Samsun Basketbol 52 - 71 Galatasaray

Adamlar sürekli küfür ediyor biz etsek hemen anons yapılır.
 
Hakemler ve teknik komiser Samsun bölgesindenmiş komediye gelin.
 
Son periyodda samsun doğru düzgün sayı atmadı ki. Hepsini foullerden kazandı. Hele Bahara çalınanların çoğu saçmalıktı. Temas bile yoktu!
Hakemler Samsun bölgesinden olursa böyle olur. Ne yapmaya çalışmış federasyon anlayamadım. Hadi onu geçtim kaç gün önceden belli oluyor hakemler bizden kimse mi itiraz etmez? Bu güzel takım bu kafada idarecilerle yarı yolda kalmaz inşallah! Alın size bir rezillik daha.
 
Bize 24 faul düdüğü çalınırken, Samsun aleyhine yalnızca 5 düdük gelmesi enteresan değil mi?

30 basketin 25 asist ile gelmesi, rakibin 22 top kaybına zorlanması ve 16 top çalma istatistikleri önemli. Kenarda dursun.
 
5 Özge Yavaş: 26:59, 4 sayı, 1 ribaunt, 6 asist, 1 top kaybı
7 Yasemen Saylar: 26:28, 4 sayı, 2 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma
8 Ayşe Cora: 00:10
10 Işıl Alben: 26:23, 5 sayı, 3 ribaunt, 8 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı
12 Ann Wauters: 29:17, 5 sayı, 10 ribaunt, 3 asist, 4 top kaybı
14 Şaziye İvegin: 08:42, 6 sayı, 1 ribaunt, 2 asist
20 Sancho Lyttle: 20:42, 12 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 3 top kaybı, 1 blok
24 Gülşah Gümüşay: 08:15, 6 sayı, 1 ribaunt, 1 top kaybı
33 Şebnem Kimyacıoğlu: 23:03, 12 sayı
35 Bahar Çağlar: 30:01, 17 sayı, 2 ribaunt, 1 asist, 1 top kaybı, 2 top çalma
 
Özge Yavaş milli takımın 1.guardı olursa 1-2 seneye kimse şaşırmasın..Birselde olmayan özellikler mevcut..WNBA bile olabilir ileride..Şebnem Kimyacıoğlu ise dişi Paul Pierce resmen..Sahi Nevriye vardı daha..O da gelince Türk rotasyonu inanılmaz olacak.Tek sorun 2-3 numara oynayabilen kaliteli bir forvet..
 
Bugün maçtaydım samsun baskete farkta atsak hafife alınacak takım değil.

Bu sene nazar değmesin yerliler harika bahar ve ışılın geçen yıla göre özgüvenleri çok üste çıkmış cora saylar özge yavaş hepsi çok iyiydi ama şu şebnem kimyacıoğluna bir paragraf açnak istiyorum şebnemin fizik gücü biraz daha arttırdığı an mükemmel bir oyuncumuz olacak o ne üçlük atışıydı attığını kaçırmadı.

Birde belkide epeydir ilk defa yazacağım bu takım bu sene şampiyon olacak o kadar inanıyorumki bu takım bugün 2 yabancı ile oynadı fowlesin demekki hafif sakatlığı vardıki hoca ona süre vermedi evet bu takım bu sene şampiyon olacak yerlilerde fenerden çok daha iyiyiz .

Bu takıma torens linda nevriye katılacak

Evet maalesef seyirci olayında hakemlerin aons yaptırmaması çok ayıptı kendilerine küfür edilse ananos yaptırırlar kendi şahsiyeti bu kadar önemliyken galatasaray'ın şahsiyetinin önemsenmemesi çok ayıp umarım bizim kulüp federasyona bu konuda şikayetini bildirir.
 
Aslında anlamadığım fowlesin sakatlığı cuma günü açıklandı ama ben onu dün yanlış görmediysem benchte ve üstelikte forması giyinik halde olması garip geldi bana. Eğer yanlış görmediysem.
 
Maşallah diyelim özellikle yerli oyunculara. Bozmadan devam ederler inşallah.

Maça Samsun bölgesi hakemleri verilmesi oldukça ilginç. Çalınan faul sayıları belli ediyor zaten, tarafsız yönetemeyeceksen yapmayacaksın o işi.

Çok küfür olmuş maçta, bizim benche de dolu su şişesi fırlatmışlar. Tamam hakemler Samsun bölgesinden de bizden bir kişi de gidip ses çıkarttımı merak etmekteyim.
 
Önder bey dün maçtaydım ve ışıla o kadar net fauller yapıldıki ışıl bile hakemlere bakıp bakıp durdu.

Evet maçta küfürde oldu küfürde edenler bir taraftar gurubuydu galatasaray seyircisi hiç küfür etmeden sadece takımlarını destekledi samsun taraftar gurubuda inanın genelde 13-18 yaş arası çocuklardı ve devamlı küfür edildi ve hakemlerin hiç anonsu dahi olmadı . Salonda o kadar bayan vardıki ben utandım.

Önder bey ben ayrıca şebnem kimyacıoğlunu çok beğendim inanılmaz üçlük atıyor bize böyle oyuncu lazımdı yıllardır eksikliğini hissettiğimiz oyuncuydu dış atış yüzdesi yüksek oyuncu.

Ben yine söylüyorum ve inanın şampiyon olacağımıza o kadar inanıyorumki Tek korkum hakemlerdir yoksa çok rahat şampiyon olacaktır bu takım.
 
Şebnem size olarak da iyi bir oyuncu.Belki oyunda üçlük attığında görülüyor ancak rakip takımın skorer şutör oyuncularını iyi müdafa ediyor.Fb maçında Angeli tuttu ancak yinede Angel sayı attı ama pozisyonlarda hiç fizik olarak ezilmedi, Ceyhan maçında Ceyda Kozluca'yı tutmaya çalıştı hiç üçlük attırmadı.Yani Şebnem rakiplerin skorer oyuncularını müdafa etmeye çalışıyor ve bence fizik gücü arttıkca skor katkısının yanında savunmasıylada çok daha fazla katkı vermeye devam edecek.
 
Şebnem fenerle oynan maçta Angel ı çok iyi tuttu onun gibi bir skoreri 10 sayılarda kalmasının en büyük sebebi Şebnem savunması dır.
 

Üst