol maçı olduğu için gelemiyorum ben maalesef. İleri ki haftalarda görüşmek üzere. İlk günün tadı damağımızda :)

saati ve günü daha uygun bir şekilde ayarlarsanız ben de gelmek isterim Arda abi. hafta içi saat 10da karşı yakaya gelmem imkansız. saat vs. daha uygun olursa okan falan da gelebilir.

Bu hafta (03 Nisan Salı) saat 22.00' de Pamukspor' da macera devam edecek :)
Evet görelim bakalım kimler geliyor ...

Saati çok ideal aslında ama benim gibi karşıda oturanlar için sorun :/ Abi bu arada havalar ısınıyor, aslında caddebostan veya o sahil boyunca yerlerde de organizasyon olabilir. Hem ulaşım açısından da biraz daha yakın olur.

Evet beyler bu akşam zaten Abdi İpekçi' de beraberiz; yarın akşam da Pamukspor macerası devam edecek.
Şimdilik; Kaan Horuzoğlu, Emre Doğan ve Oğuz Yenihayat' ın da iştirak edeceğini düşünürsek 6 kişiyiz. (Diğer kişiler Arda Ezer ve Ömer Horzum+1)

Konuyla ilgili facebook ve twitter' da da duyuru yapacağız.

Evet akşam Pamukspor kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor :)

* Arda Ezer
* Arda Ezer +1
* Omer Horzum
* Omer Horzum +1
* Murat Inal
* Emre Dogan
* Kaan Horuzoglu
* Oguz Yenihayat

Sakatlığını henüz atlatamayan Önder Çiçekoğlu da seyirci kontenjanından dahil olacaktır :)

Her hafta salı günleri mi oynanacak yoksa belirli haftalarda salı günleri mi? Sürekli olmasa da bazı haftalar ben de katılabilirim.

Abi beni bu hafta silin listeden dün halı saha maçında bileğim tekrar sakatlandı. Şu an şiş vaziyette oynayabilecek durumda değil maalesef :(

Her hafta salı günleri mi oynanacak yoksa belirli haftalarda salı günleri mi? Sürekli olmasa da bazı haftalar ben de katılabilirim.

Evet aynı şekilde çok önemli bir değişiklik olmazsa -ki olursa değişiklikler de buradan duyurulacaktır zaten- her hafta salı akşamları Pamukspor' dayız.

Kaan Horuzoğlu' nu bu haftalık listeden siliyormuşuz öyle görünüyor. Ancak şimdi telefonda aldığım bilgiye göre NTV Spor fenomeni :) Oğuz Yenihayat yanında iki arkadaş daha getiriyor. Ortalık karışacak gibi :)

Dokuz kişiydik. Güzel bir akşamdı ve aşağı yukarı birbirlerine denk üç takımla gayet çekişmeli maçlar oldu; katılımcılara teşekkürler :)

Beyler gerçekten gelmeyenler çok şey kaçırıyor ;) Hem çekişmeli maçlar oluyor form tutuyoruz , hem de eğleniyoruz :) GsBasketin enerjik gençlerini de görelim artık parkede :)

Ayrıca eğer gelirim ama beni aralarına almazlar gibi saçma düşünceler içerisindeyseniz de ; böyle birşey yok arkadaşlar bunu da belirteyim :)

Şimdi takımlara bakıyorum da Emre, Arda abi, Murat abi, Ömer Horzum falan Amerikan futbolu takımı gibi. Cılız adamları ezersiniz siz. :)