wotws
0
Chelsea son dakikalarda Demba Ba'nın golüyle turu geçen taraf oldu. Mourinho'nun oyuncularıyla yaşadığı sevinç de görmeye değerdi. Beklediğim gibi Chelsea turu geçti ve ben de buna acayip sevindim. Mourinho'nun her gittiği yerde yaşattığı o mücadele ruhu ve heyecan her zaman ilgimi çekiyor. Yine yapacağını yaptı Reis. Belki CL şampiyonu olamayacak, belki eleştirilecek ama Chelsea CL şampiyonu olduğu yıla göre de sahada tam anlamıyla fark ettiriyor. Takipteyiz ama zor olacak işleri.
Real Madrid de turu kolay geçti demiştim ama öldü öldü dirildi resmen. Ronaldo'nun olmamasıyla birlikte takımda bir kalite eksikliği hissediliyordu. Üstüne Di Maria da penaltı atışını kaçırıp Dortmund 2-0 öne geçince Real Madrid maçın büyük bölümünde kabus gördü. Sonuçta tur atladılar ama SOS de verdiler yani.
Real Madrid de turu kolay geçti demiştim ama öldü öldü dirildi resmen. Ronaldo'nun olmamasıyla birlikte takımda bir kalite eksikliği hissediliyordu. Üstüne Di Maria da penaltı atışını kaçırıp Dortmund 2-0 öne geçince Real Madrid maçın büyük bölümünde kabus gördü. Sonuçta tur atladılar ama SOS de verdiler yani.