Digiturk ün kapsamında bulunan herhangi bir kanalda yayın var mı?
Düpe düz rezillik . bu futbol değil
Sneijder'in emeklerine yazık.
Arsenal-Tottenham maçı 1-1 bitti @Emre Çelik.
Pek ümidim yok açıkçası maça ait.
Bu hoca,bu oyun sistemi ve bu oyuncu kadrosu ile beraberlik bile mucize bizim için.
2-0,3-1,4-2 lik mağlubiyetler yeterli bizim için. Farklı mağlubiyet kötü olur. Hatta 3-0,4-1 lik sonuçlar bile bence iyidir.
Prandelli mümkünse İngiltere'de kalsın. İstanbul'a gelmesin.
Prandelli'ye olan inancım ve güvenim tam ama şu ana kadar ki performansı rezalet. Hele dün 3'lü ile çıkmak intihardı ki intihar ettik. Dün de yazdım sonuçtan daha önemli olan sahaya koyduğun karakter ama sağ olsun Prandelli ona bile fırsat vermedi. Yoksa en iyi döneminde bile olsan Arsenal deplasmanına %70 mağlubiyet yazacaksın.
Maçın en iyisi tartışmasız Sneijder'di. Ondan sonra ise 2. yarı oyuna giren Hamit. Maalesef Muslera da dün kabul günündeydi. En az 2 golü yememeliydi. Maçın bizim adımıza en güzel şeyi Prandelli'nin 3'lü savunma ile olmayacağını görmüş olması. En azından öyle ümit ediyorum.
Unutmadan Selçuk oynamadı 4 oldu oynasa 8 olurdu. + Burak da oynamasa biz 4 atan biz olurduk. Anca ezbere eleştiri başka bir şey yok.
Dortmund'dan da böyle fark yeyince o ümit ve inanç kalacak mi yine ?
Anlayamıyorum daha ne inancı ve güveni.
Şu anda ŞL'nin en etkisiz en düzensiz takımıyız. Bunu bir tek ben mi görüyorum. Malmö,Bate ve Anderlecht bile bizden daha düzenli futbol anlayışına sahipler.
Top oynamıyoruz. Oyuncularımız sahada geziyor. Bunu göremeyecek kadar kör değilim.
Daha fazla rezil olmamak için Prandelli bir an önce takımdan istifa etmeli ya da kovulmalıdır.