Serkan Kurtuluş

Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Yetenekli bir oyuncu olduğunu söylüyorlar.90 doğumlu olması ayrıca güzel.Teknik heyet şans verirse izleyip nasıl bir oyuncu olduğun daha iyi görücez.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

İyi bir transfer, yönetimi kutluyorum :claps

Çok iyi gençleri kadroya katıyorlar iş olsun diye genç almıyorlar, bilerek ihtiyaca göre müthiş isimler aldılar. Böylece kadro da taşlar tamamlandı. Artık çakma mevki oyuncuları değil, gerçek mevkisinin oyuncuları oynayacak, çok güzel bir durum.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

30 Kasım 2006 / Perşembe

Bursasporlu Serkan hayallerine lise son sınıfta ulaştı...

Bursaspor'un geçen hafta Beşiktaş ile yaptığı ve 3-1 yenildiği maçta ilk 11'de sahaya çıkarak Birinci Lig'de forma giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçen 16 yaşındaki Serkan Kurtuluş, hayallerine lise son sınıfta ulaştı.

Bursa Erkek Lisesi son sınıf öğrencisi Serkan Kurtuluş, altyapısında yetiştiği Bursaspor'da kalıcı olmayı hedeflediğini, uzun vadede de A Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almak istediğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, futbola Bursaspor'un altyapısında başladığını, ancak bu kadar kısa sürede

Sezon başında Raşit Çetiner tarafından (A) takıma alındığını anımsatan Serdar Kurtuluş, ''Beşiktaş maçı öncesi Engin hocamız kadroyu açıklayıp benim ilk 11'de oynayacağımı söyleyince çok heyecanlandım. Sahaya çıktığımda ise bu heyecanım dinmişti. Kafamda sadece Engin hocanın bu güvenini karşılıksız bırakmamak vardı'' dedi.

Genç futbolcu, ağabeyi Serdar Kurtuluş'un da geçen sene 17 yaşında Beşiktaş'a transfer olduğunu dile getirerek, maç öncesi törende sakin olması yönünde tavsiyede bulunan ağabeyini, karşılaşma içinde rakip olarak görüp ona göre mücadele ettiğini anlattı.

Bursaspor'da genç yaşta forma giydiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kurtuluş, ''Hayalimiz ağabeyim Serdar Kurtuluş ile birlikte Bursaspor'da forma giymekti. Maalesef onunla Bursaspor'da yan yana oynayamadık. Bundan sonraki hayalimiz ağabeyimle birlikte Arsenal'da forma giymek. Umarım bunu gerçekleştiririz'' diye konuştu.

AĞABEYDEN AZAR
Serkan Kurtuluş, Bursaspor'un Beşiktaş ile yaptığı maçı daha sonra evde ağabeyi Serdar ile birlikte izlediğini belirterek, şunları kaydetti:
''Hatalarımı gördüm. Örneğin topu biraz daha fazla ayağımda tutabilirdim. Daha iyi olabilmek için çok çalışacağım. Bu arada, maçta ilk faulü ben ağabeyime yapmışım. O düştükten sonra arkamı dönüp gitmişim. Ağabeyim de maçı kasetten seyrederken, (Niye dönüp kaldırmıyorsun) diyerek şaka yollu azarladı, ama maça öyle konsantre olmuşum ki onun ağabeyim olduğunu bile düşünmemişim.''

''TARİHE GEÇMEK ONUR VERİCİ''
Birinci Lig'de 16 yaşında forma giyerek ''Resmi maçta forma giyen en genç futbolcu'' unvanını alan Serkan Kurtuluş, ''Bu benim için onur verici'' dedi.

Serkan, şu anda sadece Bursaspor'un başarısını düşündüğünü ifade ederek, ''Ben 16 yaşında Bursaspor'un formasını giyerek ödülümü aldım. Tarihe geçmek ayrı bir gurur. Umarım Bursaspor'da çok iyi işler yaparım. Daha sonra (A) Milli Takım'a yükselirim. Milli takımda, Halil-Hamit Altıntop kardeşler gibi ağabeyimle birlikte oynarsam, mutluluğum ikiye katlanır'' diye konuştu
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Bu transferi duymuştum ama 1 ay önce kadar ses seda çıkmayınca Bursa bırakmadı diye düşünüp buradada yazmamıştım.Takımımıza hayırlı olsun gerçekten çok potansiyelli bir oyuncu aldık.Sağ begde rahat rahat oynar Uğur'dan eksiği yok aksine yetenek olarak ondan işin aslı çok daha fazlası var iyi çalışırsa bu takımın ve milli takımın vazgaçilmezi olur zira topla oynama kabiliyeti üst düzeyde biz sag begde oynatıcamıza göre bu özellik bir defans özelliklede beg oyuncusu için çok ekstra bir özelliktir.

