Sevgililer Günü

Yahu bana gelen hediye Gs Storeden geldi :)
Bunun altında kalamazdım hıh :)
Sürpriz dolu bir Sevgililer günü hazırladım :)...

eren ne bu boyle nispet yapar gibi :)
olan var olmayan var,
sukur mu edelim biz simdi boyle bir derdimiz yok diye..

Eren Aydın' Alıntı:
Her şeyi yarına bıraktım.Hediye olsun cumartesi günü nereye gidicez filan.Allah yardımcım olsun.Ters bir olayda (.....)

Zaten aşklar hep yalan dolan,
Sonu hep acı hüsran,
Bize her sevdadan geriye kalan,
Sadece Galatasaray!

Başka da sevgilim olamaz sanırım. Galatasaray'ım olduğu gibi en azından ya. :)

Eren Aydın' Alıntı:
Her şeyi yarına bıraktım.Hediye olsun cumartesi günü nereye gidicez filan. (.....)

Akşam biz Balans'a gidiyoruz.Gerçi dandik bir grup çıkıyor ama gürültü kalabalık falan derken bu uyduruk gün gecer diye düşündüm,
aman duymasın bu arada :)

Salih Anneler Gününün geçmişi 1870´lere dayanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Türkiye´de ise 1960´lı yıllarda kutlanmaya başladı. O dönemlerde annelere gösterişli hediyeler almak vs yaygın değildi, hatırlamaktı esas olan. Onun için anneler gününü sevgililer günüyle aynı kefeye koymamak gerekir.

Günün anlam ve önemine binaen bir cümle de benden;

Giden her sevgilinin ardından...

Onur abi haklisin. Yanliz ben annemin degerini hergun bilirim. Annem birgun hastalansa evde yemegi kim yapacak?
neyse fazla uzamadan. Konuya noktayi koyuyorum izininiz ile.

Salih annen sakın okumasın bu başlığı, seninki biraz çıkar ilişkisine dönmüş, derdin yemek : )

Neyse konuyu biraz genişletelim... Aşkını itiraf edemeyip 14 Şubat´a yalnız giren var mı aramızda?

Onur Yavuz' Alıntı:
Salih Anneler Gününün geçmişi 1870´lere dayanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Türkiye´de ise 1960´lı yıllarda kutlanmaya başladı. O dönemlerde annelere gösterişli hediyeler almak vs yaygın değildi, hatırlamaktı esas olan. Onun için anneler gününü sevgililer günüyle aynı kefeye koymamak gerekir.
Onur Abi sevgililer günüde çok yakın zaman olmasa gerek.Hrıstiyan takvimine göre her gün bir aziz için ayrılmış 14 şubatta Aziz Valantine günü.Daha geniş bilgisi olan varsa iyi olur.Genel kültür olur bizim için :)