Chedjou... Bütün bir transfer sezonu stoper arayan andavallara gelsin.
A2 ye adam göndereceksen Eboue yi alıp Telles i gönder. Sol da hiç kimse yoksa bile Hakan Balta Telles den daha kötü olamaz. 15 senedir sol beksiz oynuyoruz yine oynarız bari sağı kurtaralım.
Asıl acı olan adamların maçtaki kalecisi Normal de 3.kalecisi 20 yaşın daki zat-ı muhterem geçen sene yalnızca 51 dakika oynamış,Profosyonel kariyerinin ilk 90 dakikası ve oda bir şamp.ligi maçı. Bir de bizim 3.kalecimiz olan Eraya bakıyorum. Bir adamların 17 yaşındaki adını bile telafuz edemediğim orta sahasında ki sakalları dahi çıkmamış gence bakıyorum bir de Bizim hala gelmeyen gelecekteki yıldızımız Emre Çolağa. işte Türk futbolcusu ile Avrupa futbolcusu arasında ki uçurum.
Dün bir pozisyon oldu. İlk kez hızlı çıktık ve Sneijder ilk kez çok iyi bir pas attı. Burak çaprazdan karşı karşıya kalı ama vuramadı. Vurmadı değil VURAMADI. Maç oynanırken sahada oyuncusu ıslıklayanlar yüzünden vuramadı. Dün ki maçın tek kaybedeni taraftar yüzünden vuramadı.
Selçuk; dün fazla beğenmedim. Ama bakın girilen pozisyonlara başlangıcında Selçuk ismini göreceksiniz. Bu oyuncuların öz güvenini öyle aldık ki artık bir şey yapamaz hala geldiler.
Bu isimlere Veysel'i de katabilirim. Şimdi ne geçti eline ıslıklayınca? Hiç bir şey oynamayan Sneijder'i, ilk 30 dk sahanın en kötüsü Melo'yu(2. yarı sahanın yıldızıydı) ıslıklayabildin mi? Evet bu oyuncular eleştirilmeli ama artık (pasoligden sonra iyice arttı) tribüne giden müşterilere birinin dur demesi gerek!
Kıyamam gerçekten vuramamış mı? Çok mu üzülmüş? Odasına kapanmış, yorganın altına girmiş ağlıyormuş hatta şu an dimi?