Aydın,Yaser,Serkan,Alpaslan bunlar gerçekten 3-4 yıl sonrasının ilk 11 kadrosunun oyuncuları bu yönetimin vizyonunun başarısıdır.
Ayrıca Sabri ile sözleşme yenilenmiş demekki bu arkadaştan ya para kazanıcaz ya sinir hastası olacağız.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Serkan gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Hatta zamanında BJK istemiş fakat alamamıştı. sanırım Bursa ile sözleşme yenilememiş ve aralarında sorunlar çıkmış. Yetenekleri oldukça iyi olan bir oyuncu. Asıl mevkisi sağ bek olmasada orada oynayabilecek özellikleri var. Ve bir sağbeke göre de top tekniği ve yeteneği oldukça fazla kalır. İleride ondan çok faydalanırız. Ben Kayseri maçında Aydın'ı beğenmiştim. Aydın da sistem oturduğunda doğru zamanda toplarla buluştuğunda iyi işler yapabilecek bir oyuncu. Gerçekten iyi genç adamlarımız var. Umarım gerekli gelişmeyi gösterirler.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Lig tv'de Futbol Gündemi proğramına Samet Aybaba katıldı.Biz Serkan ile sözleşme uzatmak istedik o da kabul etti.5-6 defa bu konu hakkında konuştuk.Ama artık ailelerde futbolcunun hayatında önemli rol oynuyor.Galatasaray'dan teklif gelince bir de menajer araya girince transfer çok daha erken bitti dedi.

Aybaba alt yapımızda bir oyuncuyu Westham united istiyor demişti sanırım.Bu da onların ne kadar iyi altyapıya sahip olduklarını gösterir ;)

Serkan'dan da bahsetti çok terbiyeli, zeki bir çocuk ilerde kendini geliştirirse müthiş bir oyuncu olur eksikleri de var dedi ama gideceği klüp Galatasaray.O eksikler çabuk kapanır dedi...

Saygılar...!
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

İllede sağ bek olsun ister çamurdan olsun :p .O hesap bir transfer ama ben serkanın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum.İnşaallah bizde başarılı olur.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Mustafa Yanar' Alıntı:
İllede sağ bek olsun ister çamurdan olsun :p .O hesap bir transfer ama ben serkanın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum.İnşaallah bizde başarılı olur.
Serkanı illede sağ bek olsun diye almadık gelecek vadeden, yetenekli bi genç olduğu için aldık henüz 1990 doğumlu, biz Hakan ve Volkana rağmen alpaslan erdemi aldık o tarafa aynı sebeplerden böyle genç yetenekli oyuncuları galatasaraya kazandırmakda herzaman fayda vardır.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Serkan bugün imzayı attı.
***********
Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de hazır bulundu.

Serkan, transferinde emeği geçen, başta başkan Adnan Polat ve tüm yöneticilere teşekkür ederken, ''Galatasaray Kulübü'nün ne kadar büyük bir camia olduğunun ve bunun bana verdiği sorumluluğun bilincindeyim. Her iki taraf için hayırlı olur, inşallah bana inananları mahcup etmem'' dedi.

Genç bir oyuncu olduğunu dile getiren Serkan, ''Eksiklerimi hocam sayesinde gideceğim, performansımı en üst düzeye çıkaracağım'' ifadesini kullandı.

Serkan, kardeşi Serdar Kurtuluş ile iki büyük kulübün formasını giyecek olmaları ile ilgili bir soru üzerine, ''Bu gurur verici bir olay, her anne babaya nasip olmayan bir olay. Çok mutluyuz, bizim için en güzeli buydu ve daha iyi olur inşallah'' diye konuştu.

