Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Maçı | Galatasaray 91-81 Bakken Bears

Tarih:11.11.2020
Saat:20.00
Salon:Sinan Erdem Spor Salonu
Tv:Tivibuspor 2, A Spor

Ligte kötü günler geçiren ve koç Ertuğrul Erdoğan ile yollarını ayıran takımımız Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.maçında Danimarka temsilcisi Bakken Bears'ı konuk ediyor.

Takımımız grubun ilk maçında deplasmanda Dinamo Sassari'ye 93-84 mağlup olurken, rakibimiz de deplasman da Tenerife'ye 98-73 mağlup oldu.

Rakibimiz kendi liginde ise 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2.sırada yer alıyor.

Lig ve Avrupa'ya kötü başlayan ve hafta içi koç Ertuğrul Erdoğan ile yollarını ayıran takımımıza gruptan çıkmak için çok önemli olan bu zorlu karşılaşmada başarılar diliyoruz.
 
Son düzenleme:
Bakken Bears'ı normal bildiğimiz 2012-2013-2014'un Galatasaray'ı en az 40 sayıyla yenerdi. Ama gel gelelim Erman Kunter ile başlayan rezillikler devamında küçülme ile birlikte bugünlere geldik.
 
Bakken çok ters takım. Umarım kazanırız eğer dış şutlarda ritim bulurlarsa ki bizim savunmamız karşısında çok rahat bi konu bu. Yine 80 sayı yiyebileceğimiz bir maç olabilir.
 
Bir süre askıya alamıyor muyuz erkek basketi.Heyecan yerini endişeye bıraktı.Olay mağlup olup olmamak da değil.Mücadele görememek.
 
Forumda Rj Hunter'dan daha faydalı oynayacak arkadaşlar vardır. Bu adam kadar kötü oynamak için profesyonel olmak gerekmiyor.
 
Önde olmamıza rağmen çok kötü oynuyoruz. Takım beklenen tepkiyi veremedi maalesef. Savunma yine evlere şenlik. Karşımızdaki takım çok güçlü bir takım değil. Tenerife maçı olsa farklı gerideydik şimdi. Ligde zor maçlarımız geliyor. Bir an önce toparlanmak lazım yoksa küme düşmeye adayız. Yeni hoca bir an önce açıklanmalı. Yeni yönetimi beklemeden.
 
Bu takımda Göksenin zarar, Hunter çok az katkı veriyor bu maç haricinde konuşuyorum. Yiğit'in daha çok oynaması lazım. Macon hücumda çok etkili olmasına rağmen savunmada çok isteksiz ve etkisiz. Hamilton savunma yapıyordu, sakatlanması kötü oldu. Motum da içerde çok ince kalıyor. Williams'da hala katkı veremiyor. Tyus undersize olmasına rağmen etkili olabilir sabretmek lazım.
 
Üçüncü çeyrek sonlara doğru toparladık işi biraz. Hunter önceki maçlara göre kendine gelmiş gibi. Motum’un son saniye sayısını saymamışlar, sanki nizami gibiydi.
 
Bu maçı aldık tebrikler, ama karşımızdaki takım bizim gibi savunma yapamayan bir takım. Daha zorlu maçlar var önümüzde. O maçlarda görmek lazım takımı. Yiğit'i ayrı tebrik ediyorum. Çok savaştı. Guard oynadı Hamilton ve Barış'ın yokluğunda.
 

Üst