Samsun Basketbol 52 - 71 Galatasaray

Buyuk ihtimalle yeneriz gibi duruyor..Hani şu an yabancılarımız kim kadro nasıl desem,karman çorman hale getirdikleri için yabancı transferlerini 6-7 isim sayabilirim en fazla..Whalen Sancho Fowles dan harici diğer yabancılarımız kimler,ne zaman gelecekler,sezon öncesi anlaşılan oyuncular kim nasıl bir kadro ile oynayacağız heralde bu soruların cevabını bayan basketbol şubesini 24 saat,24 gece takip edenler bile bilmiyordur.. Kimi yabancılar yılbaşı kimi cumhuriyet bayramında gelecek.Eh..bir de paskalya bayramında Avrupalı bir oyuncu gelirse,yenmez bu takımın tadından..Böyle kadro oluşturulmaz..Yabancını diğer takımınkiler gibi önceden seçer,kampa girersin.
 
Işıl ile Fowles kadroda ama oynamıyorlar henüz. 6-0 ile başladık.
 
Bahar 8 sayıya ulaştı bile. Şebnemde iyi 6 sayı oldu. 16-9
 
Şebnem Kimyacıoğlu o kadar öz güvenle oynuyor ki, 3 sayı çizgisinin önünde topu aldığı zaman, şutunun basket olacağını biliyorsunuz.
 
Aksnin spikerini duymuyorum bile. Duyduğum zaman da ingilizceyi katlediyordu. sanco layd dedi resmen. Işıl oyuna girdi an itibariyle. Bizimkiler henüz maça ısınmadılar kanımca.
 
27-11 oldu. Geçen seneden sonra yerli oyuncuların şu oyunları inanılmaz gerçekten.
 
Ann Wautersın hızlı hücuma çıkışta herkesten önce koşması.
 
Bu samsunlular buraya tek tük geliyorlar dokunmuyoruz diye bir tarafları kalkmış. Sağlam bir sopa atmak lazım burda akılları başlarına gelsin.
 
Samsun dirençli başladı ikinci yarıya. Işıl girdi Özgenin yerine.
 
Topu çok iyi dolaştırıyoruz ve doğru adam ile sayıyı buluyoruz.
 

Üst