Galatasaray taraftarlarına mesaj vermesi istenen Serkan, ''Galatasaray taraftarının büyüklüğü tartışılmaz. Onların ne kadar iyi bir taraftar olduğunu herkes biliyor. Onlardan iyi ve kötü günlerde takımlarını desteklemelerini istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Adnan Sezgin ise 1 Eylül itibariyle Serkan ve kulübüyle anlaştıklarını ve imzaları attıklarını dile getirerek, ''1990 doğumlu bir oyuncu. Kendisinin uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine yürekten inanıyoruz. İki yıldır takip ediyorduk. Bursaspor ile uzun süredir görüşmelerimiz devam ediyordu. Ama bitmesi 1 Eylül'de oldu. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerine anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. İşleme 15.00'de başladık 17.00'de bitirdik'' dedi.
************
Ayrıca Adnan Sezgin de Skibbe ile ilgili bir açıklama yapmış.
*****************
Toplantıda medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Adnan Sezgin ise, Teknik Direktör Michael Skibbe ile ilgili çıkan eleştirileri şöyle yanıtladı: ''Biz hocayı tartışmıyoruz, başkaları tartışıyor. Biz kendisinin arkasındayız, Galatasaray geleneklerinde bir antrenörün iki haftada defterinin dürüldüğü görülmemiştir. Ligi şampiyon bitirmiş bir takımın 8 oyuncusu Avrupa Şampiyonası nedeniyle 46 günlük kamp dönemi geçirdi. Burada 2-3 sakatlık oldu, Kewell ve Linderoth uzun süre takımdan ayrı kaldı. Bazı dezavantajlar, şanssızlıklar yaşadık. Haksızca ve acımasızca eleştirileri doğru bulmuyorum. Çok iyi hazırlansaydık her şey değişik olabilirdi. Şampiyonlar Ligi?nde kalmamamız çok üzüntülü oldu. Ama Avrupa macerası bitmiş değil, UEFA Kupası?nda da çok iyi yere geleceğimize inanıyorum".
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":16l5s9pi]İllede sağ bek olsun ister çamurdan olsun :p .O hesap bir transfer ama ben serkanın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum.İnşaallah bizde başarılı olur.
Serkanı illede sağ bek olsun diye almadık gelecek vadeden, yetenekli bi genç olduğu için aldık henüz 1990 doğumlu, biz Hakan ve Volkana rağmen alpaslan erdemi aldık o tarafa aynı sebeplerden böyle genç yetenekli oyuncuları galatasaraya kazandırmakda herzaman fayda vardır.[/quote:16l5s9pi]
Tamam da abi en baştan hedef serkan mıydı???Ben onu vurguladım serkan ismi bugüne kadar hiç geçmedi ve transferin son gününde kim olursa olsun alırdı yönetim serkan oldu serkanı aldı.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Mustafa kardeşim Kewell ismide hiç geçmemişti.Onuda mı hemen 2 günde aldılar??Zaten ismin medyada hiç geçmemesi iyi birşey değil mi?Hem nerden biliyorsun transferin bir anda olduğunu????
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Mustafa Yanar' Alıntı:
Tamam da abi en baştan hedef serkan mıydı???Ben onu vurguladım serkan ismi bugüne kadar hiç geçmedi ve transferin son gününde kim olursa olsun alırdı yönetim serkan oldu serkanı aldı.

Şunu diyim ben sana biz biyerimizi yırtmış olsakta yönetim Orhan Şam hakkında ciddi bir girişimde bulunmadı.
Evet ilk tercih Serkan değildi bu doğru ama ilk tercihler Miguel ve Seitalidis'ti bunlardan sonra Serkan ile anlaşıldıysa bu onun son tercih olması anlamına gelmiyor.Yani bu 2 ismin ardından düşünülen 18 yaşındaki bir çocuk onun ne kadar kaliteli olduğunun göstergesidir.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Arkadaşlar geçmiş olsun.Yeni sağ bekimiz Serkan Kurtuluş ta sakatlanmış.Paf takımla as takımımızın yaptığı maçta bir işe yaramayan lincoln la çarpışmış.Galiba sağ mevki bizim takımın lanetli mevkisi,sırasıyla uğur,güngör,sabri ve barıştan sonra kurtuluşta sakatlandı.Lincoln bir işe yaramıyor bir de oyuncularımızı sakatlıyor. :p Bu adam zarardan başka birşey vermiyor.Adnan başkan inşallah devre arasında Lincoln ve Skibbe yi yollayacak.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Suat Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar geçmiş olsun.Yeni sağ bekimiz Serkan Kurtuluş ta sakatlanmış.Paf takımla as takımımızın yaptığı maçta bir işe yaramayan lincoln la çarpışmış.Galiba sağ mevki bizim takımın lanetli mevkisi,sırasıyla uğur,güngör,sabri ve barıştan sonra kurtuluşta sakatlandı.Lincoln bir işe yaramıyor bir de oyuncularımızı sakatlıyor. :p Bu adam zarardan başka birşey vermiyor.Adnan başkan inşallah devre arasında Lincoln ve Skibbe yi yollayacak.
Ciddi misin? :oops: :(
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Suat Aydın' Alıntı:
Adnan başkan inşallah devre arasında Lincoln ve Skibbe yi yollayacak.

Bu nasıl bir mantıktır anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Skibbe'nin
üzerine medya biraz çullanınca bazı taraftarlar hemen çözülüyorlar.

Bizim taraftar profilimiz ve camiamızı diğerlerinden ayıran en büyük özellik sağlam ve birbirine bağlı olmasıdır.Yani bizde hiçbir zaman içde yapılan hatalar,başarısızlıklar magazinel bir olguya dönüştürülmez.
Taraftar diğer takımlardaki gibi bir gece fotomaç okuyup sonra forumlarda Skibbe gidecek dertler bitecek gibi sığ bir mantıklada dolaşamaz.

Bence bazı arkadasların Galatasaray lı olduklarını hatırlamaları gerekir.Özellikle ''yeni nesil'' Galatasaraylıların eskiye bakıp bizi biz yapan degerleri örnek alması gerekir.
 

Üst